Şimdi Ara

Battlefield 3 directx device creation 'error' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
28.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XP'yi kaldırıp Win7 kurmuştunuz değil mi?Win7'nin de DirectX ile birlikte yüklendiğini söylediniz ki Ekran kartınız DirectX11'i desteklemiyor.İşte ipler bu noktada kopmuş.Formattan sonra otomatik oluşturulan Sistem geri yükleme noktanızın mevcut olması lazım.En azından 2. hatayı ortadan kaldırmak adına işe yarayacaktır.
  • Arkadaşlar sorunu az önce çözmüş bulunmaktayım.Format attım win7 32bit kurdum.Daha sonra nvidia dan driverın güncellemesini buldum, onu yükledim.Zaten battlefield 3 ve batman in yeni oyunu için çıkarmışlar bir güncelleme onu yükledim.Oyunu yükledim yüklerken yapılması gereken herşeyi yaptım microsoft c+ tarzı bir program vardı zaten oyunun klasöründe var ordan yükledim birtek directx i yüklemedim.(başka yerden de yüklemedim kendisinde olanı kullandım win7 nin) 2 tane dll hatası verdi google dan arattım bu dll leri ve indirdim.(dll hata çözme programı çıkıyor zaten googleda aratınca verilen dll hatasını yazınca google a) Hataları çözdüm ve oyuna girdim.Henüz bir hata almadım.Teşekkürler.
  • Çok uğraştınız fakat doya doya oynarsınız artık.İyi eğlenceler hocam,kolay gelsin
  • bendede aynı hata var pcye formatmı atcam yaw şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti078

bendede aynı hata var pcye formatmı atcam yaw şimdi :D

Yukarda anlattim nasil cozdugumu ben oyle cozdum valla. :)
  • Arkadaşlar ne olur bana yardım edin bf3 ü kurdum dirext vs hepsini kurdum oyuna tıkladım böyle bir hata attı DXGI yordaşlığı bulunamadı bunu nasıl yapabilirim bana bir yardımcı olun ne olur pc'sim 3 gb nvidia 8400 gs 512 mb ram dx 10 bu oyun daki ekran kartıydı bunu nasıl nasıl çözebilirim bu arada sürümüm vista home premium ne olur yardım edin

• arkadaşım peki bu hatayı ilk oyunu açarken mi aldın yoksa daha sonramı çıktı şuan ben sıkıntı yaşıyorm 17. bölüme geldim hiç hata almadan ama şimdi oyuna grip oynarken 15 dk snra bu hata yı veriyor peki bu nedendir bilgisi olan warmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 3 Kasım 2011; 16:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell34

arkadaşım peki bu hatayı ilk oyunu açarken mi aldın yoksa daha sonramı çıktı şuan ben sıkıntı yaşıyorm 17. bölüme geldim hiç hata almadan ama şimdi oyuna grip oynarken 15 dk snra bu hata yı veriyor peki bu nedendir bilgisi olan warmı ???

Oyun acilirken aliyodum o hatayi oyun acilmiyodu yani sorunu cozdum sonra oyle bir hatayla karsilasmadim.
  • bende bu kadar bölüm geçtikten sonra çıktı işte herşey güncel ama hata veriyo oynarken 15 dk içinde anlamş değilim wala...
  • quote:

bende bu kadar bölüm geçtikten sonra çıktı işte herşey güncel ama hata veriyo oynarken 15 dk içinde anlamş değilim wala...

Ayni hatayimi veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

quote:

bende bu kadar bölüm geçtikten sonra çıktı işte herşey güncel ama hata veriyo oynarken 15 dk içinde anlamş değilim wala...

Ayni hatayimi veriyor?

ewet aynı hatayı veriyor....
  • quote:

quote:

quote:

Ayni hatayimi veriyor?

Ekran karti guncellemenizi yaptiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne olur yardım e din anı hatayı hep arıyorum tm yazısınıda sildim yinede olmadı hep ayno hata oyundaki d x bu ya onu kurdum herşeyi güncelledim yok olmuyor
  • bendede aynı hatayı veriyordu oyunu ilk kurduğumda. fakat nvidianın sitesindeki bf3'e özel driver'ı indirince sorunsuz bir şekilde çalıştı ve oyunu açtım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ayni hatayimi veriyor?

Ekran karti guncellemenizi yaptiniz mi?

ewt yaptm herşey güncel ama işte...

• Merhaba bende aynı hatayı alıyorum ancak benim ekran kartı ati 1950 pro ati nin bu kart için 10.2 sürümünden daha günceli yok yardımcı olabilirseniz memnun olurum Teşekkürler.
  • bu sorun dünden bu yana bendede mevcut , çözümü varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydcuu

bu sorun dünden bu yana bendede mevcut , çözümü varmıdır acaba ?

Çözümü ;

http://www.arsivcity.com/TopicDetails.aspx?TopicID=133
  • arkadaşlar sorunun çözümünü buldum bende oldu sizde bilemem bu siteden türkçe yamayı indirin

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/4345-Battlefield-3-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-V2-0-(Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1)

kurun oldu bende şuan oyuna başlıycam

bide oyunun görüntü yayarlarını otomatik yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marazunsal -- 18 Şubat 2012; 7:02:40 >
  • En son ekran kartı sürücülerini güncelleyince düzeliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.