Şimdi Ara

Battlefield 3 görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu aldıgımdan beri videolara bakıyorum benim oyunun goruntusu arasında fark var ps3 te oynuyorum ve philips 3000s lcd tv de oynuyorum acaba philipsden anlayan bir arkadaş nedenini söyleyebilirmi konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum yanlışsa özür dilerim. Yardımcı olacak arkadaş hangi akıllı resimi seçeyim yada kontrast,renk,parlaklık kaç olacak yardımcı olabilirse cok sevinirim yada tv oyun için eski veyetersiz mi ?

• Ps3 videolarina bakiyorsundur degilmi yinede sorayim dedim.
  • evet
  • ya asiri bi fark yok ama renk olsn isiklandirma olsn fark var anlayan biri renk kontrast,akilli resm i ne yapmami tavsiye eder tv eski deildir herhalde 2009 model lcd
  • İnternette izlediğiniz videolarla TV'de gördüğünüz görüntüleri karşılaştırmayın. Arada fark olması gayet doğaldır. Birebir aynı olması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

İnternette izlediğiniz videolarla TV'de gördüğünüz görüntüleri karşılaştırmayın. Arada fark olması gayet doğaldır. Birebir aynı olması mümkün değil.

adam kontrast renk parlakliktan bahs ediyor...
  • Bahsedilen video da aynı ekranda mı izleniyor yoksa başka bir ekranda mı? Başka bir ekranda ise o zaman video'nun görüntü ayarlarından değil, videonun izlendiği ekranın görüntü ayarlarından bahsetmek lazım. İlle detaylı anlattıracaksınız olayı. Saksıyı çalıştırın azıcık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta IV Da 30 Fps Alıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en cok kullanilan akıllı resm-kontrast-renk-parlaklik nedir bari orayi duzgun yapaym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplamalar genelde hep sonradan geliyor.Bu çok can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosouza

en cok kullanilan akıllı resm-kontrast-renk-parlaklik nedir bari orayi duzgun yapaym

Aslında bu kişiye göre değişir. İnternette TV'nin marka ve modeline göre arama yaparsan, konsollara göre hazır ayarlara ulaşabilirsin. Ama TV'nin durduğu odanın parlaklığından kendi kişisel zevklerine kadar bir çok faktör bu ayarları etkileyecektir. Bu yüzden bence sen TV'nin karşısına otur, örnek bir görüntü aç ve o görüntüye göre bütün ayarları tek tek kendin yap. Her TV alan kişi bunu ilk günlerde mutlaka yapmalıdır. Zaten bir kere yaptın mı, bir daha yapmana gerek olmaz. Kendine en iyi gelen görüntüyü elde etmiş olursun.
  • Bence kendiniz ayarlayın ve göze hangisi hoş geliyorsa onu kullanın, ben öyle yaptım.
  • şöyle sorayım o zaman arkadaşlar philips 3000s lcd tv bu oyun için iyi bir tv mi en iyi kalitede gösterme amacında 107 ekran full hd tb den kaynaklanmıyordur dimi ben pc ciydim eskiden simdi ps3 e başladım belki benden kaynaklanıyordur ? : D
  • http://youtu.be/YKMz0umGYJ8

beyler bu videodaki gibi nasıl yapabilirim veya su video

http://www.youtube.com/watch?v=vRGvofHoJEQ&feature=related
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.