Şimdi Ara

Battlefield 3 Jet kullanma rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
35.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaz ve fren sadece kalkışta çalışıyo hava da iken çalışmıyor diye biliyordum ama çalışıyormuş. Rehber için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songohan -- 8 Kasım 2011; 13:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Güzel rehber, birkaç ekleme yapmak istiyorum izninle;

Başlarda jet kullanırken ben de çok zorlanıyordum, ama artık it dalaşlarını jetin makineli silahıyla bile kazanabiliyorum.Alıştıktan sonra kolaylaşıyor.Freni ve gazı iyi kullanmak gerekiyor.Keskin dönmek için ise her zaman Bank+Rudder kullanılmalı.

Güdümlü roket yerine, şimdilik yerdeki tank,ve hafif araçları vurabilmek için Roket Pods kullanıyorum.Bu, size 14 tane atışa hazır güdümsüz roket veriyor.İstedğiniz yere seri atış yapabiliyorsunuz.

Jetlerin son özelliklerinden Guided Missiles ile yerdeki araçlara kitlenip güdümlü roket yollayabilirsiniz, ayrıca işaretlenmiş araçlara da çaba harcamadan güdümlü roket yollayabilirsiniz.İşte o işaretleme işi için de Recon kitine iş düşüyor.Recon, SOFLAM lazer işaretleme özelliğini kullanarak düşman araçlarını işaretler ve jetler bu işaretlenmiş düşmanları rahatça vurabilir.

soaflam ı anlyamamaıştım sağol söylediğin için ama bunu yapacak adam tanımıyorum ben belki çok ciddi clan maçlarında olur yoksa kimse soaflam taşıyayımda jetler vursun demez

Ekip oyununda şart bu dedikleri

• Rocket podsu denedim hiç iyi değil onun yerine taramalıyı bile daha iyi.Zaten heat seeker a alıştıktan sonra heli uçak vurulmuyor araçlarda çok zor ölüyor füzeler direk üzerlerine gitmeli yoksa disabled bile olmuyor
    Sonuç Heat seekers akar :)
  • hangi maplerde uçak var bir türlü kullanamadım
  • Güzel olmuş emeğiniz için teşekkürler..Bir türlü hava araçlarını kullanmayı öğrenemedim, havada araçları dengede tutamıyorum ama öğrenicez elbet...
    Keşke uçak ve helikopterlerle antreman yapabileceğimiz bir yer olsaydı, savaşırken öğrenmek zor oluyor öğrenmeye fırsat kalmadan patlayıp gidiyoruz...
    Single modu tamamen oynamadım singleda uçaklı görev varmıydı öğrenmemize faydası oluyormu oluyorsa single modu bitiriyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 10 Kasım 2011; 8:46:44 >
  • 3. veya 4. bölümde uçaklı bölüm var ama sürmüyoruz sadece 2. pilot olarka ateş falan ediyoruz
  • eline sağlık
  • 2 kere uçak kullandıktan sonra miniguna zaten alışıyorsun. Ki minigunla uçak ve helikopter düşürmek bilen adam için heat seekerlara göre daha kolay. Görüntü kalitesi düşük olsa da ve yanlış eklentileri kullansam da hiç düşmeden 15 kill yaptığım Jet videoumu sizlerle paylaşıyorum. HD olarak da kayıt yaparım fakat ilk önce HDD'de yer açmam gerek.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

2 kere uçak kullandıktan sonra miniguna zaten alışıyorsun. Ki minigunla uçak ve helikopter düşürmek bilen adam için heat seekerlara göre daha kolay. Görüntü kalitesi düşük olsa da ve yanlış eklentileri kullansam da hiç düşmeden 15 kill yaptığım Jet videoumu sizlerle paylaşıyorum. HD olarak da kayıt yaparım fakat ilk önce HDD'de yer açmam gerek.

hocam çok iyi kullanmışsın jeti

• quote:

2 kere uçak kullandıktan sonra miniguna zaten alışıyorsun. Ki minigunla uçak ve helikopter düşürmek bilen adam için heat seekerlara göre daha kolay. Görüntü kalitesi düşük olsa da ve yanlış eklentileri kullansam da hiç düşmeden 15 kill yaptığım Jet videoumu sizlerle paylaşıyorum. HD olarak da kayıt yaparım fakat ilk önce HDD'de yer açmam gerek.

film izler gibi izledim, helal olsun valla.

• @Mr.kiLLerMan
    Aynen katılıyorum.Jet kullanmaya alıştıktan sonra minigun ile it dalaşı heatseeker roketlerinden daha kolay bile geliyor.Onun için ben heat seeker yerine şimdilik roket pod alıyorum.Yerdekiler için.
  • şu jette nasıl füze yollıcaz bide firen ne onuda sölein lütfen
  • Bu hangi harita ve hangi mod ben bi türlü uçak bulamadım?
  • Jeti havada kontrol etmeyi öğrendim sonunda ama çıkan eklentileri default ayarlarda hangi tuşla etkinleştiriyoruz..Mesela kitlenen füzeden kurtulmak için heatseeker nasıl açılıyo? ilk başta uçakta füze bulunuyomu? Yoksa sadece makinalıylamı ateş edebiliyoruz?
  • quote:

Anadolu Kartalları gibi olmuş hocam ellerine sağlık

• Rocket pods çok kötü ya tank falan zor ölüyor hatta şuana kadar sadece disabled edebildim zaten uçak vurmayı düşünmeyin bile rocked pods la vurana kadar taramalıyla vurması daha kolay.Birek laser guide missle kaldı o da 15 tatilde bakalım
  • ya firen tuşu ne alah rızası için söyleyin s mi ne
  • daha hiç vuramadım uğraşıyorum jetle.bi vurup şu füzeyi açsam vuramıyorum arkadaş of of
  • geçenler başka bir jeti patlatmaya çalışırken füze yedim sonra düşmana nolduysa kafasına geldi galiba mermi öldü uçağın içi boş kaldı kendi uçağımdan patlamaya yakın atlayıp o öldürdüğüm adamın uçağına geçtim daha önce anlatmıştım ama yine anlatmak geldi içimden :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.