Şimdi Ara

Battlefield 3 Kapalı Beta Yayınlandı [RESİMLER EKLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Round sonu resimler geliyor

• 4 level oldum defibilatörü açtım sonunda
  • Resimler süper dostum sağolasın..Bizde artık 2 gün sonra akacaz
  • Sadece squad lideri üzerinden spawn olunucak demişlerdi sanırım ama benım squad lideri değilim + squadımdaki istediğim kişinin üzerinden spawn olabiliyorum.Bu arada gerçekten sniperların işi çok zor scope açtıkları gibi sanki spotlanmışcasına belli oluyorlar.
  • beta key verecek yok mu yaa,yarın işe gideceğim ve ekimin 12'sine kadar yokum.Açık betayıda oynayamayacağım
  • resimleri göremiyorum meraktan gebericem artık

ekleme

sonunda gördüm site kendine geldi grafikler güzel pc nin de var bolumsonucanavarında pek farkları yok normal pc konsol farkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 27 Eylül 2011; 15:16:48 >
  • Resimler için teşekkürler. Darısı bizim başımıza.
  • 2 Gün çabuk geçse artık gece gündüz kasacam :)
  • şu pc ps3 arasındaki fark vs en son gamescom daki açıklama falan derken içim rahatladı bu resimler sayesinde çok teşekkürler resimler için
  • PC ile kıyaslamak çok mantıksız zaten ama grafikler gerçekten çok güzel bu oyun konsolda oynanmaz diyenler halt etmiş resmen :)
  • TMF senle squad olsak adam da vuramayız yav şu hale bak. Bi de Alper gelirse artık siz vurursunuz biz cesetlere sıkarız :P
  • zaten bilinen konsol ve pc farkları var oyunda tabi 64 kişi saymazsak ama bu oyun konsoldada aynı zevkle oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

TMF senle squad olsak adam da vuramayız yav şu hale bak. Bi de Alper gelirse artık siz vurursunuz biz cesetlere sıkarız :P

Heh tabi kurarız hocam Ama alper hocamda gelirse bence biz spot yaparız anca
  • bu oyunun ps3ün gücünü tam kullandığını zannetmiyorum
  • Tactical light diye bir aparat var olmaz olsun böyle pis birşey silahın altına fener takıyo metronun dar kordiorlarında karışınıza bunu takmış birisi çıkarsa kör oluyorsunuz resmen ışık gözünüze vuruyor Bu arada üstünüzde spawn olan her takım arkadaşınız için 10 puan kazanıyorsunuz.
  • bi resimde bazukanın altındakinde el bombasına benzer birşey var ne o acaba ?
  • Eve geçince indirip deneme fırsatım var

Resimleri gece koyabilirim şuan işyerindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler999 -- 27 Eylül 2011; 15:52:44 >
  • Her aparatı her silahta ayrı ayrı açmanız gerekiyor .
  • Grafikler cidden kötü duruyor biz de 2 gün dayancaz artık beta'da m4a1 ve ak47 var değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.