Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ 2.SEZON BAŞLADI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Yapariz tabi abi ya. Yanliz bugattiyi alan Uskudari gecmis ( ben daha bulamadim ). Bende anca focus rs le yanliyim.

Ya biz de Ford Focusla kendi aramızda takılırız ayıp ettin. Maksat grgır şamata olsun. Zaten normal yarışsak bana yetişemezsiniz!... ( )

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Yapariz tabi abi ya. Yanliz bugattiyi alan Uskudari gecmis ( ben daha bulamadim ). Bende anca focus rs le yanliyim.

Ya biz de Ford Focusla kendi aramızda takılırız ayıp ettin. Maksat grgır şamata olsun. Zaten normal yarışsak bana yetişemezsiniz!... ( )

hehe doğrudur abi , fps de iddalı oldugum kadar,yarış oyunlarında değilimdir . o yuzden alalım rs lerimizi gidelim uslu uslu

• "zaten biz bilerek yenildik :P " " Bu gun haftasonu sendromu yaşıyorum yoksa yenilmezdik" "kuru yedim gaz yaptı o yüzden böyle oldu" ..... diye devam eden bir espiri birinden çıkmış olablir, bu kötü niyetli olduğu yada hazmedememiş olduğu anlamına gelmez. herkes onuruyla yener onuruyla kaybeder de onurundan kaybettiren tek şey fesatlığın araya girmesi olur arkadaşlar. Maç sonrası yüzler gülsün, stres olmuş parmaklar rahatlasın diye birşeyler söylenebilir bundan doğal bir şey görmüyorum. Bırakın karşı takımı kendi takımınızda birbirinize şaka mahiyetli laf atmıyormusunuz.

Ben büyütecek hiç bir şey görmüyorum. Bu saçma konu derhal kapansın.
  • Ben ne demek istedigimi ve ne soylemek istedigimi yukarida belirttim. Gerisi benide artik ilgilendirmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun buyumesini bizlerde istemeyiz ama biz bu zamana kadar hicbir rakibe bu tip konusmadik herzaman saygi duyduk aramizdada "vay be adamlar iyi cikti" dedik sizinle ilk yaptigimiz mactan sonra tebrik ettik. Tabiki bizi tebrik edin diye bir istegimiz yok zaten onu ates yapti saolsun. Yani biz bu tip konusmalar yapmadik hic sakada olsa o yuzden bizim garibimize geldi. Aslinda bu konu bu kadar uzayacagina "o laflari espiri olsun diye soyledik " dense ve ozur dilenseydi coktan kapanmisti. Abilerimiz var biz buyuklerimize saygiliyiz her daim. Ama kimseninde bizimle dalga gecmesine ve hasan abinin dedigi gibi arkadaslarimizin hakkini yemesine izin vermeyiz kusura bakmasin kimse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu neyin hakkından bahsediyosun, kim kimin hakkını yemiş arkadaşım.. eğlenmek için kendi aramızda OYUN oynuyoruz.. yendiniz skor tabelasına da yazıldı.. uzatmanın ne anlamı var..
    büyüklerimize saygılıyız diyosun yukarda küfür ediyosun.. Ateş karşıya geçti tebrik etti diyosun herkesin tek tek tebrik etmesini beklemiyosun heralde.. bizim adımıza arkadaşımız geçti tebrik etti.. şimdi diğerleri adam değil falan diyosun..
    yakışır şeyler değil lütfen..
  • Yazilanlari saptirmayin lutfen! nasil anlamak istiyorsaniz o sekilde okuyorsunuz. Halbuki soylenen sey farkli. Lutfen daha dikkatli okuyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

yahu neyin hakkından bahsediyosun, kim kimin hakkını yemiş arkadaşım.. eğlenmek için kendi aramızda OYUN oynuyoruz.. yendiniz skor tabelasına da yazıldı.. uzatmanın ne anlamı var..
    büyüklerimize saygılıyız diyosun yukarda küfür ediyosun.. Ateş karşıya geçti tebrik etti diyosun herkesin tek tek tebrik etmesini beklemiyosun heralde.. bizim adımıza arkadaşımız geçti tebrik etti.. şimdi diğerleri adam değil falan diyosun..
    yakışır şeyler değil lütfen..

Kesinlikle konuyu saptiriyorsun dostum lutfen dikkat et. Biz kimseye adam degilsiniz demedik. O nasil bir laf yaaa. Kimseyede kufur etmedik. Dikkatli oku dikkatli yorum yaz lutfen!
    Hatta yazma konu kapansin yoksa buyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Neden kimse ilgilenmiyor madem bir orgsnizasyon yaptiniz takip edin arkadasim kim kimi yenmis nolmus belli degil saldim cayira mevlam kayira misali olmadi bu olmadi.

Kulagima bazi tatsiz seyler geliyor umarim yanlis anlasilma olmustur yok biz bilerek yenildik yok lig dengeli olsun filan gibi soylemler.Ben klanimda ki hic bir arkadasimin emegini hakkini yedirtmem bunu bilesiniz bunu soyleyen sahis veya sahislar kimse bu mesaji okuduktan sonra beni psnden bi eklesin konusalim bi kac lafim vardir

Ayrica eger lige hile karistirdiysaniz yaziklar olsun kac yasinda insanlar bunun oyun oldugunu idrak edemiyeceklerse hic oynamasinlar gitsinler evde orgu filan orsunler

bak 2 haftadan sonra konunun ilk muhabbeti ve arkadaşlarının hakkından bahsettiğine göre Takım lideriniz sanırım, gelmiş içindekilerini özetlemiş yazıklar olsun demiş gitsinler evde örgü örsünler falan demiş.. yetmemiş ve psn den eklesin beni söyleyecek laflarım var demiş..

Farzedelim ki arkadaşlarımdan biri böyle dedi espiri olsun diye yada ciddi dedi yada yanlış anlaşılma oldu.. bu arkadaşın gelip direk bunları yazması doğru bişey mi ?

buna uysam burada atışmaya başlarız ve uzarda uzar.. konu farklı yerlere gelir.. ben senin (hakan ) mesajına cevap verdim özellikle ki üslubun güzeldi.. derdini anlatmışsın, duyan bendim diye..

Uslubum da bir şey yok gayet efendi efendi yazdım ve kimseyi hedef almadım umarım yanlış anlaşılma olmuştur diye başladım iyi oku ondan sonra yorum yap öyle buna uysam atışma olur tartışma olur muhabbettini geçelim benim lafım gideceği yere gitmiştir yarası olan gocunur gene özellikle üstüne basa basa diyorum eğer böyle bir şey varsa yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Konunun buyumesini bizlerde istemeyiz ama biz bu zamana kadar hicbir rakibe bu tip konusmadik herzaman saygi duyduk aramizdada "vay be adamlar iyi cikti" dedik sizinle ilk yaptigimiz mactan sonra tebrik ettik. Tabiki bizi tebrik edin diye bir istegimiz yok zaten onu ates yapti saolsun. Yani biz bu tip konusmalar yapmadik hic sakada olsa o yuzden bizim garibimize geldi. Aslinda bu konu bu kadar uzayacagina "o laflari espiri olsun diye soyledik " dense ve ozur dilenseydi coktan kapanmisti. Abilerimiz var biz buyuklerimize saygiliyiz her daim. Ama kimseninde bizimle dalga gecmesine ve hasan abinin dedigi gibi arkadaslarimizin hakkini yemesine izin vermeyiz kusura bakmasin kimse.

bizim şansımıza klan maçlarında esaslı kadro toparlanamıyoruz yarım yamalak oynadık oyun kurucu oyuna gelemedi benim internetim 17.ekimden beri arızalı herkes biliyor ( ttnet geber!)
    kısacası başa baş bir mücadele olmadı hani ama bu karşı takımı tebrik etmede engel değil VE bu dile bile getirilmedi!

Özellikle Maç bitince Ateş hepimiz adına sizleri tebrik etmek için sizin tarafa geçti (bireysel tebrik değildi) biz oyundan önce bu tip incelikleri düşünebilecek bir topluluğunuz forumdaki tüm klanlardan farkımız da bu
    o gün maç sonrası oynanan maçlarda karşıdaydım elektrik kesildi çıktım ama denk geldiklerim :http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/70667887/4/331488844/ -http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/70669721/4/331488844/ konuşmaya şahit olan hakkan arkadaş 'ın doğru duyduğunu ama yanlış anladığını düşünüyorum..

keşke bizlerle özelde-klanlar ligi face'de paylaşılsaydı da bizi yenemezler - örgü oynasınlar - ha....tirsinler gibi yakışıksız sözler vb. konunuzda ki gibi biçimde dile gelmeseydi...

1.klanlar liginden sonra özellikle TRAY ve TRB ile güzel dostluklarımız oyunlarımız oldu halden devam eden köprülerimiz var her grubun da bundan keyif aldığını düşünüyorum, TMB ile de farksız olacağını sanmıyordum ama köprüleri yakmak yıkmak kurmaktan kolay sanırım :/

herkese iyi oyunlar

• millet bırakın uzatmayın... ortada bir yanlış anlaşılma olduğu aşikar... söylenen şeyin kesinlikle espri mahiyetinde ifade edildiğini gayet iyi biliyoruz.. ama bunu saptırıp farklı boyuta taşıyanlarla da muhatap olmayacak kadar olgunuz... o yuzden sizden ricam bu yazınn ustune anlamsız cümleler kurulmasın(anlayabilen kitle kısıtlı çünkü)...
  • Saygısızlık ediyorsunuz.. Size bizim derneğimizden öyle bir laf edilmez diyoruz. "yalan mı söylüyorum !". Biz yenilir tebriğimizi ederiz adamına göre yine maç yapar yine yeniliriz sadece eğlenmemize bakarız.

Bizim bu yazdıklarınızdan anladığımız sizin kalitenizi bozduğunuzdur.. Laf ebeliği yapayım derken abilerinize ablalarınıza karşı saygıyı bozan bir takım olmaya, yok örgü yok şaşırma nidası (!) gibi laflarla gelmeye devam etmeyin artık. Bir gerçekten şaşırmışsınız, ADINI VEREREK konuştuğunuz dernek suçlamanızı kabul etmiyorken özür dileyin yazabilmişsiniz.

Burada bir sizin klanı tanımıyorum, tanımıyordum tanımamayada devam ederiz. Ama daima gönlümüzden gecen kaliteli eğlenmektir. Buna ayak uyduramayan bir kaç kişi burada konuşuyorsa önce kendi aranızda tartışın derim.

Umarım anlatabilmişimdir..
  • ister muhattap olun ister olmayın , konuyu saptırdığımız falan yok. ben bunu bunu dediniz diyorum . klanınızdan olmayan kişiler gelip burada , kim söylemişse yalan söylemiş diyor . ondan sonra klanınızdan acıklama geliyor , gırgır yapıyoduk diye . tamam eyvallah , ama kendi klanın içinde bunu yapmak daha mantıklı ve seviyeli olacaktır diye dusunuyorum. Siz orada öteki klanların arsında söylerseniz ters olur bizce . ben burada adam gibi birseyler soyluyorum. Siz gelmiş burada seviyeden sundan bunda bahsediyorsunuz
    ayıptır . bizde burada muhabbet , eğlence olsun mayetinde oynuyoruz . bu işi ciddiye almadığımızı bilmenizi isterim . battlelog sayfamıza bakabilirsiniz hiç birşey yok . lütfen subjektif değilde objektif bakalım .

saygılarımla...
  • quote:

ister muhattap olun ister olmayın , konuyu saptırdığımız falan yok. ben bunu bunu dediniz diyorum . klanınızdan olmayan kişiler gelip burada , kim söylemişse yalan söylemiş diyor . ondan sonra klanınızdan acıklama geliyor , gırgır yapıyoduk diye . tamam eyvallah , ama kendi klanın içinde bunu yapmak daha mantıklı ve seviyeli olacaktır diye dusunuyorum. Siz orada öteki klanların arsında söylerseniz ters olur bizce . ben burada adam gibi birseyler soyluyorum. Siz gelmiş burada seviyeden sundan bunda bahsediyorsunuz
    ayıptır . bizde burada muhabbet , eğlence olsun mayetinde oynuyoruz . bu işi ciddiye almadığımızı bilmenizi isterim . battlelog sayfamıza bakabilirsiniz hiç birşey yok . lütfen subjektif değilde objektif bakalım .

saygılarımla...

ustad lafımız senın gibi olaylara yaklasanlarda değil... sendne ricam olayı daha doğru dürüst yorumlama yetisi olmayan clan üyeleriniz var onların burda yazmaları sakıncalı, senden ricam yazmasınlar...özürlülerden felan bahsetmiş arkadaşın bence önce kendi özrünün farkına varıp gidip kumda oynasın...

• Evet saygı ve kaliteyi çok belli eden bir yazı olmuş tebrikler. bu kaliteye düşmektense özürümle yaşarım daha iyi...
  • Abiler once abilik yapacak daha sonra saygi bekleyecek bizde kucuk degiliz 29 yasindayim ben hasan abinin dedigi gibide bi cok seyi bi cokseyden ayirt edebiliyoruz. İnan suna dostum bu zamana kadar bizi bilmiyomussun yaa hic bir eksikligini hissetmedik inan buna;)

• ahahahah tam dibimde oturuyor, 7 kuşaktan fazladır üsküdarlıyım, uncuların cocuğuyum.

yürü beee artizz, yürüyebilirsen :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: joysa

ahahahah tam dibimde oturuyor, 7 kuşaktan fazladır üsküdarlıyım, uncuların cocuğuyum.

yürü beee artizz, yürüyebilirsen :)))

Tamam ne güzel selamsız dayım bende bi ara konuşalım yüzyüze nerde istersen
  • Bilerek Yenildik Diyenlere ....
    Kocaman Bir Yav He He He ...
  • tamam konu kapansın ya.kahveye dondü burası.yok blen bilir yok gelirim gıdını almaya :):)) sözüm herkese.kapansın anlmasız muhabbet.tek bisey var her konuşulanı laf taşımaya gerek yok arkdaşlar.bizimde yanımızda bur suru sey konusuluo gelıp herbırnını buraya doksem birbiri ile konusşan adam kalmaz.delikanlı olacaksınız eğer bazı şeyleri tutmayı bılın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.