Şimdi Ara

Battlefield 3 Klavye tuşları sorunu!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar battlefield 3 cdkeyi aldım ve oyunu yukledim rusca idi dil paketi indirip duzelttim
    oyuna girdikten sonra klavyeme bişeyler oldu laglemeye basladı butun ayarları kurcaladım ama yok
    shift tusu baslıo caps lock açıkken ctrlye basılı tutarsam normal çalışıyo onun dışında laglıo resmen klavyem
    mouseta sorun yok
    sonra bilgisayarı restart atarsam geçio ama oyuna girince tekrar oluyo ve oyundan çıkınca düzelmiyo
    win7 64bit
    oyundan çıkıp yazmayı deneyince shifte basılı tutarken buyuk yazmıo tahta hıc yazmıo sonra shifti bırakınca basmıs oldugum tuşları yazıo bi anda çok garip anlamadım gitti klavye değiştirdim olmadı yardım!

• up
  • aynı sorun bendede var çözüm bulamadım hayla sen bulabilirsen söylermisn
  • Battlefield 3 ün eng versiyonunu bulup onun üzerinde cd key kullanarak yüklemeyi dene web'de aratırsan bulursun.Büyük ihtimal oyunun rusça sürümünden kaynaklanıyor.Ayrıca denetim masası-saat dil bölge-bölge dil ayarlarından-görüntüleme dilini değiştir-klavye değiştir seçeneğinden klavye ayarlarının düzgün olup olmadığına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 3 Kasım 2011; 15:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Battlefield 3 ün eng versiyonunu bulup onun üzerinde cd key kullanarak yüklemeyi dene web'de aratırsan bulursun.Büyük ihtimal oyunun rusça sürümünden kaynaklanıyor.Ayrıca denetim masası-saat dil bölge-bölge dil ayarlarından-görüntüleme dilini değiştir-klavye değiştir seçeneğinden klavye ayarlarının düzgün olup olmadığına bakabilirsin.

ben oyunu orjinal aldım campaingde multiplayerdede aynı başka oyunlarda böyle bişe olmuyo :S ÇOK SAÇMA
    SORUN HAYLA DEVAM EDİYOR BİLENİ BİRİ VARMI
  • Webden indirilen oyunlarıda cd-key ile orjinal olarak oynayabiliyorsun diye biliyorum.Bunu söylemek istedim.
  • bendeki sorun ravancy aynı oyunda klavye lag gibi basmıyor ctrl baSılı tutunCa her türlü çalışıyor ctrl tuşunu boş bıraktım klavye ayarlarındAn yine aynı ctrl basılı tutunca tuşlar basıyor bıraKınca basMıyor şimdide kendi kendine bazı harfleri büyük yazıyor capslock kapılı olduğu hAlde çözüm bilen yardım edebilirmi teşekkürler
  • sonunda düzelttim ilk düşünmem gereken şeydi :) FoRmAT attım düzeldi rahat rahat oynayabiliyorum

Battlelog : TrZ0Z0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.