Şimdi Ara

Battlefield 3 online pass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, bf3 aldim. Online passi de mevcut. Ama passi nereye kaydedecegimi bulamadim. Yardimci olur musunuz?

• onlineye gir pass ister eyer istemese storede redme code var oraya gir
  • yok işte istemiyor. storeda nsıl gireceğim. daha detaylı anlatabilir misin?
  • Store'a gir
    Sag yukarda kucuk simgeler var. Onlardan biri redeem code icin olmali. Ona bas.
    Sonra kodu girmeni isteyecek, kodu gir
    Sonra kabul ederse battlefield 3 online pass ile ilgili cok kucuk bir yukleme yapacak.
    Yukleme bittiginde oyunu acip rahat rahat oynayabilirsin.
  • Öncelikle teşekkürler. Dediğin gibi yaprım ama kodu kabul etmiyor. Oyun kesnlikle sıfır. Kod kullanılmış olamazz. Aynı şei Batman arkan city de catwman dlcsinde de yaşamıştım. Onu da kabul etmemişti. Sebebini bilen ve önerisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar-caglar

Öncelikle teşekkürler. Dediğin gibi yaprım ama kodu kabul etmiyor. Oyun kesnlikle sıfır. Kod kullanılmış olamazz. Aynı şei Batman arkan city de catwman dlcsinde de yaşamıştım. Onu da kabul etmemişti. Sebebini bilen ve önerisi olan var mı arkadaşlar?

PSN adresin hangi ülkeye ait?Oyun hangi bölge?İkisinin de aynı olması lazım.Mesela oyun 1.Bölge ise US hesap açmanız lazım.Oyun 2.bölge ise TR hesap açın.
  • Usa ydi simdi tr psn de aldim. Ama tr psne baglanmiyor makine :) hayret birsey. Online oynamak kismet olmayacak galiba
  • quote:

Usa ydi simdi tr psn de aldim. Ama tr psne baglanmiyor makine :) hayret birsey. Online oynamak kismet olmayacak galiba

online giriyormu peki belkide hiç kod istemeyecek
  • yok kardeşim ya online' a girmiyor. Gittim tr psn aldım. Onunla da online a bağlanamıyorum. neden anlamadım
  • quote:

yok kardeşim ya online' a girmiyor. Gittim tr psn aldım. Onunla da online a bağlanamıyorum. neden anlamadım

oyun arkasında kaç numara yazıor yane kaçıncı böle siyah kutuiçinde beyaz renkli sayı yazar ?
  • 2. bölge
  • Bende de olmadı yardım aynı durum.
  • oyunu nereden aldınız, ben Fifa 11'i spottan almıştım, kod kullanılmış çıkmıştı gidip değiştirmiştim
  • Kadıköyden ama 0.Bugün bir arkadaşım daha aldı başka bir yerden 0 ama onunki de olmuyor.Bugün genel bir sorun falan mı var acaba.Olmazsa gidip değiştirceğim zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.