Şimdi Ara

Battlefield 3 online PC kitlenme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu 8 aydır oynuyorum.Son 1 ay oynamadım oyunu açtığımda 30 dk sorunsuz-kasmadan oynuyorum sonra oyun donuyor Ctrl +alt +del yapıyorum bişey olmuyor mecburen PC kapatmak zorunda kalıyorum.Sizce bu neden kaynaklanıyor ekran kartı güncel. Sistem Intel Core 2 Duo e4600 2.40GHZ 4GB RAM Atı HD 5670 (1GB) WİN7 64 BİT KULLANIYOM.Bu arada diğer oyunlar çalışıyor sadece bf3 sorun var.
    Yardımlarınızı bekliyorum!!

• bu konuyu pc bileşenleri ekran kartı vs bölümüne açarsan daha çok yanıt alırsın ve eminim yardımcı olurlar aynı konuyu 2. defa açmak yasak o yüzden bir yetkiliden rica edip konuyu taşımasını isteyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.O.D.O.K -- 3 Ağustos 2012; 23:21:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aturu

oyunu 8 aydır oynuyorum.Son 1 ay oynamadım oyunu açtığımda 30 dk sorunsuz-kasmadan oynuyorum sonra oyun donuyor Ctrl +alt +del yapıyorum bişey olmuyor mecburen PC kapatmak zorunda kalıyorum.Sizce bu neden kaynaklanıyor ekran kartı güncel. Sistem Intel Core 2 Duo e4600 2.40GHZ 4GB RAM Atı HD 5670 (1GB) WİN7 64 BİT KULLANIYOM.Bu arada diğer oyunlar çalışıyor sadece bf3 sorun var.

pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

oyunu 8 aydır oynuyorum.Son 1 ay oynamadım oyunu açtığımda 30 dk sorunsuz-kasmadan oynuyorum sonra oyun donuyor Ctrl +alt +del yapıyorum bişey olmuyor mecburen PC kapatmak zorunda kalıyorum.Sizce bu neden kaynaklanıyor ekran kartı güncel. Sistem Intel Core 2 Duo e4600 2.40GHZ 4GB RAM Atı HD 5670 (1GB) WİN7 64 BİT KULLANIYOM.Bu arada diğer oyunlar çalışıyor sadece bf3 sorun var.

pm attım

Denedim saolun ama sorun devam ediyor bu sefer 30dk değil 1sa sonra kitlendi.Başka çözüm yokmu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

pm attım

Denedim saolun ama sorun devam ediyor bu sefer 30dk değil 1sa sonra kitlendi.Başka çözüm yokmu?

PM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.