Şimdi Ara

Battlefield 3 Para Yüzünden Ne Hale Geldi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Birincisi admin seni öldürdüğü zaman ölmüyorsun. Yani 1 death yansımıyor istatistiklerine.
    İkincisi server browser a girip search kısmına "dice" yazınca dice ın serverları listeleniyor.
    Üçüncüsü zaten paralı server a giriyorsan, bütün o riskleri göze almış oluyorsun. Tavsiyem favori liste yapman.

Ya seni kazanırken kaybeden tarafa atarsa ne yapıcaksın ?Admin öldürdüğünde yansımasa bile gururuna yediremiyor insan

Paralı server sonuçta. Para ile satın alınan ve kendine ait olan bir server da oyuncu atma ve yer değiştirme hakkı tanımş dice. Bizde bazen yapıyoruz. Bizim takım 12 kişi karşıda, 5 kişi kalmış takımlar arası balans ayarı için mecburen, sonradan giren oyuncuları karşı takım atıyoruz. Ama sonradan girenleri atıyoruz. Adam listesde üstlerde ise kesinlikle atmıyoruz. Çünkü bu haksızlık olur. Ama bizim gibi düşünmeyen adminlerde oldukça fazla. He sende birdaha o server a girmezsin olur biter. Dice serverları halen mevcut oyunda.

• quote:

Arkadaşlar vallaha bıktım artık bu nedir böyle,bf3 son yamasıyla birlikte server almayı duymuşsunuzdur.Her neyse bir maça giriyorum bir kaç adam öldürüyorum herhalde serverın sahibinide üst üste indiriyorum adam beni hemen kendi serverından atıyor.Yani parayı veren düdüğü çalar hesabı.Bir değil,iki değil,üç değil kaçıncı oldu sıkıldım artık geçende maçı kazınıyorduk maçın sonunda serverın admini beni kaybedenlerin tarafına attı.Aklıma ne geldiyse saydırdım adminede dice sada harbiden şerefsizliktir bu...

valla doğrudur ama bende öldürdüm o kadar server sahibi vs.. o tarz bi olay başıma gelmedi.ea falan söyledi zaten bf yi kullanarak para tırtıklamak lazım diye.zaten 1 kaç hafta sonra server kiralama muhabbeti geldi psnye kitler geldi.ea nın bi özelliğidir bu.olmazsa olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Birincisi admin seni öldürdüğü zaman ölmüyorsun. Yani 1 death yansımıyor istatistiklerine.
    İkincisi server browser a girip search kısmına "dice" yazınca dice ın serverları listeleniyor.
    Üçüncüsü zaten paralı server a giriyorsan, bütün o riskleri göze almış oluyorsun. Tavsiyem favori liste yapman.

Ya seni kazanırken kaybeden tarafa atarsa ne yapıcaksın ?Admin öldürdüğünde yansımasa bile gururuna yediremiyor insan

Paralı server sonuçta. Para ile satın alınan ve kendine ait olan bir server da oyuncu atma ve yer değiştirme hakkı tanımş dice. Bizde bazen yapıyoruz. Bizim takım 12 kişi karşıda, 5 kişi kalmış takımlar arası balans ayarı için mecburen, sonradan giren oyuncuları karşı takım atıyoruz. Ama sonradan girenleri atıyoruz. Adam listesde üstlerde ise kesinlikle atmıyoruz. Çünkü bu haksızlık olur. Ama bizim gibi düşünmeyen adminlerde oldukça fazla. He sende birdaha o server a girmezsin olur biter. Dice serverları halen mevcut oyunda.

Arkadaşım tamam doğru kullanıldığında güzel bir şey ama maçın başından sonuna kadar mücadale et maçın sonunda seni kaybeden tarafa atsın buna dur derler!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 23 Nisan 2012; 18:26:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Server'dan atılma başıma gelmedi ancak , bende bu server kiralama olayının oyuna hiç yaramadığını düşünüyorum.

Hocam daha neler var eğerki iyi bir oyuncuysan herkesin gözüne batıyorsun.Adminin bana kaç kere gıcık olduğunu ve beni durduk yerde öldürdüğünü bilirim, öldüğümdeki çıkan yazıda killer by admin yazıyor durduk yere ölüyorum ateş eden yok bir şey yok oyunun tanrısı gibi olmuşlar.

Vallahi ben iyi oynamadığım için sıkıntı yok
    Ancak çok kötü bir durum.

• Bende de ara ara durup dururken ölüp Bad Luck yazdığı oluyor. Ortada hiç bi şey yokken ölüyorum. Ben bunu Bug gibi bişey sanıyordum siz söyleyene kadar. Sizinki daha mantıklı geldi.
  • Bf yi Allah'tan kardeşlikle almıştım hiç sevmedim bu oyunu :)
  • Bende bf3 birkaç kez oynadım ama bir türlü sevemedim. Az önce 1 gb lık update yaptım girdim. Türk server a attı. Oyun çok karışık ne nerde belli değil doğduğum anda ölüyorum Forever Mw3
  • 2 seçenek var,
    Ya DICE'nin kendi serverlarında oynayacaksın, ilerde benim yapacağım gibi.
    Ya da illa kiralık serverda oynayacam diyorsan 3-5 tane sağlam server bulucan. Admini normal olan, durup dururken oyundan atmayan, öldürmeyen vs.. O serverları da @Dismoor'un dediği gibi favori listesine alıp rahat rahat takılacaksın.
    Başka çözüm yok gibi.
  • Keşke şu oyuna hiç güncelleme gelmeseydi arkadaş..Bu durumdan bende çok çekiyorum.
  • ben geçen girdim tam kafadan çaktım bi baktım kicklenmişim Allah'tan oyunun başı da çok sövmedim ama lavuğa evlat acısı gibi koymuştur 750 mt den yemek
  • Ben çok sevdim kiralama işini en sevdiğim 3 haritada dönüp duruyorum.

Ama kicklemeyi kaldırıp, bazı silahları da yasaklamayı getirirlerse süper olur. M320, USAS ve türevlerinin yasak olduğu serverler tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.