Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 Premium Edition - Kutulu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce 128 TL ye mediamarkttan almıştım beğenmedim Black ops 2 alacağım için 90 TL' ye satıyorum. Fiyatı bu yüzden uygun tuttum. 3-5 defa oyuna girdim okadar. MW3 e alışkın olduğumdan beni pek sarmadı.

HEM BATTLEFIELD 3 ANA OYUN HEM DE EKLENTİ PAKETLERİ, HEM DE PREMIUM SERVİSİN AYRICALIKLARI BİRARADA BU PAKETTE!

Frostbite 2 - Battlefield 3, animasyon, yıkım, ışıklandırma, harita ölçeği ve seslendirmeleri farklı bir boyuta taşıyan Frostbite 2 teknolojisini sunar. Bu güçlü oyun motoru üzerine inşa edilen Battlefiled3, oyuncuları fiziksel ve duygusal olarak bu oyunun içine çekecek
    Savaşı Hisset -Mermilerin ve patlamaların etkisini hissedecek,yaralanmış silah arkadaşlarınızı güvenli bölgeye sürükleyecek, ve silahınızı her an savaşın her yerinde kullanacaksınız. Battlefield 3 ün çığır açan animasyonları, muhteşem görselleri ve cehennem savaşı gibi bir oynanış sunması hislerinize direkt etki edecek ve içinizdeki savaşçı ruhunu ortaya çıkaracak.
    Şehir Savaşları -Amerika, Orta Doğu ve Avrupanın ikon haline gelmiş dar sokakları, metropol şehir merkezleri, ve savaş araçlarını kullanabileceğiniz açık arazileri, yarının savaşında yolunuzu bulurken savaşacağınız cepheler olacak.

5 EKLENTİ PAKETİ
    -BACK TO KARKAND
    -CLOSE QUARTERS
    -ARMORED KILL
    -AFTERMATH
    -END GAME

LINK :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-battlefield-3-premium-edition-kutulu-115752766/detay/

• buraya satış konusu açılması yasakmış şimdi gördüm kurallarda özür dilerim kapatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quayrius

buraya satış konusu açılması yasakmış şimdi gördüm kurallarda özür dilerim kapatılabilir.

2.ci ele aç hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V Premium Edition Ps4 Oyun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.