2 hafta önce 128 TL ye mediamarkttan almıştım beğenmedim Black ops 2 alacağım için 90 TL' ye satıyorum. Fiyatı bu yüzden uygun tuttum. 3-5 defa oyuna girdim okadar. MW3 e alışkın olduğumdan beni pek sarmadı.
HEM BATTLEFIELD 3 ANA OYUN HEM DE EKLENTİ PAKETLERİ, HEM DE PREMIUM SERVİSİN AYRICALIKLARI BİRARADA BU PAKETTE!
Frostbite 2 - Battlefield 3, animasyon, yıkım, ışıklandırma, harita ölçeği ve seslendirmeleri farklı bir boyuta taşıyan Frostbite 2 teknolojisini sunar. Bu güçlü oyun motoru üzerine inşa edilen Battlefiled3, oyuncuları fiziksel ve duygusal olarak bu oyunun içine çekecek Savaşı Hisset -Mermilerin ve patlamaların etkisini hissedecek,yaralanmış silah arkadaşlarınızı güvenli bölgeye sürükleyecek, ve silahınızı her an savaşın her yerinde kullanacaksınız. Battlefield 3 ün çığır açan animasyonları, muhteşem görselleri ve cehennem savaşı gibi bir oynanış sunması hislerinize direkt etki edecek ve içinizdeki savaşçı ruhunu ortaya çıkaracak. Şehir Savaşları -Amerika, Orta Doğu ve Avrupanın ikon haline gelmiş dar sokakları, metropol şehir merkezleri, ve savaş araçlarını kullanabileceğiniz açık arazileri, yarının savaşında yolunuzu bulurken savaşacağınız cepheler olacak.
5 EKLENTİ PAKETİ -BACK TO KARKAND -CLOSE QUARTERS -ARMORED KILL -AFTERMATH -END GAME