Şimdi Ara

Battlefield 3 Premium Farkı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bissmillah önce 100 tlye oyunu alıp üstüne bi 120 tl daha verip 220 tlyemi alıyoruz premiumu yoksa ilk alırken premium alıncamı 120 tl veriyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Premium'a özel silah yok, silahlar ek paketlerin silahları. Sadece ek pakaetleri alırsanız da aynı silahları açarsanız. Premium'un tek espirisi tüm paketlerin bir arada olması ve bir iki kamuflaj.
    Premium'un oyun içinde kesinlikle etkisi yok, var diyen ağır noobdur

Ek olarak ACB-90 bıçağa sahip oluyorsun ve serverlara girerken normal kullacılara göre öncelik hakkı var. Oyun içinde etkisi olduğunu düşünen varmıdır acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Eylül 2013; 20:07:58 >
  • Arkadaşlar, bende normal bf3 var zaten. Premiuma yükseltmek için napmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Arkadaşlar, bende normal bf3 var zaten. Premiuma yükseltmek için napmalıyım?

50-60 TL gibi bi fiyata almalısın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

sağolun hocam

Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 de humble originbundle ile 5$ verip bf3 dahil 7 origin oyununu almıştın az önce indirimle origin den 7.99 euro ya bf3 premium ugrade aldım
    paket içeriği şu şekilde
     Battlefield 3 Premium Farkı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 6 Aralık 2014; 22:55:26 >
  • lose_yourself kullanıcısına yanıt
    sizi uzun bir süre götürür zaten peketlerdeki silah vede eklentiler için baya uğraştırıyor yakın bir zamanda bf4 de uygun fiyata gelir onuda alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

sizi uzun bir süre götürür zaten peketlerdeki silah vede eklentiler için baya uğraştırıyor yakın bir zamanda bf4 de uygun fiyata gelir onuda alırsınız

originden indirimle bf4 te de aldım premium ugrade sini fiyatı düşünce alırım acelem yok yaş 27 steam hesabım oringin hesabım toplamda bi dünya oyun var küçükken olduğu kadar oynamaya hevesim yok küçükkende ne pc vardı ne internet
  • lose_yourself kullanıcısına yanıt
    aynı yaştayız artık nedense pek oyunlara saldırasım yok euro truck 2 bf bad company 2 bf3 vede bf4 var eskisi kadar girmiyorum artık nedeni nedir bilemiyorum genel ağırlık artık film izleme üzerine artık ilerden değil geriden geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensvity

Herkese Merhabalar,
    Playstoredan Battlefield 3 normal pakedini aldım. Ama multiplayer oynadıktan sonra oynayanların yarısının premium olduğunu gördüm. Premium olmanın farklarından birinin haritalar olduğunu biliyorum. Bunun dışında silah farkı da oluyor mu ? veya başka ne tarz yenilikler oluyor. Son olarak ben originde bulunan bu battlefield 3'ü premium yapmam için yine origindeki Battlefield 3 premium (50 euroluk paket) dan mı almam lazım. yada bunu satan bir türkiyede mağaza var mı. ayrıca ek paketlerin parasının oyundan fazla olması da sizce saçma değil mi?

Kardeşim ben daha yeni premium aldım say say bitmez bu özelliklerle bir rap yazılır :D ama senin içın yazıcam 5 tane dlc , premiumlara özel Acb-90 bıçak , dolu serverlere girebilme 10 yeni araç 20 yeni harita 10 mu neydi yeni mod , platoon amblemleri , pre özel kamuflaşlar silahların kamuflajları oyun bittiğinde ek puan alma atıom 3000 2000,
    den fazla ek puan alıyon silahlar açılıyo tabi bu silahlari assingament lerini yapa yapa açılıyo kolay yani , xbow (crossbow ) sadece premiumların girdiği premium olmayanların giremediği serverlere girme , herkezi sinir etme :D kıskandırma :DDD yeteneğin olması bide çok havalısın daha var ama aklıma gelmiyo

• Battlefield 3 Premium'da böyle adamlarla oynaman gerekiyor. :)

• Konu hort ama gittigidiyorda 18 TL ye premium satılyor onu alsam bir sıkıntı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.