Şimdi Ara

Battlefield 3 PS3 Trophy Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün platinium trophyi almanın imkansız olduğunu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

ben bugün platinium trophyi almanın imkansız olduğunu anladım

Ne oldu ki ????
  • Back To Karkand EK Paketi Trophy Açıklamalarına Eklenmiştir.
  • 3.Gunslinger

Back to Karkand Haritalarının Herhangi Birinde Oyun içinde B2K Silahı Kullanarak 10 Kişi Öldür.

--

Bu trophy için B2K silahlarının her biri ile 10 kişi mi öldürmek gerekiyor. Bende başka bir trophy çevirisi var onda öyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

3.Gunslinger

Back to Karkand Haritalarının Herhangi Birinde Oyun içinde B2K Silahı Kullanarak 10 Kişi Öldür.

--

Bu trophy için B2K silahlarının her biri ile 10 kişi mi öldürmek gerekiyor. Bende başka bir trophy çevirisi var onda öyle yazıyor.

Kardeşim Famas ı al. Ve Gulf of oman haritasını aç. O oyun içinde ölsende aynı silahla 10 kişiyi öldür. Trophy senindir.

Şahsen yaptım ve oldu. Sadece faması alıp tek silahla o harita içinde 10 kişiyi aynı silahla öldürmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

3.Gunslinger

--

Kardeşim Famas ı al. Ve Gulf of oman haritasını aç. O oyun içinde ölsende aynı silahla 10 kişiyi öldür. Trophy senindir.

Şahsen yaptım ve oldu. Sadece faması alıp tek silahla o harita içinde 10 kişiyi aynı silahla öldürmen yeterli.

Anladım çok teşekkür ederim.

• Kardeş famasla bir elde 10 adamdan fazla öldürdüm trophy i alamadım.

Emin misin her b2k silahı ile 10 ar adam öldürmeye gerek olmadığına

Birde bu Gulf Oman haritasında otelin havuzunda yüzdüm jaws trophysini alamadım. Neden olabilir. Belli bir süre yüzmem mi gerekiyor. 10 dk - 15 dk
  • Abiler pardon bu trophyleri yapınca ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş famasla bir elde 10 adamdan fazla öldürdüm trophy i alamadım.

Birde bu Gulf Oman haritasında otelin havuzunda yüzdüm jaws trophysini alamadım. Neden olabilir. Belli bir süre yüzmem mi gerekiyor. 10 dk - 15 dk

Kardeşim eksik bilgilendirme için kusura bakma.

Yalnız ben senin tüm assignmentsları bitirerek tüm silahları açtığını düşünerek anlattım.

Önce 10 silahı açmak için olan görevleri bitirmen gerekiyor. ve 10 silah açılmış olarak famas ı alarak dediğim şekilde trophyi alabilirsin.

Gull of Oman da doğru otel havuzunda yüzdüğüne emin ol.

Sadece içine atlaman yeterli trophy i almak için. Ama sen yinede Saldıran tarafta ol ve düşman bölgede iken havuza atla. Biri görüp seni öldürecektir.

Trophy de ondan sonra alınıyor. Fakat senin sadece o havuzun içine girmen yeterli zaman yok veya ölmen gerekmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 21 Ocak 2012; 10:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Abiler pardon bu trophyleri yapınca ne olacak ?

Bu trophyleri yapınca Ps3 Ü oynamak daha zevkli oluyor. Oyunu tamamen bitirmek amaç.

Trophy Kartları var bilirsin onda trophy kasanlar olarak ps3 de oyun oynamak daha zevkli oluyor kardeşim...

Battlefield 3 PS3 Trophy Listesi

• Trophy'leri pek takmıyorum açıkçası,oyunuma bakarım.
  • Peki bu coop görevleri için yardım edebilecek olan varmı?
  • quote:

quote:

Yalnız ben senin tüm assignmentsları bitirerek tüm silahları açtığını düşünerek anlattım.

Önce 10 silahı açmak için olan görevleri bitirmen gerekiyor. ve 10 silah açılmış olarak famas ı alarak dediğim şekilde trophyi alabilirsin.

Sadece içine atlaman yeterli trophy i almak için. Ama sen yinede Saldıran tarafta ol ve düşman bölgede iken havuza atla. Biri görüp seni öldürecektir.

Trophy de ondan sonra alınıyor. Fakat senin sadece o havuzun içine girmen yeterli zaman yok veya ölmen gerekmiyor...

eros dostum ben bütün dlc silahlarını açmıştım zaten ve famasla bir elde 10 adamdan fazla öldürdüm yine olmadı. Tekrar deneyim.

• quote:

quote:

quote:

eros dostum ben bütün dlc silahlarını açmıştım zaten ve famasla bir elde 10 adamdan fazla öldürdüm yine olmadı. Tekrar deneyim.

http://www.youtube.com/watch?v=rddCT6eTW7A

Şu youtube linkinde adam tüm b2k silahları ile 10 öldürme desede ben sadece tüm silahları açıp famasla öldürdükten sonra trophy yi açtım.

Olmadı tüm b2k silahları ile 10 ar kişi öldürüp denemek lazım :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Peki bu coop görevleri için yardım edebilecek olan varmı?

Ekle kardeşim psn eros2999

HARD Olarak tüm bölümleri bitirmeye çalışalım.

2 sini bitirdim hardda ben. son 4 tane harita kaldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Peki bu coop görevleri için yardım edebilecek olan varmı?

Ekle kardeşim psn eros2999

HARD Olarak tüm bölümleri bitirmeye çalışalım.

2 sini bitirdim hardda ben. son 4 tane harita kaldı.

Ekledim. Aslında tüm bölümler bittide, bide hard da bitirmem lazım. Bide şu trophy'ler.
  • Trophy avcıları varmı platin çıkaran ???
  • arkadaşlar sadece bullseye tropy si kaldı bana sniper i iyi olan bir arkadaş lazım co op ta yardım edin lütfen
    psn ozkanovic lütfen ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_yavan

arkadaşlar sadece bullseye tropy si kaldı bana sniper i iyi olan bir arkadaş lazım co op ta yardım edin lütfen
    psn ozkanovic lütfen ekleyin

Bullseye için iyi sniper kullanımından ziyade iletişimin çok iyi olması lazım. Yoksa çok zor. Bir de bölüm önceden oynanıp ve videolar izlenip adamların yerleri iyi tespit edilmeli. Kilit nokta 3'erli 3 grubun geldiği yer. Orası atlatılırsa sonrası kolay. Platinum aldım oyundan, bir tek bu trophy zorladı.
  • hepsini biliyorum kulaklıgımda var ztn en az 70 defa oynadım ama 3 erli gelen gruplarda tam biri sagdan biri soldan biri de ortadan merdivenlerden iniyor isra soldakini alıyoruz sagdakini almaya çalışırken hop uyanıyorlar sıkıntı o yoksa yapılması gereken kuralları biliyorum kulaklığım fln da var sadece birisi lazım sabırlı yardım etmek için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.