Şimdi Ara

Battlefield 3 Punkbuster hatası alan arkadaşlar sorunu kendim çözdüm gelin... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
30.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya kardeş yaptım ne dediysende check for updates nerde battlefield 3 ü seçtim
  • sanırım oyuna girdim check for update yapmadım ama sagol :D
  • Senin dediğini yaptım punkbsterA exe vardı artık sayende oda yok ! zaten giremiyorum aynı hata bendede var
  • benimde düzeldi saol kardeş tabi konu hortlayacak
  • Konu hort sırf bu yüzden BF3 oynamayı bırakmıştım bu hata yüzünden denemediğim yol kalmadı PB'ye ticket attım bu key başka hesapta da çalışıyor olabilir gibi saçma salak bir mesajla bana geri döndüler zamanında Origin'den almıştım birde Şimdi tekrar indiriyorum inşallah dediğiniz yol işe yarar bende
  • bir hort ta benden halan aynı hatayı alıyorum

ERROR
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'TR-mob411-DH' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

edit sorunu çözdüm

programfiles daki origin games bf3 klasöründeki pbsetup a tıklayıp kurdum dosya eksikmiş. daha sonra evabalance dan indirilen dosyayı origin games bf 3 e atıp orda punkbuster update yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Ocak 2020; 11:6:40 >
  • Arkadaşlar ben böyle bir hata alıyorum her şeyi denedim bir türlü çözüm elde edemedim

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Hknkrbk53' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded-A

Lütfen yardım edin kaç gündür bununla uğraşıyorum

• teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.