Şimdi Ara

Battlefield 3 Siyah Ekran & Menüdeki Mouse Sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
25.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkdaşlar oyunu torrentten indirdim ve daemonla yüklemeyi gerçekleştirmdim ayunu açıyorum ekrana şu görüntü geliyor dakikalarca beklememe rağmen
    herhangibi değişim olmuyor sistem gerksinimleride fazlasıyla yetiyor ACİL YARDIM
     Battlefield 3 Siyah Ekran & Menüdeki Mouse Sorunu Battlefield 3 Siyah Ekran & Menüdeki Mouse Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Alıntıya gerek yokmuş aslında. Ben çözdüm sorunu. Catalyst 12.10 ve Battlefield.3.Update.4-RazorDOX patch'i ile. Ayrıca sadece 835kb'lık BF3 Settings Editor isimli bir yazılımla da halledilebiliyor.

merhaba arkadaşım BF3 Settings Editor isimli yazılım oyunun ayarlarını halletmek için mi kullanılıyor bir adreste buldum fakat sorunu çözeceğinden emin değilim yardımcı olursan sevinirim.

ORİJİNAL ALIN.Hiç bir şeyi kalmaz.

herkes durumuna göre hareket eder bilmişlik taslayıp capslock canavarlığı yapmanın bi alemi yok.

Anlaşıldı,tamam.

İyide hocam adam orjinal alın diyerek yanlış bir şey yapmamış ki. Kaç para oldu BF3 düştü anam düştü. 15 liraya gördüm. Hatta oyun siteleri BF3 kodu verdi bir adet. Kaç bin oyuncu faydalandı, ne bileyim abi arayın bakın ama dediğim gibi hocam yanlış bir şey değil arkadaşın dediği.

bi gün anlarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Alıntıya gerek yokmuş aslında. Ben çözdüm sorunu. Catalyst 12.10 ve Battlefield.3.Update.4-RazorDOX patch'i ile. Ayrıca sadece 835kb'lık BF3 Settings Editor isimli bir yazılımla da halledilebiliyor.

merhaba arkadaşım BF3 Settings Editor isimli yazılım oyunun ayarlarını halletmek için mi kullanılıyor bir adreste buldum fakat sorunu çözeceğinden emin değilim yardımcı olursan sevinirim.

ORİJİNAL ALIN.Hiç bir şeyi kalmaz.

herkes durumuna göre hareket eder bilmişlik taslayıp capslock canavarlığı yapmanın bi alemi yok.

Anlaşıldı,tamam.

İyide hocam adam orjinal alın diyerek yanlış bir şey yapmamış ki. Kaç para oldu BF3 düştü anam düştü. 15 liraya gördüm. Hatta oyun siteleri BF3 kodu verdi bir adet. Kaç bin oyuncu faydalandı, ne bileyim abi arayın bakın ama dediğim gibi hocam yanlış bir şey değil arkadaşın dediği.

bi gün anlarsın

Evde 270'e orjinal olmayan oyunum 140'a yakın orjinal kutulu oyun var daha nesini anlayamamak bu ? Bedavaya kod verdiler diyorum anlaşılmıyor mu ? İstisna olabilir kotalıdır vs. vs. ama torrent indirmiş arkadaş..

• W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    arkadaşım neyin peşindesin yazalı 10 ay olmuş nerdeyse belki sıkıntılı süreçten geçiyodum ne biliyosun neyin tartışmasını yapıyosun
  • AKADAŞLAR BANADA BABAM TOSHİBA İNTEL CORE İ3 LAPTOP ALACAM DİYOR BATTLEFİELD 3 Ü KALDIRIRMI SİZCE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.