Şimdi Ara

Battlefield 3 uçak bölümünde takıldım acil :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
28.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammed34

İmleci Sağ Üst Tarafa Tutup Deneyin .

Dediğini denicmde bu sende işe yaradı mı?
  • s.a. orda o arabayı vurmaya çalışma sabahtan beri bende deniyorum ama şimdi çözdüm o helikopteri vurduğun yerden 3 tane adam kaçıyor onlara nişan al ve onları gebert :) ben böyle geçtim orayı biraz önce :D
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşamıştım burayada baktım çözümü buladım ama oyuna tekrar girip helikopter kalkmadan vurdum adamlar kaçışmaya başlayınca kalabalığı işaretleyip vurdum ve hemen diğer bölüme geçti yani adamlar uzaklaşmadan öldürünce olay halloldu save dosyasınıda rarladım ama nereye yükleyebilirim bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_MnT

quote:

Yaradı Tabi ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_MnT

quote:

Yaradı Tabi ki

tmm.Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_MnT -- 29 Mart 2012; 15:08:08 >

• sanırım ben buldum arkadaşlar helikopteri vurup kaçaklar bir araya geldikten sonra ortasını hedef alın tek atışta hallettiniz hallettiniz yoksa ne kadar atsanız da ölmüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black0538 -- 19 Şubat 2012; 15:50:23 >
  • video ayarlarından mesh settingsi ultra ya da high yapıp, göreve tekrar başlayın(checkpoint'ten değil)
  • Gerçektende Milyon Dolarlık Bir Oyun İçin Tam Bir Rezillik.(Gerçi ORjinal Oyunda Böyle Bir Sorun Var mı Bilmıyorum ama )PC'ye Formata Attım 1 Ay Oldu.Güzel Bir Çözüm Yolu Çıkarsa Oyunu Kurarız.Gerçi Bütün Heyecanım Gitti Ama Olsun Bakacaz Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_MnT -- 21 Şubat 2012; 17:58:07 >
  • Yaa bende sadece o dönüp dolaşan araba var başka turuncu yok.
  • 10 gündür bende aynı sorunu yaşıyorum buzzz gibi soğudum oyundan. uçakta kanatları kontrol edip kaldırdıktan sonra uçağın kontrolü tamamen benim dışımda ben sadece etrafta uçuşan şeyleri vurup patlatıyorum taaaa ki en son bölüme kadar. En sonki uçak bölümünde ne yaparsam yapayım asla geçemedim helikopterleri vuruyorum ne kaçan var ne kovalayan. birde 1 tur attıktan sonra sürem doluyor başarısız oluyorum. zaten o 1 turu atana kadar bulutlardan içbirşey göremiyorumki vurayım. Rezillikten başka birşey değil. Çok heyecanla yükleyip başına oturdum ama midemi bulandırdı oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 27 Mart 2012; 1:08:18 >
  • Bilen biri birşey söylesin lütfen arkadaşlar. Bu bölüm geçilmiyor. İlk başta beyaz yerdeki uçakları vuruyorum sonra bekliyorum sağa sola hareket ediyorum bomba atıyorum başarısız oluyorum. Nasıl geçilecek burası?
  • Sonunda turuncu şeyleri gördüm kaç ay oldu turuncuları görmek için uğraşıyorum sonunda gördüm. Bu kezde turuncularda takılı kaldım
  • Geçtim beyler. Arkadaşlar ne yaptığımı anlatayım. Kaçan turuncuları vs vurduktan sonra bir saat yerdeki turuncuları vurmaya çalıştım olmadı. Bölümde oynarken esc'ye bastım resume game'in altında load game var onu seçtim. Helikopter tekrardan geldi. 3e bastıktan sonra helikopteri vurdum sonra uçuşan kaçısanlar oldu. alt tarafa kaçanları vurdum 2 kişiyi bölüm bitti. Lanet girsin kaç ay uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Geçtim beyler. Arkadaşlar ne yaptığımı anlatayım. Kaçan turuncuları vs vurduktan sonra bir saat yerdeki turuncuları vurmaya çalıştım olmadı. Bölümde oynarken esc'ye bastım resume game'in altında load game var onu seçtim. Helikopter tekrardan geldi. 3e bastıktan sonra helikopteri vurdum sonra uçuşan kaçısanlar oldu. alt tarafa kaçanları vurdum 2 kişiyi bölüm bitti. Lanet girsin kaç ay uğraştım.

arkadaşın söylediği şekilde yaptım bende geçtim arkadaşlar ;) saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi866

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

Geçtim beyler. Arkadaşlar ne yaptığımı anlatayım. Kaçan turuncuları vs vurduktan sonra bir saat yerdeki turuncuları vurmaya çalıştım olmadı. Bölümde oynarken esc'ye bastım resume game'in altında load game var onu seçtim. Helikopter tekrardan geldi. 3e bastıktan sonra helikopteri vurdum sonra uçuşan kaçısanlar oldu. alt tarafa kaçanları vurdum 2 kişiyi bölüm bitti. Lanet girsin kaç ay uğraştım.

arkadaşın söylediği şekilde yaptım bende geçtim arkadaşlar ;) saol

Önemli değil arkadaşım

• BEYLER BENDE AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM ANCAK GÖRÜNTÜ AYARLARINDAN OLUYOR BU BUG GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİNİ LOW DA DEĞİLDE HİGH DA OYNAYIN SADECE O BÖLÜM İÇİN BEN DENEDİM GEÇTİM Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN :D :D
  • deli olmuştum o bölüme.yarım saatte geçtim bende.
  • BU Lanet bölüm 1)Restart atınız ve 2)Ana menü Options dan ULTRA ya alın 3) Oyuna girince Tek atışta helikopteri vurun Ve Nextmap is READY
  • Aynı sorunu bende yaşadım fakat oyunun ilk gösterdiği hedefe haraketli üögen çıktıktan sonra (orayı göstermesebile) bi daha sıkın görev tamalanacaktır
  • bide siz ne helikopterinden bahsediyorsunuz bakıyorum bakıyorum ne helikopter ne baska bişi var bana 3 sn yeliğine ateş etmeme olanak saglıyor onda da neye ateş edeceğimi anlamadan bitiyor oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.