Şimdi Ara

Battlefield 4...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yarın teknosadan yada vatandan battlefield 4 orjinal olarak satın alıcam
    icinden orjinal cd key cikarmi ?
    multiplayer oynamanın yollarını yazarmısınız ?
    multiplayer oynamak icin illa kendi sitesindenmi satın almak lazım ?
    varsa bildikleriniz paylaşınız lütfen...
    teşekkürler...

• up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubyferno

merhaba dh takipçileri,
    teşekkürler...

Orjinal Cd'nin içinden key çıkar.

Kutulu alırsanız internetten key almaya göre daha pahalı olur ama tabi kutu almanın değişik bir havası ve ileride anı olma olayı var.

Oyunu oynamak için Origin isimli programı kuracaksınız oyunu oraya yükledikten sonra (bu kısım kolay merak etmeyin) play dediğinizde single ve multi seçebiliyorsunuz. Tercihen ilk önce single bitirip sonra multiye geçersiniz. Multi oynarken server seçeceksiniz, hangi haritayı oynamak istediğiniz, hangi modu oynamak istediğiniz ve kaç kişi ile oynamak istediğiniz gibi detayları seçeceksiniz. Eğer anlamadığınız br şey olursa google'da çok sayıda BF4 tutorial'i olduğuna eminim. Multi oynamak için de kendi sitesinden falan satın almanıza gerek yok yani.

İyi forumlar, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

quote:

Orijinalden alıntı: tubyferno

merhaba dh takipçileri,
    teşekkürler...

Orjinal Cd'nin içinden key çıkar.

Kutulu alırsanız internetten key almaya göre daha pahalı olur ama tabi kutu almanın değişik bir havası ve ileride anı olma olayı var.

Oyunu oynamak için Origin isimli programı kuracaksınız oyunu oraya yükledikten sonra (bu kısım kolay merak etmeyin) play dediğinizde single ve multi seçebiliyorsunuz. Tercihen ilk önce single bitirip sonra multiye geçersiniz. Multi oynarken server seçeceksiniz, hangi haritayı oynamak istediğiniz, hangi modu oynamak istediğiniz ve kaç kişi ile oynamak istediğiniz gibi detayları seçeceksiniz. Eğer anlamadığınız br şey olursa google'da çok sayıda BF4 tutorial'i olduğuna eminim. Multi oynamak için de kendi sitesinden falan satın almanıza gerek yok yani.

İyi forumlar, kolay gelsin.

çok teşekkürler, sagolasın, şuan anladım olayı sizede iyi forumlar.

• tubyferno T kullanıcısına yanıt
    içinden tabiki cdkey çıkar :)
    3 dvd oyun. 1.dvdyi taktığınızda origin diye bir program yükleyecek(eğer yüklü değilse.) tabiki bir de origin hesabı lazım.
    oyunu kurduktan sonra play diyorsunuz. ve bir site açıyor size battlelog diye. multiplayer'i buradan oynuyorsunuz. server seçimi falan buradan yapılıyor.
    eğer takıldığınız bir nokta olursa buradan beni haberdar ederek veyahut özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 4
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.