Şimdi Ara

Battlefield 4 2gb ram açarmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tahminimce girdiğin zaman kasma yapar zaten oynayamazsın. ama denemekte fayda var şöyle bi sistemde oynamıştım.
    amd athlon 2 7750 2.7 (3.1 OC)
    asus hd 7750
    2gb 800 mhz kingston ram
    bu parçalarla oynamıştım low da hafif donmalar vardı onu da oc ile çözmüştüm en son 3.1 ghz ile lowda oynatıyordu . yinede araştır istersen

baktım işlemcin 4 çekirdek benimki 2 idi. işlemciden karlısın ekran kartı alabilecek bütçen varsa daha rahat oynarsın diye düşünüyorum
    şu videoya bakabilirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=onqZrfKPCeI adam multiplayer oynuyor ve multiplayer ekran kartına yük bindirir daha çok. singleplayer oynayacaksan oynarsın diye düşünüyorum ama multide 64lük mapler zor bende bf3 var bu sistem o maplerde high de mal olabiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2241247DC -- 4 Eylül 2014; 15:24:45 >
  • ekran kartları kaç paradır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue97

tahminimce girdiğin zaman kasma yapar zaten oynayamazsın. ama denemekte fayda var şöyle bi sistemde oynamıştım.
    amd athlon 2 7750 2.7 (3.1 OC)
    asus hd 7750
    2gb 800 mhz kingston ram
    bu parçalarla oynamıştım low da hafif donmalar vardı onu da oc ile çözmüştüm en son 3.1 ghz ile lowda oynatıyordu . yinede araştır istersen

baktım işlemcin 4 çekirdek benimki 2 idi. işlemciden karlısın ekran kartı alabilecek bütçen varsa daha rahat oynarsın diye düşünüyorum
    şu videoya bakabilirsinhttp://www.youtube.com/watch?v=onqZrfKPCeI adam multiplayer oynuyor ve multiplayer ekran kartına yük bindirir daha çok. singleplayer oynayacaksan oynarsın diye düşünüyorum ama multide 64lük mapler zor bende bf3 var bu sistem o maplerde high de mal olabiliyo

Adamın ekran kartı hd4600 bilmem ona dikkat ettinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet dikkat ettim fakat videoları izledim millet oynamış bence deneyebilir kasacak mı kasmayacak mı direk kesmemek lazım 4300 ile gta iv oynuyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue97

evet dikkat ettim fakat videoları izledim millet oynamış bence deneyebilir kasacak mı kasmayacak mı direk kesmemek lazım 4300 ile gta iv oynuyordum ben

Oynatmaz o sistem onu Değiştirmesi lazım senin kiyaslamada olmamış ekran kartları denk degil bence ram 4 gb ekran kartında güncellese low veya medium oynar

• bf4 ü yüklüyorum bakalım açacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSoldier

bf4 ü yüklüyorum bakalım açacak mı

Yükle bakalım yüklenince oyunu aç durumu yaz

• bf4 ü korsan yüklesem açarmı
  • BlackSoldier kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin
  • önce korsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSoldier

bf4 ü korsan yüklesem açarmı

Forum kurallarını oku once

• benim bilgisayar da 3 gb ram var. bf3 ü açarken zorluyordu düşün yani
  • 2gb ram ile sorunsuz mediumda oynadım
  • beyler denemeyin açmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.