Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.123
Cevap
85
Favori
449.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: persi_ali

Battlefield 3 de İrana saldırı var diye oyunu protesto ettim almadım . Bunda da farksız olmayacak çin ve rusyada bizim müttefikimiz .
    Killzone Shadow Fall veya alternatif oyunları oynarım . İşte buda bir sınav . İçindeki oyun aşkına karşı koyabilmek. Vicdanen rahat olmak.
    Amerika ömrü hayatında sağlam savaş kazanamdı . Anca oyunda dalar zaten herkes rambo tabi . Bu yahudi gücüne de para kaptırmam.Size tavsiyem sizde oyunu almayın. Yarın Türkiyeye sıra gelir.

Çok Doğru. zaten 1.dünya savaşlarını anlatan oyunlar yok. çünkü orda amerika yok .

2.dünya savaşlarında ise hep almanlara ve japonlara karşı savaşıyoruz. En güçsüz oldukları dönemde . dikkat ettiyseniz amerika hep kendi savaştığı dönemlerin oyunlarını çıkarıyor. wietnam , ırak , normandiya gibi ben bir kızılderili gözünden savaşmadım . assasin creed 3 te bile kızılderilileri ingilizler öldürdü gibi bir yanılgı yapmışlar. ama kendilerinin yaptığını herkez biliyor.

ama biz ise japon oyunları yeride batılı oyunlar oynadığımız için bunlara tanık oluyoruz. dikkat ettiyseniz bu söylediğimiz oyunlar Asya ve japon yada da hiç oynanmıyor denilebilir.
  • quote:

Battlefield 3 de İrana saldırı var diye oyunu protesto ettim almadım . Bunda da farksız olmayacak çin ve rusyada bizim müttefikimiz .
    Killzone Shadow Fall veya alternatif oyunları oynarım . İşte buda bir sınav . İçindeki oyun aşkına karşı koyabilmek. Vicdanen rahat olmak.
    Amerika ömrü hayatında sağlam savaş kazanamdı . Anca oyunda dalar zaten herkes rambo tabi . Bu yahudi gücüne de para kaptırmam.Size tavsiyem sizde oyunu almayın. Yarın Türkiyeye sıra gelir.

/>
    Zaten oyun Single için değil multiplayer için alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

quote:

Çok Doğru. zaten 1.dünya savaşlarını anlatan oyunlar yok. çünkü orda amerika yok .

2.dünya savaşlarında ise hep almanlara ve japonlara karşı savaşıyoruz. En güçsüz oldukları dönemde . dikkat ettiyseniz amerika hep kendi savaştığı dönemlerin oyunlarını çıkarıyor. wietnam , ırak , normandiya gibi ben bir kızılderili gözünden savaşmadım . assasin creed 3 te bile kızılderilileri ingilizler öldürdü gibi bir yanılgı yapmışlar. ama kendilerinin yaptığını herkez biliyor.

ama biz ise japon oyunları yeride batılı oyunlar oynadığımız için bunlara tanık oluyoruz. dikkat ettiyseniz bu söylediğimiz oyunlar Asya ve japon yada da hiç oynanmıyor denilebilir.

Kesinlikle bir duruş sergilenmeli. Sayıca az da olsa benimle aynı fikirde insanların olduğunu görmek yinede çok güzel . Selamlar
  • Battlefield 4'ten Tam Boyutlu Sanatsal Çalışma

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Mart 2013; 9:40:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurts

quote:

Kesinlikle bir duruş sergilenmeli. Sayıca az da olsa benimle aynı fikirde insanların olduğunu görmek yinede çok güzel . Selamlar

Ne olacaktı onu anlamıyorum ? Sen oyun yapsan Türkiyenin başarısız olduğu yerleri mi gösterecektin yoksa Çanakkaleyi falan mı gösterecektin ? Ayrıca bu sadece bir oyun.
  • Persler, Acemler yada Farslılar bu bölgenin en sağlam halklarından biridir. keza ortadoğu haritasını açıp baktığınız zaman Türkiye'nin dışında sınırları cetvelle çizilmeyen ender ülkelerdendir. yıllarca Türkler tarafından yönetilmiştir (Safeviler) Gerektiği zaman Osmanlı da müslümanlarla savaşmıştır, Yavuz Sultan Selim Mekkeyi, Medineyi para ile değil savaşarak Osmanlı topraklarına katmıştır, İran devleti yıllarca savaştığı Amerikan uşağı Irak'a devletine, çıkarlarına ters düştüğü için Amerika tarafından işgal edildğinde, sadece müslüman olduğu için bu ülkeye ve halkına destek olmuş, satmamıştır. Bugünde bölgenin en güçlü devletlerinden biridir ve hiç bir ülkeye (Amerika, İsrail başta olmak üzere) uşaklık yapmayarak ayakta kalmaya çalışmaktadır. Şii mezhebinden oldukları için de Türkiye Cumhuriyettinde özellikle Fettullahçılar tarafından sevilmemektedirler.
  • İyi güzel diyorsunuz da...

Örnek olarak Çanakkale savaşımızı bir Türk firma oyun haline getirse ama bu oyunda Türk askerleri kötü veya başarısız gösterilse hoşunuza gider mi?
    Az biraz empati yaparsanız bu durumun ne kadar doğal olduğunu anlarsınız. Kimse kendi milletini aciz göstermek istemez.
  • ps3 e cikmayacagi kotu oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapak

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
  • Her sene çıkacağı kesinleşti gibi.Daha BF3 DLC'lerinin etkisi geçmeden duyurunun gelecek olması can sıkıcı.
  • Beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

Persler, Acemler yada Farslılar bu bölgenin en sağlam halklarından biridir. keza ortadoğu haritasını açıp baktığınız zaman Türkiye'nin dışında sınırları cetvelle çizilmeyen ender ülkelerdendir. yıllarca Türkler tarafından yönetilmiştir (Safeviler) Gerektiği zaman Osmanlı da müslümanlarla savaşmıştır, Yavuz Sultan Selim Mekkeyi, Medineyi para ile değil savaşarak Osmanlı topraklarına katmıştır, İran devleti yıllarca savaştığı Amerikan uşağı Irak'a devletine, çıkarlarına ters düştüğü için Amerika tarafından işgal edildğinde, sadece müslüman olduğu için bu ülkeye ve halkına destek olmuş, satmamıştır. Bugünde bölgenin en güçlü devletlerinden biridir ve hiç bir ülkeye (Amerika, İsrail başta olmak üzere) uşaklık yapmayarak ayakta kalmaya çalışmaktadır. Şii mezhebinden oldukları için de Türkiye Cumhuriyettinde özellikle Fettullahçılar tarafından sevilmemektedirler.

Bak koçum burada bir boku bilmeden gelip ahkam kesme alırım o paçanı aşşağı.
    Devrime kadar başta kalan şah ABD'den gelmiş geçmiş en büyük silah anlaşmasını almadı mı? İran Irak'la savaşmadan önce aynı anda 5 devletin uçak sayısından daha çok uçağı vardı.(625 JET ve bilimum tanker uçakları, bombardıman uçakları vs)
    Arabistan'dan önceki petrol koruyucusudur İran. ABD'nin ve İngilizlerin petrollerini. Royal Dutch Shell, British Petrol, TEXACO.

Bide Yavuz Sultan Selim kiminle nerede savaşarak almış Mekke'yi bunu da göster hele görelim? Haram topraklardır oralar, orada kan dökülmesine Allah tarafından izin yoktur, kulun yapıp yapmaması önemli değil.
    EK olarak; orası vakıf toprağı olduğu için oraları almak için kimse savaşmaz. Oraya sadece para akışı olur, oradan para gelmez. Bu her zaman böyledir. Sadece WWI'de İngilizler bombalamaya kalktı onların da başına türlü bela geldi.

Bugün BTÖ'nün en büyük destekçisi Şii İran. Zamanında da Safevilerdi. Osmanlı ne zaman batıya sefere çıksa Doğu'dan saldırmakla ünlüdürler kendileri.

İran'ı Fethullahçılardan ziyade Süleymancılarda sevmiyor, Nakşibendi de sevmiyor. Buna ne diyeceksin? Tabiki hiçbirşey.

Anca kendinizi kandırırsınız. Hafız Esadın Öcalan'ı Türk Byükelçiliğinin bodrumunda sakladığını yazan, Ağrı'da casusluk yapan İranlıları yazan Tarih bunları da yazıyor ayık olun.

sabah sabah güldürdün beni şampiyon koçlu moçlu konuşmuşsun o küçük beyninle ben senin eline birşey veririm ama o paçamı olur yoksa başka birşey mi bilemeyecem, ben yorum yaparken kimseyi aşşağılamıyorum sende adam gibi yorum yap yoksa o küçük beynini kuşlara yem yaparım

Adres ver, tabi reşit isen.
  • Hacıahmet Mah. Sahancı sok. no:11 Kasımpaşa, gelmessen adam değilsin pc başında kabadayılık yapmak kolay herkez delikanlı madem adres isteyecek kadar yüreklisin gel bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpashaxx -- 18 Mart 2013; 10:39:26 >
  • ne oyun mus arkadas, daha cikmadan olay oldu iyi mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Her sene çıkacağı kesinleşti gibi.Daha BF3 DLC'lerinin etkisi geçmeden duyurunun gelecek olması can sıkıcı.

Zaten yabanci forumlardada Bfnin artik codlastigi yaziyor katiliyorum.Daha yeni dlcler bitti ondan once yeni oyun konusulmaya baslandi ea tarafindan.Dlcler. Iter bitmez biraz zaman gecsin oyuna otursun oyuncular alissin demeden yeni oyun duyuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Mart 2013; 13:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Her sene çıkacağı kesinleşti gibi.Daha BF3 DLC'lerinin etkisi geçmeden duyurunun gelecek olması can sıkıcı.

Zaten yabanci forumlardada Bfnin artik codlastigi yaziyor katiliyorum.Daha yeni dlcler bitti ondan once yeni oyun konusulmaya baslandi ea tarafindan.Dlcler. Iter bitmez biraz zaman gecsin oyuna otursun oyuncular alissin demeden yeni oyun duyuruldu.

Kötü olan oyuna eklenecek bir şey olmaması.Yani BF3 den ileri daha ne kadar gidebilirler ki,biraz daha süre geçmesi lazımdı kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 18 Mart 2013; 14:26:52 >
  • tek isteğim umarım bf4 de blur efektini kaldırırlar..
  • @xxpashaxx

gelen oldumu adresine merak ettim
  • gelen giden yok rude insanlar oynadıkları oyunların etkisinde fazla kalıyor sanırım, ya adres isteyip geliyorlar yada adresten aldırıyorlar, herkesde bir mafya edası, karşısındakini küçümseme, ezme çabaları, hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

ne oyun mus arkadas, daha cikmadan olay oldu iyi mi.

Hemen whatsap tan mesaj atilmis hakan su mesaj silinsin diye gorevli arkadas ta hemen silmis

Sonra da bizi yiyolar siz gunduz giderken biz gece geliyorduk yigenler

neyse abi boş ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.