Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (997. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.123
Cevap
84
Favori
449.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drejtc

Güncelleme gelmiş içeriği nedir

Serverdan çıkıp ana menüye dönünce offline gözükme gibi hatalar ve oyun içinde bf4'ten bf1'e geçişteki sorunlar giderilmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navolta

3gb güncelleme :D

bf4 emi ?
  • Biraz Bf4 ü ateşlendirelim :D montaj daha güzel yapılabilirmiş acemilik işte, heyecan 2. dakikadan sonra ve sonlarda gerçekleşiyor

• beyler ekleyğin kasalım psn:turk_reddeck
  • Gelen t-bag ve ban sayısında Türkiye dogtag'ını aldıktan sonra büyük bir artış oldu.Yazık,yarası olan kocunuyor demekki :)
  • tony redgrave kullanıcısına yanıt
    Türkiye dogtagı?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sol dogtag
  • tony redgrave kullanıcısına yanıt
    Hmm varsalayılan künyeleri diyorsun. Ben de yeni bir künye mi çıktı acaba dedim şöyle daha canlı daha büyük ve renkli bir sağ künye olsa fena olmazdı.
  • hocam ps3 te bf4 bildiğin kasıyor. bazen oynanmaz hal alıyor. sizde de böyle mi durum?
  • Ps3'de durun bu yapabilecek birşey yok. Ben alışkınım düşük FPs oyun oynamaya beni rahatsız etmiyor. Alışma meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Serverler nasıl hala dolu mu ? BF4 aldım değerse Premium da alayım diyorum, PS4 için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Beyler Serverler nasıl hala dolu mu ? BF4 aldım değerse Premium da alayım diyorum, PS4 için...

Ben de bu soruyu sormak icin gelmistim. Oyuncu varsa almayi planliyorum
  • quote:

Beyler Serverler nasıl hala dolu mu ? BF4 aldım değerse Premium da alayım diyorum, PS4 için...

Oyuncu sayısı gayet iyi durumda ama premium mapler aşırı derecede oynanmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr psn den satin aldım oyunu,secondary hakki almak isteyen olursa satabilirim.Oyun toplam bedeli 22 tl ,secondary hak icin %40 odeme alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Oyuncu sayısı gayet iyi durumda ama premium mapler aşırı derecede oynanmıyor

Yani almaya değmez mi ?
    Bugün ona göre almayı düşünüyordum. Ağırlıklı olarak Oyunun kendi mapleri oynanıyorsa tabii almaya fazla gerek kalmaz...
  • bf1 silah ve araç bazıları tarafından begenilmediği için bf4 hala efsane ve serverlar hala dolu. yeni türk server açtık herkesi bekleriz.
    server adı. Konsey_TR
  • Oyuna bir giriyorum, 100 levellik adamlar geliyor. Ben 19 levelim. Kendime eşit rakip nasıl bulucam? Nasıl olacak bu iş?
  • Arkadaslar ben ps3-te oynuyorum, yeni yil indirimleriyle Premium cok ucuza . Alsam mi almasammi kararsizim ? sizin tavsiyeleriniz nedir ? Sizce almaliyimmi ? Cok oyuncuda DLC -ler varmi ? Yoksa alirsam oyun bulmakta zorlanirmiyim ? PS3-de oynuyanlar varsa PSN yazin ekleyelim bir birimizi
  • Silah özelleştirme ekranı sadece bir servere giriş yapıldığında mı çıkıyor, menü kısmında bulamadım da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Silahları servera girdikten sonra veya Test Range'de ayarlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 995996997998999
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.