Şimdi Ara

Battlefield 4 vs Call Of Duty ( 2 oyun arasında kaldım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler.Us PSN den 2 farklı oyun almayı düşünüyordum ilki gta v önsiparişi olacaktı 2. olarak call of düşünüyordum fakat siteye girince battlefield 4 ün premium edition ı geldiğini gördüm.Şimdi kafamda şu var pc de battlefield oynadım ama fazla bir süre değil tekrar konsol için almama değer mi bide bikaç ay sonra yeni oyunun geleceğini düşünürsek yoksa call of mu iyi bir tercih olur?

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi ama bence Battlefield 4 al derim COD Ghosts yerine.

Veya biraz daha bekle COD Advanced Warfare çıkıyor. Bak bu oyun sonunda güzel olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Zevk meselesi ama bence Battlefield 4 al derim COD Ghosts yerine.

Veya biraz daha bekle COD Advanced Warfare çıkıyor. Bak bu oyun sonunda güzel olacak gibi.

Hocam zaten alırsam yeni cod u sipariş verecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanpac

quote:

Hocam o zaman biraz bekle istersen bi incelemeleri çıksın. Yine eski COD ler gibi ise hiç uğraşma BF4 al derim, ama bu sefer ki COD iyi olacak gibi hissediyorum orası ayrı mesele.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman biraz bekle istersen bi incelemeleri çıksın. Yine eski COD ler gibi ise hiç uğraşma BF4 al derim, ama bu sefer ki COD iyi olacak gibi hissediyorum orası ayrı mesele.

Benimde icimde bi umut var ama hikaye begenilmeyen olacak gibi multi desek destiny de var ve cod teknolojik savasa dönünce destiny varken alınmalı mi diye düşündüm multi olarak yargilarsak

• Yeni çıkacak COD A.W. iyi olacak gibi onuda listeye kat.
  • bende her ikiside var zevk meselesi belki ama geniş alanlarda savaşırım tank uçak helikopter tekne kullanırım diyorsan bf 4 ama yok counter-strike tarzı küçük alan olsun fazla uğraştırmasın sadece silahla olsun diyorsan cod.

ben tercihimi bf4 ten yana kullanıyorum hele birde premium alırsan tadından yenmez bakma yakında hardline geliyor ama bf4 baya iyi online de sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

bende her ikiside var zevk meselesi belki ama geniş alanlarda savaşırım tank uçak helikopter tekne kullanırım diyorsan bf 4 ama yok counter-strike tarzı küçük alan olsun fazla uğraştırmasın sadece silahla olsun diyorsan cod.

ben tercihimi bf4 ten yana kullanıyorum hele birde premium alırsan tadından yenmez bakma yakında hardline geliyor ama bf4 baya iyi online de sıkıntı çekmezsin.

Hocam alırsam premium edition çıkmış onu alacağım zaten ama kararsızlık var hala
  • quote:

quote:

bende her ikiside var zevk meselesi belki ama geniş alanlarda savaşırım tank uçak helikopter tekne kullanırım diyorsan bf 4 ama yok counter-strike tarzı küçük alan olsun fazla uğraştırmasın sadece silahla olsun diyorsan cod.

Hocam alırsam premium edition çıkmış onu alacağım zaten ama kararsızlık var hala

youtubeden multiplayer oyun videolarını seyret hangisi sararsa onu al.zevkler tatışılmaz tabi ama bf seni tatmin edecektir.

• quote:

quote:

Hocam çok düşünmeyin bence battlefield 4 alın,psn de indirim var premium ile beraber 130 tlye geliyor...

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/battlefield-boot-camp/cid=STORE-MSF75508-BATTLEFIELD_SALE?smcid=pdc:tr-tr:pdc-home:ps%20store:null:null

• Battlefield 4 daha uzun süre oynanacak bir oyun bence. Hala pc de Battlefield 3 oynuyorum ve sunucu bulmak zor acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

quote:

quote:

Hocam çok düşünmeyin bence battlefield 4 alın,psn de indirim var premium ile beraber 130 tlye geliyor...

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/battlefield-boot-camp/cid=STORE-MSF75508-BATTLEFIELD_SALE?smcid=pdc:tr-tr:pdc-home:ps%20store:null:null

Hocam 2 oyuna da tekrar baktım call of multiplayer olarak yine tatmin etmeyecek gibi üstüne dlc masraflarını falanda koyarsak üstüne gereksiz geliyor 100 dolar vermek call of için.PSN kampanyasından dolayı rahatça gta 5 battlefield ve assasins creed i alabiliyorum.Daha 5 ay gibi bir süre var hem hardline in gelmesine o zamana kadar yeter zaten bf4 benim için sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanpac -- 28 Ekim 2014; 11:02:35 >

• Cod awin multisini hic begenmedim single icin alinabilir.

• Cod ve Battlefield karşılaştırması hakkında yorum yapamam zira ikisininde oynanış şekli tamamen farklıdır.(dar alan , geniş alan, kitler , araçlar , perkler) Ama BF4 hakkında söyleyebileceğim, BF3'ü 400 saat kadar çok büyük zevk alarak uzun bir süre oynamıştım ve hatta tüm DLC paketlerine dahi sahiptim ama BF4 çıktığı ilk gün aldığımdan beri 30 saat anca oynamışımdır. Nedense hiç heyecan ve zevk vermiyor.
  • 1000 saat BF4 oynadım, sıkıldım mı ? hayır. Yalnız zaman zaman farklı oyunlar oynayıp, BF4'e ara vermeyi unutmayın.
  • BF4 premium edition aldim.Ve gerçekten daha iyi gözümde pc de oynuyordum fakat konsola alışma süresi biraz uzun olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.