Şimdi Ara

Battlefield 4 Zorlaniyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu baya eski ama konuyu acan arkadas neyapti alisabildimi acaba?

Bende yeni basladim bf4de ve inanilmaz kotu oynuyorum Nasil olcak ne zaman aliscaz hic bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli öldürülenler için taktik. Kendinize 1-2 kişi bulun ve hep onların arkasından, araya güvenli mesafe koyarak gidin.

Onlardan birini muhakkak sırtından ya da yandan gelip vuran olacak.Siz de o oyuncu/ları vurun.İşte ilk kill'inizi yaptınız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Sürekli öldürülenler için taktik. Kendinize 1-2 kişi bulun ve hep onların arkasından, araya güvenli mesafe koyarak gidin.

Onlardan birini muhakkak sırtından ya da yandan gelip vuran olacak.Siz de o oyuncu/ları vurun.İşte ilk kill'inizi yaptınız :D

hocam onuda denedim vallahi ama onda bile beceriksizim

Yahu 3 tane dusman askeri onumde gidiyor arkalarindayim benden haberleri yok birtanesini bile vuramadim bazen sadecw dolaniyorum nede olsa vuramicam bari rahatsiz etmiyim diyorum

Sabirla alisacagim gunu bekliyorum.

• Hocam PC fanboyu değilim ama DS4 ile FPS çok zor oynanır iyi oynansa da klavye fare zevkini vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

Hocam PC fanboyu değilim ama DS4 ile FPS çok zor oynanır iyi oynansa da klavye fare zevkini vermez.

Ben de son zamanlarda yarışa ağırlık vermeye başladım hocam zaten

• Eskiden ps3 te bf1942 yi çok iyi oynardım. Ama detay ve grafik arttıkça FPS oyunlarını beceremez oldum konsolda.

• Burası bf4 burada herkes pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.