Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

O kadar oynamışsın kaçbin küsür leşin var ama online modunu kötülüyorsun dice görse şu ilk yazdığın yorumu 2. oyunu çıkarmaz kahrından ölür valla

Sonuçta boşa konuşmuyorum,oyunun çok eksikleri var ama yinede oynatıyor.Benim gibi düşünen onlarca kişi olduğunada eminim.Daha önce söylemiştim ama leaderboard da 1. olan AL-SUPER,-lag yüzünden-artık oyundan nefret ettiğini ima eder bir yazıyla veda ettiÖyle bir anlattım ki sanki dünyayı kurtardı

• bf bad company çok çok iyiydi bence. özellikle oyundaki sesler muhteşemdi. yürürken silahın gerçekçi biçimde sallanması (genelde fps türü oyunlarda dümdüz durur), ateş edildiğinde sesin yankı yapması, silah çeşitliliği, sniper tüfekleriyle uzağa ateş edildiğinde merminin eş anlı olarak hedefe gitmeyişi vs vs çok iyi işlenmiş ufak ama gayet etkili ayrıntılar vardı. 2. oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum. fps her zaman kabuldur
  • Senin kadar olmasa da ben de toplamda en az 7-8 günlük süreyle oynadım. Bahsettiğin foruma girdiğimde çok fazla şikayetle karşılaşmadım. Oyundaki glitch'lerden şikayet edenler var. Ki bu benim de canımı sıkıyor. Şu şöyle bu böyle olsaydı diyenler var. Ama o kadar büyük bir şikayet yumağıyla karşılaşmadım. Dediğim gibi lag bir problem ama o kadar da büyük bir problem değil. Neredeyse her gün girdiğimi düşünürsek tüm serverların lag dolu olduğu gün sayısı ayda en fazla bir ya da ikidir. Kalan günlerde lag'den eser yoktu. Ben xbox 360 kullanıyorum. Belki PS3'le ilgili bir problemdir.
    Uçak olayına gelince, bu haritaların hiçbiri Battlefield 2'dekiler kadar büyük değil. Uçak kullanılamamasının sebebini buna bağlıyorum. Oyun ilk çıktığında 12 ye 12 oyuncu sayısını az bulmuştum. Ancak nispeten küçük ve kompakt haritalarda o kadar çekişme yaşanıyor ki 12 kişiyle oynadığınızı unutuyorsunuz.
    Gold rush modunda en büyük haritanın boyutu BF2'deki Strike At Karkand kadar ki o haritada da uçak yoktu. Bir de uçak kullanabildiğin haritaları düşünürsen ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin.
    Umarım Bad Company 2'de bu problemlerin üstesinden gelirler ve oyuna uçakları da eklerler.
    Bu arada benim en çok canımı sıkan hadise PC'yi unuttular gitti. PC'de doğan ve gelişen bir oyunun son dönemde ona arkasını dönmesini anlamıyorum.
    Belki de yakın zamanda PC'de frostbite'ın daha geliştirilmiş versiyonuyla karşımıza çıkarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebube -- 5 Şubat 2009; 12:26:49 >

• 1. oyunda haritalar çok büyüktü sırf bu yüzden oynamıyordum multi.

Cod daha keyifli ve tam istediğim gibi.
  • Hangi platformlara geleceği açıklanmadığına göre PC yede çıkaracaklar sanırım.

İnşallah çıkmaz tabide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

@nebube
     Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)
    Ben BF:BC multiplayer haritalarının her metrekaresini ezberledim,inanmıyorsan yukarıdaki istatistik tablosuna bakabilirsin.Senin deyiminle seyrek yaşanan lag problemi yüzünden birçok oyuncu bu oyunu bıraktı.Tek sorun keşke bu olsa.Donma gibi ciddi bir porblemide var.Oyun zaten bug yumağı,düzelt düzelt bitmiyor.Yıllardır BF serisini oynarım,bu oyun kadar vasatını görmedim.BF ile özdeşleşmiş uçak bile yok
    Çok uzatmayayım,biraz ingilizcen varsa;
    http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company/
    resmi bf forumlarındaki ilk 10 sayfaya bak.Kaç tane lag,donma konuları var gözlerinle gör

xbox'da oynuyorum,orijinal olarak,tek bir kere donmadı oyunum,lag çok nadir oluyor başka haritaya bağlanıyorum ve o da olmuyor.

• PC unutulmadı tabiki.BF:Heroes çıkacak.Frostbite motorunu kullanarak BF3 yapabilirler ama 3 oyunu aynı anda yapmaları imkansız.Büyük ihtimal BC2 PC içinde çıkabilir.Donma,ani frame düştüğü anlarda,patlama anlarında oluyor.İlğinç yani sadece yeni çıkan 3 haritada oluyor.Par for the Course,Ghost Town,Crossing Over.Sürekli res ata ata Ps3 bozulcak.Her oynadığım gün en az 1 defa oluyor.Mecburen bırakmak zorunda kaldım.Neredeyse 2 haftadır bir kere oynamadım
    @ScRyedd
    BF:BC deki haritalar o kadar küçük ki,BF2 de takımların base i kalır
  • Bol bol savaş oyunları gelsin..
  • 1.oyuna doyamamıştım, inşallah 2.oyun uzun olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

PC unutulmadı tabiki.BF:Heroes çıkacak.Frostbite motorunu kullanarak BF3 yapabilirler ama 3 oyunu aynı anda yapmaları imkansız.Büyük ihtimal BC2 PC içinde çıkabilir.Donma,ani frame düştüğü anlarda,patlama anlarında oluyor.İlğinç yani sadece yeni çıkan 3 haritada oluyor.Par for the Course,Ghost Town,Crossing Over.Sürekli res ata ata Ps3 bozulcak.Her oynadığım gün en az 1 defa oluyor.Mecburen bırakmak zorunda kaldım.Neredeyse 2 haftadır bir kere oynamadım
    @ScRyedd
    BF:BC deki haritalar o kadar küçük ki,BF2 de takımların base i kalır

bf heoes yazdan beri çıkacak ertelene ertelene bir hal oldu

• Single Player'da baya bir ileledikten sonra bi yerde takılmıştım ondan sonra bi kenara atmıştım sinir olup.
  • BF 1943 den sonra Bad Company 2 de PC'ye geliyor beyler oldukça şaşırdım doğrusu:)
  •  Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

Oyunun ilk ekran görüntüsü geldi,grafikler çok deli duruyor
  • İlk oyunu bugün oynayayım bari. Konuyu açan paşama ayıp olmasın.

Sonra 2. oyuna dalarız çıksın da hele.
  • İlk oyunda da grafikler süperdi 2.oyunda baya bi gelişmiş görülüyor en azından grafikleri için oynanacak br oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

İlk oyunu bugün oynayayım bari. Konuyu açan paşama ayıp olmasın.

Bugün ümitle oynadık süperdi valla
  • oyun xbox360'a çıkıpta play-asia dan bana ulaştığı günden beri bf:bc oynuyorum live üzerinden.. şimdiye kadar 1 yada 2 kere lag problemi yaşadım, donma olayını ilk defa ps3'cüşerden duyuyorum.. fazla söze gerek yok sanırım
  • quote:

quote:

COD 4 oynarken yazarım. Yumurta kafalarla zaman hızlı geçiyor + mantar kafaları seviyoruz değil mi...

• quote:

quote:

quote:

COD 4 oynarken yazarım. Yumurta kafalarla zaman hızlı geçiyor + mantar kafaları seviyoruz değil mi...

• Of resme bakılırsa karlı bölüm olacak sanırım abowww
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.