quote:Orijinalden alıntı: hougras şimdi bu oyun tam olarak ayın kaçında çıkıyor. 1 marttamı çıkacak? önsiparişim var ondan merak ettim 2 martda cıkıcaktı ama bir süre önce yapımcı 5 marta erteledi ,steamde 5 martta cıkıcak yani gelecek cuma
quote:Orijinalden alıntı: fod quote:Orijinalden alıntı: hougras şimdi bu oyun tam olarak ayın kaçında çıkıyor. 1 marttamı çıkacak? önsiparişim var ondan merak ettim 2 martda cıkıcaktı ama bir süre önce yapımcı 5 marta erteledi ,steamde 5 martta cıkıcak yani gelecek cuma yine erken gelirmi acaba bu oyunda diğerleri gibi çıkış tarihinden önce falan
Yav dostlar bu oyun bildiğimiz zamanındaki bayrak yerleştirme battlefield'ı mı yoksa call of gibi bi hikayesi falan varmı?
quote:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkdaşlar ben oyuna gırıyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum bana yardımcı olabılırmsınız Sadece karşınıza çıkan yollardan gidin.gelen düşmanları vurun.bunun dışında yapacağınız bir şey yok açılış bölümünde
quote:Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar ekleyin oynayalim fatih.kutlu.gs@hotmail.com benim msn adresim Niye Msn adresini verdin ki oyunda ki asker ismini verseydin.