Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 TÜRK SUNUCULARI LİSTESİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
3
Favori
29.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

orjinal almamız şartmı bc2 multi oynayabilmek için?

orjinal şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Türk Hardcore sunucusu var mı , ben cogunu ekledim ama bulamadım

CryTürkiye'nin serverı için en başta 24/7 Hardcore Conquest olarak düşünmüş öyle ayarlayıp öyle duyurmuştuk. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi seveni az ve genelde boş kalıyor. İki serverımızda non-Hardcore Rush bu yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsArTRance

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Türk Hardcore sunucusu var mı , ben cogunu ekledim ama bulamadım

CryTürkiye'nin serverı için en başta 24/7 Hardcore Conquest olarak düşünmüş öyle ayarlayıp öyle duyurmuştuk. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi seveni az ve genelde boş kalıyor. İki serverımızda non-Hardcore Rush bu yüzden..

Alıntıları Göster
    Full Rush sıkıyor bi müddet sonra
    DeVil_BoZZo
    Şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

Full Rush sıkıyor bi müddet sonra
    DeVil_BoZZo
    Şart.

Alıntıları Göster
    Bu sunucuların hepsini ekledik ama yarısı silik gözüküyor bozuk falanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bizde MMO oynayan bir topluluk olarak şu anda BC2 oynuyoruz. 24 kişilik bir serverimiz var onu da eklerseniz listeye seviniriz.

yeni isim bulamadığımız için server name şimdilik: Anatolian Hun Empire (isim değişikliği olduğunda yine burdan haber veririm) BC2ye uygun bir isim arayışındayız. Clan tagimiz yine şimdilik AHE, Ventrillo kullanıyoruz vs vs.

server ip:217-163-29-100

Rush haritalarının tamamı oynanıyor. Pinglerimiz ise oyunun genel ping durumuna göre gayet iyi 100-200 arası değişiyor. Serverimiz İngiltere'de. İyi oyunlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 23 Mart 2010; 1:27:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Oyundaki bir hata o. 6 dan fazla ekleyince bazıları silikleşiyor. Yamayla düzelir herhalde yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

Arkadaşlar bizde MMO oynayan bir topluluk olarak şu anda BC2 oynuyoruz. 24 kişilik bir serverimiz var onu da eklerseniz listeye seviniriz.

yeni isim bulamadığımız için server name şimdilik: Anatolian Hun Empire (isim değişikliği olduğunda yine burdan haber veririm) BC2ye uygun bir isim arayışındayız. Clan tagimiz yine şimdilik AHE, Ventrillo kullanıyoruz vs vs.

Rush haritalarının tamamı oynanıyor. Pinglerimiz ise oyunun genel ping durumuna göre gayet iyi 100-200 arası değişiyor. Serverimiz İngiltere'de. İyi oyunlar herkese

Sizi de ekledim. İsimde Turk kelimesi geçerse dediğim gibi arayanlar kolay bulur server'ınızı oyun içinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Sizi de ekledim. İsimde Turk kelimesi geçerse dediğim gibi arayanlar kolay bulur server'ınızı oyun içinden.

Alıntıları Göster
    Yeni ismimiz ve ip adresimiz bu şekilde değişti. Güncellersen sevinirim. Eski isim:Anatolian Hun Empire

Yeni isim Ve Ip;

Server name: Turquality
    server ip: 62.67.42.133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 24 Mart 2010; 1:25:52 >

• quote:

Yeni ismimiz ve ip adresimiz bu şekilde değişti. Güncellersen sevinirim. Eski isim:Anatolian Hun Empire

Yeni isim Ve Ip;

Alıntıları Göster
    sağolasın kardeşim yabancı serverlarda boş bulduklarımızda en az 250 ping var bu yüzden insanın oyun oynayası gelmiyor bu çok güzel oldu tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

sağolasın kardeşim yabancı serverlarda boş bulduklarımızda en az 250 ping var bu yüzden insanın oyun oynayası gelmiyor bu çok güzel oldu tekrar teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    CGOTY.COM Turkiye BC2 Server'ı da eklendi.
  • quote:

CGOTY.COM Turkiye BC2 Server'ı da eklendi.

Alıntıları Göster
    hocam eklesen ne olurki 6 serverdan baskası silik gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

hocam eklesen ne olurki 6 serverdan baskası silik gozukuyor.

Alıntıları Göster
    Sen ekle yahu ne olcak ilk yama da düzelcek nasılsa. Haberleri var.
  • quote:

Yeni isim Ve Ip;

Düzelttim
  • quote:

quote:

Yeni isim Ve Ip;

Düzelttim

Alıntıları Göster
    bu yeniler yukarıda verilen text örneğine eklimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

Değil kendi oyunumda ekleyince buraya basıyorum. Henüz eklemedim.
  • quote:

quote:

Değil kendi oyunumda ekleyince buraya basıyorum. Henüz eklemedim.

Alıntıları Göster
    Bad Company2 Türkiye serverinde ve TC Serverinde oynadım çok güzel ve zevkli geçti 2 serverin adminleri çok iyi kişilerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

Bad Company2 Türkiye serverinde ve TC Serverinde oynadım çok güzel ve zevkli geçti 2 serverin adminleri çok iyi kişilerdir..

Bu tip yorumlar çoğalırsa hem biz bilgilenmiş oluruz hem de adminler için bir motivasyon olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

Bu tip yorumlar çoğalırsa hem biz bilgilenmiş oluruz hem de adminler için bir motivasyon olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tüm 12 sunucuyuda kolay ekleyebilesiniz diye favori ekleme satırına kopyaladım.
    Yeni listeyi aktarabilirsiniz ana mesajda anlatıldığı yöntemle.

• quote:

Arkadaşlar tüm 12 sunucuyuda kolay ekleyebilesiniz diye favori ekleme satırına kopyaladım.

çok teşekkürler
  • quote:

quote:

çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    :) Sol bilgilendirme için Bir tanede ben veriyim bizim sunucumuzu 1.0 oynayanlara

Sesli Konuşma ve Silahlar Açıktır Toplam 11 haritada oynanabilir Harita sureleri 45-50 Dakikadır Oyuncurankları ve oyun içi ekran goruntulerine siteden ulasabilirsiniz.

TURK - (BF2-TR) Sunucusu 1.0 Ranked
    IP: 80.93.221.11:16567
    Dns: bf2.iistr.net:16567
    Players: 0/64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iistr -- 25 Mart 2010; 6:11:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.