Şimdi Ara

BATTLEFIELD FRIENDS (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
13
Favori
8.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diger bolumler turkce olacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahaha. manyak bunlar yaw ^^

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamların kafaları güzel
  • Yarın indireyim bari yeni olanları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • only in battlefield serisi güzel olacak heralde
  • diğer sezonlara altyazı gelicekmi hocam?

@Silentkiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

diğer sezonlara altyazı gelicekmi hocam?

@Silentkiller

Altyazılı bölümleri hazırlayan ben değilim, @R.Rondo9 nickli arkadaş hazırlamıştı. Kendisine soralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentkiller -- 11 Mart 2015; 14:36:32 >
  • Counter Knife bölümü güzel olmuş . Noob komedi ya Adamlar haklı çok basit yapılmış counter knife olayı.Birdahaki oyunda ya kaldırılmalı ya da çok daha zorlaştırılmalı.
  • Çok bombaymış bunlar be
  • C4 olayı güzeldi
  • diğer sezonlarada altyazı gelicekmi acaba bir gelişme varmı arkadaşlar?

@R.Rondo9 @Silentkiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 13 Eylül 2014; 11:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Öncelikle teşekkür ederim lakin bu videolardan herhangi bir maddi beklenti içerisinde değilim. Kaldı ki hiçbir şekilde videoları kesmiyorum. Sadece altyazı ekliyorum. Yaratıcı ekibin adresi de videonun sonunda var zaten. Buna ek olarak, belki açıklamalar bölümüne ekip ile ilgili bilgiler yazılabilir. Türkçe altyazılı videoları izleyen 50-60 kişi yüzünden emekleri heba olmaz :) Bırakın onlar tasalansın böyle şeyler için.

Yalvarıyorum, yok mu çevirecek gönüllü arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 29 Ekim 2014; 16:31:42 >
  • Günlük 1-2 saatlik boş bir aram var. Çevirip, montajlar yavaş yavaş yeni bölümleri eklerim elimden geldiğince. S01E10'un montajı var. Montajlayıp, eklerim. Ağırda olsa seriyi tamamlarız herhalde.
  • Silentkiller kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bölümler ne zaman çıkacakmış biliyomusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

Hocam yeni bölümler ne zaman çıkacakmış biliyomusunuz?

Şu anda maalesef o konuda bir bilgim yok. Gelişme olursa konuyu düzenlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölümler artıkhttp://www.vessel.com/machinima adresinde yayınlanacakmış. Böyle bir değişikliğe neden gidildiğinin açıklamasını şuradan izleyebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silentkiller -- 10 Haziran 2015; 18:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Öncelikle teşekkür ederim lakin bu videolardan herhangi bir maddi beklenti içerisinde değilim. Kaldı ki hiçbir şekilde videoları kesmiyorum. Sadece altyazı ekliyorum. Yaratıcı ekibin adresi de videonun sonunda var zaten. Buna ek olarak, belki açıklamalar bölümüne ekip ile ilgili bilgiler yazılabilir. Türkçe altyazılı videoları izleyen 50-60 kişi yüzünden emekleri heba olmaz :) Bırakın onlar tasalansın böyle şeyler için.

Hocam keşke diğer sezonlarıda çevirseniz. Birinci sezonu izledim çok iyi
  • Türkçe ekleyin Allah aşkına 1.sezonu kaç kere izledim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.