Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2a de oyun 45 dolar 116 liraya falan denk geliyor daha ucuz var mı arkadaşlar.
  • evet arkadaslar bende oyunuma kavustum sonunda araldan kutulu aldım 5 cd cıktı vay be neyse yüklemeye baslayalımda kasmaya baslayalım :)
  • ya arkadaşlar nolur birisi bana yardım etsin 138 tl verdim battlefield hardline premium aldım ama lanet olası oyun originime gelmedi ama dlcler falan emailimde satın alınmış ve premium görünüyorum allahın belası origin de ilgilenmiyor ticketlarla :(
  • Ps3 bf hardline alınır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiant61

ya arkadaşlar nolur birisi bana yardım etsin 138 tl verdim battlefield hardline premium aldım ama lanet olası oyun originime gelmedi ama dlcler falan emailimde satın alınmış ve premium görünüyorum allahın belası origin de ilgilenmiyor ticketlarla :(

Sadece premium mu aldın ? Ana oyunu almadın sanırım premium tek başına çalışmaz ana oyun gerekli.
  • Arkadaşlar, ben çok çekimser kaldım şu ikisi arasında : Samsung 120GB 840EVO SSD mi yoksa Battlefield Hardline mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: Radiant61

ya arkadaşlar nolur birisi bana yardım etsin 138 tl verdim battlefield hardline premium aldım ama lanet olası oyun originime gelmedi ama dlcler falan emailimde satın alınmış ve premium görünüyorum allahın belası origin de ilgilenmiyor ticketlarla :(

Sadece premium mu aldın ? Ana oyunu almadın sanırım premium tek başına çalışmaz ana oyun gerekli.

Peki ben paramı geri alıp premium u geri iade edemezmiyim ? birinin yardımına ihtiyacım var bu parayı afedersiniz mıçarak cikartmadım okul harçlıklarından biriktire biriktire.. Kaç ay sürdü tam aldım oynıcam dedim böylesine saçma bi olayla karşılaştım ben battlefield 3 ü de battlefield 4 ü de direk premium o olarak aldım böyle saçma şey mi olur ya ben paramı geri istiyorum ya da sadece battlefield hardline olarak degiştirsinler premium falan istemiyorum soguttular iyice !

• iade etmezler boşuna ugrasma Soğuk Su

• Jessie2012 kullanıcısına yanıt
    Yaklasık 2-3 dakikalik bir live chat konuşması ile paramı geri alacagım 5 iş günü geçmesi gerektigini söylediler hadi bakalım şuan iade kabul edildi oyunu aldılar bugünü sayarsak salı günü param geri kredi kartıma gelecek aynısını yaşanlar varsa yardımcı olmak isterim ^_^
  • Ohh iyimiş eskiden yapmazlardi bunu müşteri memnuniyeti +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessie2012 -- 20 Mart 2015; 18:32:52 >
  • Oynayan arkadaşlari yorumlarınızı bekliyoruz...
  • Acaba hemen almayaa değer mi? Yoksa PSn de inmesini m beklemeliyiz?
  • oyun gereksiz pahalı oynayanlar bf4 ten bir farkını görmemiş zaten farklı ufak bir hikaye için o parayı istemek dolandırıcılıktır o parayla gidip gta5 alırım zaten ne vereceğim hardline a mardline a 180 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 23 Mart 2015; 2:39:22 >
  • Radiant61 R kullanıcısına yanıt
    İşgünlerinde Cumartesi ve Pazar dahil değildir. Paran 5 işgünü içerisinde yatacaksa haftaya Cuma günü oluyor 5. işgünü.

Bu arada yaşadığın sıkıntıyla ilgili hata sende çünkü oyun ayrı, premium paketi ayrı satılıyor. Tabi burada Origin'in de sana oyunu almadan, premium satmaması gerekiyor orası ayrı bir konu. Normalde Steam böyle birşeye izin vermiyor.

• Hardline'a Türkçe altyazı ekleyerek oynuyoruz arkadaşlar, hikayeyi yeterli ingilizcesi olmadığı için kaçıran arkadaşlarıma tavsiyemdir.
  • Hardline için başlangıç olarak açmış olduğumuz 32 kişilik server ımıza, düzeyli küfürsüz ve en ideal kurallarla oynamak isteyen herkesi bekleriz.Bizimle beraber takım mücadelesine ortak olun

Server link :http://goo.gl/VN9clD
  • oyun bf3 bf4 ün yanına yaklaşamaz ağır çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

Hardline için başlangıç olarak açmış olduğumuz 32 kişilik server ımıza, düzeyli küfürsüz ve en ideal kurallarla oynamak isteyen herkesi bekleriz.Bizimle beraber takım mücadelesine ortak olun

Server link :http://goo.gl/VN9clD

Ekledim dostum. İnşallah hayırlı olur, güzel, düşük pingle oyunlar oynarız.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.