Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.292
Cevap
56
Favori
371.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4 aldığımız vakitlerde doğan çocuklar bugün neredeyse 1.sınıfa başlıyor. Biraz daha dayanın 3 güne video çıkacak zaten amma taktınız bu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 20 Mayıs 2018; 20:38:8 >
  • DİCE zamanında acaba Battlefront 2'de ne kadar dinlemiş merak ettim. Dinlediği şeyler singleplayer ve free seasson pass miydi? Millet o kadar tepki koymasa hala aynı haltları yiyorlardı. Kaldı ki buna Jackfrags gibi "sözü dinlenen" youtuber arkadaş benim çok da umrumda değil star cardların olması demişti. Dua edelim de Battlefield 3 gibi bir şey gelsin. İçlerinde en çok oynadığım oydu. Hatta 100₺ verip premium falan aldığımı da hatırlıyorum. Fakat tam olarak kaç saat oynadım bilmiyorum-max 30-40 saat- kaldı ki el göz koordinasyonu veya refleksi olan birisi değilim sürekli eziliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield V Twitter hesabından bir teaser geldi. Bana göre kesin ikinci dünya savaşına gidiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Battlefield V Twitter hesabından bir teaser geldi. Bana göre kesin ikinci dünya savaşına gidiyoruz.

https://twitter.com/Battlefield/status/998564160005812224?s=19
    Ekrandaki hud göstergeleri concept falan değilse taraflar İngiliz vs Alman.

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU

• tipi kes , hayırlı olsun

• ohhh be ww2 geliyor adamsın EA

iddaa yı kazandım her halde.
  • BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU

Teaser dan aldığım SS,beklentim yok ben Black Ops oyuncusuyum ama görünen 2. Dünya savaşı değişik cephelerden devam edecek BFV te,sevenlerine duyrulur.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    dikiş mi atıyor tam ne yapıyor bu adam acaba
  • Ağzını kapatıp böğrüne bıçak sokuyor.
  • Almanya Britanya bayrakları göze çarpıyor. Renk paleti bf4 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

ohhh be ww2 geliyor adamsın EA

iddaa yı kazandım her halde.

2. Dünya savaşı nasıl yapılırmış gösterecekler activisiona

• Heyecan tavan, görelim artik şunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

2. Dünya savaşı nasıl yapılırmış gösterecekler activisiona

Alıntıları Göster
    onlar konuşur electronic arts yapar

• HUD eski stil, renk paleti BF4, sağlık barını da ortaya almışlar ama neden full olduğu halde 23 gösteriyor anlamadım. Conquest odaklı olacak herhalde trailer.

Şu iki gün çabuk erisin.

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 21 Mayıs 2018; 18:23:54 >

• Heyecanla bekliyorum ilkkez bir oyunu bukadar Battlefield 1 harikaydı buda öyle olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Belli evet battlefield 5 oyunun adı ve modern zamanda geçecek.

Sizden ayrı olarak

ww2 olsaydı Battlefield 2 olurdu oyunun adı tamammı konudaki ww2 ciler, hadi şimdi bf1 oynamaya gidin sizi ilgilendirmiyor bu konu.

İpuçları ww2 yi gösteriyor cevabına çok güldüm kusura bakma en büyük ipucu oyunun adı hocam

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

HUD eski stil, renk paleti BF4, sağlık barını da ortaya almışlar ama neden full olduğu halde 23 gösteriyor anlamadım. Conquest odaklı olacak herhalde trailer.

Şu iki gün çabuk erisin.

Bu kadar yüksek çözünürlüklü foto nereden geldi yahu.

• Full değil aslında orada enerji yanıp sönüyor. Yani 23 e düşüyor gibi. Westie'den video geldi.

• Yapay zekaya karşı warface gibi zorlu Coop görevler olacak deniliyordu umarım gelir, o tip modlar zevkli oluyor baya. Ww2 olmasına da ayrı sevindim bo4 gibi gelecek temasi olmadığınada. Kaldığı yerden devam ederek iyi etmişler herkesin beklentisi buydu zaten.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.