Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıpır kıpırsın yine eline sağlık güzel paylaşım.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    ewy abi teşekkürler , ustalarımız iyiydi sizlerden bişeyler kapıp koparmaya çalıştık

• Video geldi önceki söylendiği gibi silahlar bölüm lvl saklanmş parayı basan direk alır hepsini, değiştiklik olarak lvl 40 da japon elit var.
    Tek bir harita gösterildi umarım başka haritalar da eklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9F331545

Biliyorum ama bazen sinirleniyorum takıma bende ortalığı mecburen dağıtıyorum.

Etik değil bu durum ondan bahsediyorsunuz herhalde, haklısınız ama oyundaki tankı kaldırsınlar o zaman.

Ayrıca bana göre de playstation da mouse ve uçak kullanmakta hiç etik değil.
    Mouse etik değil uçak oyunun içinde var tankda öylr ama Base de durup vurmak da korkaklık biraz adamın seni vurma şansı yok nasıl zevk alıcaksın ki o oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 28 Ocak 2020; 18:15:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun nacizane fikirlerime göre artıları da var eksileri de ps4 de oynayan biri olarak söylüyorum.
    Öncelikle artılarından bahsedecek olursam şöyle...
    Oyun atmosferi muazzam gerek efektler gerek ince dusunulup oyuna işlenen küçük çaplı şeyler çok güzel işlenmiş diyebilirim kulaklık ile oynandığı zaman sizi gerçekten savaşın içindeymiş albenisi olusturuyor diyebilirim. bf1 oynamadigim için oradaki atmosferi bilemiyorum malesef onun için bf5 e göre yorum yapıyorum ben :)
    Eksilerine gelecek olursak şayet oda şöyle ki.
    1Bende ping problemi var bu almanya sunucusuna girdigim den kaynaklı olduğunu düşünüyorum veya tek bende mi var bilemiyorum buna çözüm bulamadım bilen arkadaş var ise yardımcı olursa sevinirim :)
    2Harita'nın büyük olmasına lafım yok fakat arkadaş kocaman harita da bir zahmet yere yatma otların içine giriyor veya kuytu köşe yerlere cikmiyor orada yatarken önümden geçeni alsam yeter kafasında adamlar var sen adamı görmek için veya bulmak için gözünü kırpmadan oynuyorsun adam orada keklik avlar gibi yatmış senin geçmeni bekliyor bu çok sinir bozucu kaç kere kolu kirmamak için zor tuttum kendimi sniperlara lafım yok diger 3 grup için söylüyorum :)
    3 squad takımları çoğu zaman allaha emanet hareket ediyor takım halinde değilde sanki bireysel oynuyormusuz gibi oluyor kd ye değilde takıma ve oyuna odaklı squad takımı bulursanız şayet oyunun zevki bir hayli artıyor bölüm sonu en iyi squad takımı bile olabilme ihtimaliniz yüksek oluyor.
    Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar :) ps den devam eden oynayan arkadaşlar var ise de devam eden ekleyin kendi squad takımımızı kendimiz yapalım.
    Username:SnrKlyci67

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce Mw gibi Bf ye de klavye mouse desteği gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Sizce Mw gibi Bf ye de klavye mouse desteği gelir mi ?
    Gelmesin

• Ben ps4 de mouse klavye desteğini mantıklı bulmuyorum bf5 de o 40-50 kill alan oyuncunun klavye mouse desteği ile oynadığını düşünüyorum bu bana hiç hemde hiç mantıklı gelmiyor oyunun içine klavye mouse girdikten sonra bilgisayardan ne farkı kalıyor ki söz konusu klavye mouse olacaksa konsolun ne önemi kaldı? pc toplardım veya ps4 yerine pc alır orda oynardim.

• STG 44 cidden çok iti be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snrklyci67

Ben ps4 de mouse klavye desteğini mantıklı bulmuyorum bf5 de o 40-50 kill alan oyuncunun klavye mouse desteği ile oynadığını düşünüyorum bu bana hiç hemde hiç mantıklı gelmiyor oyunun içine klavye mouse girdikten sonra bilgisayardan ne farkı kalıyor ki söz konusu klavye mouse olacaksa konsolun ne önemi kaldı? pc toplardım veya ps4 yerine pc alır orda oynardim.
    Yani şahsen maça ve haritaya göre 60 kill alabiliyorum hatta daha fazla. Sırf Dualshock 4.

Alışmak ile ilgili. PC yi bıraktım 1 yıldan fazla bir zamandır ve tamamen alıştım gamepade. Hafif aim assist te var tabi onu kapatmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

STG 44 cidden çok iti be.
    Bu scope zordur iyi alışmışsınız

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık , Müziği nasıl eklediniz programla mı cihaz içinden mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Drop ve fps kaybı yaşamadan oynayabiliyorsaniz ne mutlu izlediğim kadarıyla da yok sanırım gayet akıcı gözüküyor dualshock ile o killere ulasabiliyorsaniz takdir ettim. Benim 1 senelik konsol tecrubem yok aslında var da bu tarz oyunlara yok desem yeridir ondan belkide henüz o killere ulaşamadım :)

• XragRaZor kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Alışınca güzel oldu gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Bilgisayardan ekledim direk. iMovie ile. Oyunun kendi sesini ayırdım ve sildim, müziği de youtube mp3 converter ile indirdim ve ekledim. iMovie de cidden çok kolay bu işler.
  • quote:

Drop ve fps kaybı yaşamadan oynayabiliyorsaniz ne mutlu izlediğim kadarıyla da yok sanırım gayet akıcı gözüküyor dualshock ile o killere ulasabiliyorsaniz takdir ettim. Benim 1 senelik konsol tecrubem yok aslında var da bu tarz oyunlara yok desem yeridir ondan belkide henüz o killere ulaşamadım :)
    PS4 pro da oynuyorum onunda etkisi oluyor olabilir fps kaybı olmamasında. Çok nadir yaşıyorum kayıp. Gerçekten alışınca ama çatur çutur adam iniyor. Biraz pratik lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Show yapma doktor koy video izleyelim :)

• quote:

Ben ps4 de mouse klavye desteğini mantıklı bulmuyorum bf5 de o 40-50 kill alan oyuncunun klavye mouse desteği ile oynadığını düşünüyorum bu bana hiç hemde hiç mantıklı gelmiyor oyunun içine klavye mouse girdikten sonra bilgisayardan ne farkı kalıyor ki söz konusu klavye mouse olacaksa konsolun ne önemi kaldı? pc toplardım veya ps4 yerine pc alır orda oynardim.
    Kodamanlar olarak oynuyoruz hepimiz kolla buyrun gelin oyunumuza her gece 22.00 dan sonra giriyoruz arkadaşlarımız 50-60 100-140 vuran var.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinynunis -- 3 Şubat 2020; 10:19:42 >
  • tinynunis kullanıcısına yanıt
    100-140 vuruyorsun vuran var deme , bizim barem 90 maksimum 105 bf1 bide
    BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU
  • tinynunis kullanıcısına yanıt
    monitör gelirse edit edip koyarım
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.