Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok be seni niye engelleyeyim. Allah allah sen engellemiş olabilirmisin 😁😁 bak hiç burdan bakmadık 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XragRaZor kullanıcısına yanıt
    vay..valla girmiyordum 1-2 aydır pese takıldım...siz varsanız girerim ama akşamları kontrol ederim joinlerim size :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XragHiDRa kullanıcısına yanıt
    Hayatta öyle şey olur mu denk gelmiyoruz demek ki
  • Ozaman harbiden denk gelmiyoruz 🙏

• Carbine M2
  • 65 levelim ama stg ve 3x'in değerini yeni anladım.

Sınırsız can yenilemeden dolayı hep medic silahlarıyla oynardım diğer classlara hiç yönelmezdim ama stg ile oynamaya başlayınca kd 2'den aşağı zor inmeye başladı.Bir de baya zevkliymiş oynaması.

• Merhaba arkadaşlar. 2.yıl sürümünü almaya gerek var mı yoksa şuanda oyunu yeni alsak eski sezonlarda verilen silahlara oyun içi kazandığımız(ekstra para vermeden) xp ile ulaşabiliyormuyuz. Yeni başlayan arkadaş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazimerd89 -- 14 Şubat 2020; 15:32:33 >
  • Serverlarda sıkıntı mı var iki gündür giriyorum server yok uyarısı yapıyor oyun

• Arkadaslar ayni modemde, iki konsol, ayni sunucuda oynayabilir mi?

Arkadasim, kardesine konsolla gitmisti. ayni modemden, ayni sunucusa oynayamamisti bf1 de. Bfv te durum ayni mi?

• Merak ettim de benim gibi hep solo oynayan çok kişi var mı? Yoksa bf topluluğu daha çok ekip halinde mi oynuyor?

Bf3 çıkışından beri bf oynarım,her zaman favori oyunum olmuştur. Ama neredeyse hiç ekiple oynamadım sayılır,genelde tek başıma giderim bölgelere. Bencil olduğumu da düşünmeyin canlandırma sıralamasında genelde ilklerde oluyorum

• StG 44 güzel ya
  • Tepelerin yamaçlarına tankla sniperla pusmanın nesi keyifli anlamak zor. Bizim oyunumuzun keyfini baltalıyorlar. Bu dediklerimde çok, hep onlara ölünüyor.

• Şaka gibi ya oyunun en güzel yerinde daima oyundan atmalar falan bıktım artık. Şimdi de server yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9F331545

Şaka gibi ya oyunun en güzel yerinde daima oyundan atmalar falan bıktım artık. Şimdi de server yok
    Ea komple çöktü bir kaç gündür çözemediler sıkıntıyı..

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Sabah girdim oynadim. Bu sefer tam çöktü herhalde. Zaten birkaç gündür oynadığımda belli oluyordu sıkıntı olduğu.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Cok sabit oynuyorsunuz. Boylelikle yerinizin belli olmasiyla cok basit hedef olursunuz. Tabi ki de olmeniz gerek oyun sonucunda ama olmeyi zorlastirmak bizim elimizde her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: XragHiDRa

Ozaman harbiden denk gelmiyoruz 🙏
    Adam benim gibi 128 defa nick degistirdi, aralara karismistir artik nickini de bilmiyorsundur, ondandir serhat
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Sorma abi bende pişman olup eskisine yakın bişey yaptım , yan hesabıda BüyükTorun yaptım

• E eskisine donseydin abicim, bedava donebiliyorsun :) dert ettigin seya bak. Buyuktorun iyiymis

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    İlham aldık idare et

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.