Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın

• Arkadaşlar çoğu taarruz kullanıcısında bazuka görüyorum.
    Ödül İle mi kazanıldı, yoksa açabileceğimiz bir yet var mı?
    Level 74’üm bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etkinlik ile açıldı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam roket atar aynı misaki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bu aylarda son güncellemesini alacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Nisan 2020; 10:20:58 >
  • üzücü bir haber, özellikle daha doğu cephesi savaşları yapmadan fişinin çekilmesi çok üzücü.
  • Hardcore server gelmeyecek mi

• Rezalet yahu elinde 2.dünya savaşı gibi bir nimet var senin elinde çoşman lazım , Bf1 bile 4 dlc aldı , güncellemeleri saymıyorum.. Yazık oldu..
    Cod'a devam zaten son darbeyi cod vurdu.
  • jackfrag da konuyla ilgili video yapmış. yeni oyun kasım 2021. siz diyin 2022. önümüzde 2 sene var.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Bf5'i çok önemsediklerini sanmıyorum, zaten bu oyunun başında da belliydi. Bf1 ile aralarında belirgin emek farkı vardı.

Ben en çok rus dlc'sinin gelmemesine üzüldüm.

@veteran_gamer iki sene de çok uzun. Bekletmezler umarım o kadar bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Nisan 2020; 14:35:47 >
  • İki sene çok uzun süre, araya Hardline gibi bir oyun yapsalar bari.
  • Doğu cephesi Ağustos gibi gelecek demişlerdi. Eğer gelmeyecekse çok büyük hüsran. İkinci dünya savaşının kaderini belirleyen bu cephenin olmaması. Amerika - Japonya cephesine ait haritalara verdikleri emekleri vermemeleri de düşündürücü. oyunu pre order ile 284 TL ye almıştım. Deluxe edition.. Şimdi yeni bf çıktığı zaman oturur düşünürüm kusura bakma dice.

• Tahminen geliştirici ekip ve EA bf5 için gerekli cevabı aldılar oyunculardan. Dice ın geliştirdiği battlefield oyunlarından açık ara en kötüsü bf5 kesinlikle. Nasıl önceki oyunları bf1 den kötü bir oyun koydular ortaya anlamadım. Gelen tepkilerden sonra herhalde oyuna olan içerik desteğini tamamen kesme kararı aldılar.

Zaten içerik olarak daha fazla desteklememeleri açıkçası şu durumda normal çünkü oyun zaten batmış durumda. Öyle dlc ve yama ile kurtarılacak durumda değil. Oyuncu bir kere kaçtı mı oyundan, bir daha dönmesi zor olur. Cod, mordern warfare ile tüm fps kitlesini çekmişken kendine dice ın bf5 i desteklemesi zaten yanlış bir hamle olurdu kendileri için.

Şu zamandan sonra dice ın şapkasını önüne alıp hatalarını iyice düşünüp yeni nesil için tamamen farklı bir oyun yapmasi gerek. Yüksek ihtimal de modern dünyada geçecek. Yeni nesil ile birlikte nefes kesici grafikler ve sağlam bir oynanış temeli ile tekrardan battlefield markasını canlandıracaklarını umuyorum. Çıkış tarihinin de bir o kadar geç olmasının sebebi de bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 25 Nisan 2020; 2:29:33 >

• Cod mw ile kıyaslayınca bunun auto aim durumu nasıl arkadaşlar cod baya kolay oluyor oynaması.

• aviator_ kullanıcısına yanıt
    Varda yok cinsten. Aim alması daha zor coda göre ayrıca cod da rakip hareket edince aimde hareket ediyor bi nebze ama bf de öyle birşeye rastlamadım. Cod rahatlığı bekleme kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazimerd89 -- 29 Nisan 2020; 17:7:41 >
  • kazimerd89 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o zaman bulaşmayayim

• Yeni bf oyunu ps4 e gelmiyor, ps4 pro sahipleri gözü yaşlı

www.bolumsonucanavari.com
    Yeni Battlefield Oyunu 2021'de PS5, Xbox Series X ve PC için Çıkacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Battlefield_Oyunu_2021de_PS5_Xbox_Series_X_ve_PC_icin_Cikacak-101200.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 1 Mayıs 2020; 10:31:48 >

• Arkadaşlar ana menudeki japonvari müziği degistirebiliyor muyuz? Oyundan soğutuyor resmen

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Giriş introsu değişmiyor malesef

• Bence çok güzel intro müziği. Ara sıra sadece dinlemek için bekliyorum menüde.

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.