Şimdi Ara

Battlefield2 Orjinal not invalid...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün D&R dan orjinal BF2 aldım deluxe edition.Oyunu kurdum cd keyini ea in sitesinden register ettim.Oyuna girdikten sonrada account aldım şifre,accountname register ettiğimden farklıydı aynı şekilde yapmayım dedim denedim olmadı.Connecting den sonra oyun menüsü geldiğinde not invalid cd key diyorOyunu sildim baştan yükledim yine aynı sorun yeni patchi ve punkbusterı yüklemedim sorun bundan kaynaklanıyor olabilir gerçi pek sanmıyorum o zaman patch uyarısı falan verirdi ama hep not invaid cd-key hatası alıyorum sanki cd key korsanmış gibi üstelik registerda ettim başka yapmam gereken bir şey mi var yoksa sanırım dağıtıcı firmayla iletişime geçmem gerekicek...Yardımlarınızı bekliyorum ve umarım bir şeyi atlamışımdırda beni bilgilendirirsiniz teşekkürler...

• Başlat>Çalıştır da REGEDIT yaz.Kayıt defterine erişeceksin.
    Sonra
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\ergc adresine git sağ tarafta x9392............. yazan değeri aç ve x9392 sonrasını silerek yerine kendi CD keyini bitişik olarak yaz.Oyuna tekrar gir bir sorun kalmaması gerekir

NOT:CD keyin büyük/küçük harf duyarlılığını bilmiyorum ben hep büyük yazarım.
  • Çok teşekkür ederim dediğini yaptım sorun çözüldü...
  • Orginal oyunlarda bile bu sorunlar yaşanmaya başladıysa ne olcak bu piyasanın hali?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.