Oyunun cd lerindemi bir arıza var acaba.Install danmı kaynaklanıyor.Neden böyle yapar anlamadım.Yokmu daha önce başına benzer olay gelen kimse
hadi arkadaşlar bilen birisi çıksın ortaya
Alıntıları Göster
bende de var aynı sorun lanet eskiden olmazdı ne zaman gta ve silent hunter aldım başladı
quote:
Orijinalden alıntı: cool2hate
bende de var aynı sorun lanet eskiden olmazdı ne zaman gta ve silent hunter aldım başladı
Alıntıları Göster
sebebi diretx olabilirmi acaba?
directx9.0c yüklü bende ama.
crack temi iş yok acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Fairless
sebebi diretx olabilirmi acaba?
directx9.0c yüklü bende ama.
crack temi iş yok acaba?
Alıntıları Göster
ben böyle oyununda crağininde yedi düvel cedddini bilmemne edeyim.
quote:
ben böyle oyununda crağininde yedi düvel cedddini bilmemne edeyim.
Alıntıları Göster
Oyun Süper Oyuna kaf yık. girip biraz daaha oynaim rütbeli serverlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: 3ddd
Alıntıları Göster
Mal oyun tek kelimeyle mal. Gıcık oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: 3ddd
Alıntıları Göster
oyun kopya ve sende pach ını yukledıysen yapar
quote:
Orijinalden alıntı: losabere
oyun kopya ve sende pach ını yukledıysen yapar
Alıntıları Göster
oyun korsan evet.Ama bunu patchsizde, patchlide yapıyor.
quote:
oyun korsan evet.Ama bunu patchsizde, patchlide yapıyor.
Alıntıları Göster
PATCHLİ NORMAL DE SEN Bİ EKRAN KARTI DRİVERLERİNİN YENISI VARMI KONTROL ET ODA YAPIYO
quote:
Orijinalden alıntı: losabere
PATCHLİ NORMAL DE SEN Bİ EKRAN KARTI DRİVERLERİNİN YENISI VARMI KONTROL ET ODA YAPIYO
Alıntıları Göster
Aynı sorun bende de var.Sorun patchlerden kaynaklanıyorAyrıca ekran kartının güncellemesini yapmayı unutma
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
Aynı sorun bende de var.Sorun patchlerden kaynaklanıyorAyrıca ekran kartının güncellemesini yapmayı unutma
Alıntıları Göster
yok agalar ekran kartı driverinide cd den çıkanıyla güncelledim.Değişen birşey olmadı.Umrumda değil artık sildim gitti.Gelmesini bilmeyenin ardından ağlamıcan basacan tekmeyi gidecek Ben öyle yaparım
quote:
yok agalar ekran kartı driverinide cd den çıkanıyla güncelledim.Değişen birşey olmadı.Umrumda değil artık sildim gitti.Gelmesini bilmeyenin ardından ağlamıcan basacan tekmeyi gidecek Ben öyle yaparım
Alıntıları Göster
Bana bak arkadaşım sen hem oyunu korsan alıyosun ondan sonra crack ını yapamayınca mal oyun diyosun senin bu oyuna laf etmeye hiçbir hakkın yok tamam mı.Eğer oyunu babalar gibi oynamak istiyosan gidip orjinalini alıcaksın eğer param yok alamıyorum diyosan da böyle crack larla uğraşıcaksın.Adama bak yaaa.
quote:
Orijinalden alıntı: FromThe80s
Bana bak arkadaşım sen hem oyunu korsan alıyosun ondan sonra crack ını yapamayınca mal oyun diyosun senin bu oyuna laf etmeye hiçbir hakkın yok tamam mı.Eğer oyunu babalar gibi oynamak istiyosan gidip orjinalini alıcaksın eğer param yok alamıyorum diyosan da böyle crack larla uğraşıcaksın.Adama bak yaaa.
Alıntıları Göster
Bendede grafik ayarlarını değiştirip girmeye çalıştığımda win'e dönüyordu
quote:
Orijinalden alıntı: FromThe80s
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: megaoyun
Aga hemen kızma be tamam iyi oyun ama bende çalışmadı kıl oldum sadece ok mi ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: megaoyun
Aga hemen kızma be tamam iyi oyun ama bende çalışmadı kıl oldum sadece ok mi ?
Alıntıları Göster
ayrıca bu sorun elinde orjinal oyun olanlardada oluyor.Bu oyun stabil değil.Kendi Patchiyle sorun çıkartıyor.Ondan mal oyun dedim.Hemen agresif tavır takınmaya gerek yok dostum.
benim oyun korsan ben de patchi yükledim yükleyeli oynayamıyorum galiba baştan yükliycem... korsan oyunla patch niye çalşmaz?