Şimdi Ara

Battlegroup, Realm önerisi PVP için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mop 'la beraber pve 'yi bırakıp sadece pvp yapmaya karar verdik. Grim Batol EU realminde misery battlegroup 'una dahiliz. İlk bu realme horde ally dengesi için gelmiştik. Fakat şu an hem realm 'de hemde battlegroup 'da ally'ların ezici üstünlüğü var. 6-8 random bg'de belki 1 horde kazanıyor bu durumdan moralimiz bozulduğu için migrate etme düşüncesindeyiz.
    Horde ally dengesi olan battle group arıyoruz en azından sürekli horde'un yenilmediği bg'ler istiyoruz. High server ve türk pvp guildleri bulabileceğimiz bir realm önerisi verebilirseniz son derece mumnun oluruz. (mage - lock)

• Bilgisi önerisi olan kimse yok mu arkadaşlar ?
  • PvP'de daha çok Ally'i tercih etmeniz yararınıza olur. Genellikle Horde çoluk - çocuk ve ergenlerin "ben kötüyüm arkadaş Horde olcm tabkde" ve bunun gibi ego larının kurbanı insanlarla dolu. :) sanıyorumki 2004 Üniversite 1. sınıf güz dönemindeyken oyun daha yeni çıkmıştı ve açtığım hesabımın Ne yazıkki Horde olmasından dolayı şimdi anlıyorum ki Ergenlik pek öyle güzel birşey değilmiş :D

Bütün karakterlerimi Faction change yapamamış olsamda pvp yapmak istediğim zaman girdiğim DK'mı allye çevirdim çok hoş oldu yenilmeyi unuttum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

PvP'de daha çok Ally'i tercih etmeniz yararınıza olur. Genellikle Horde çoluk - çocuk ve ergenlerin "ben kötüyüm arkadaş Horde olcm tabkde" ve bunun gibi ego larının kurbanı insanlarla dolu. :) sanıyorumki 2004 Üniversite 1. sınıf güz dönemindeyken oyun daha yeni çıkmıştı ve açtığım hesabımın Ne yazıkki Horde olmasından dolayı şimdi anlıyorum ki Ergenlik pek öyle güzel birşey değilmiş :D

Bütün karakterlerimi Faction change yapamamış olsamda pvp yapmak istediğim zaman girdiğim DK'mı allye çevirdim çok hoş oldu yenilmeyi unuttum :)

Tam tersini düşünüyordum bende. Oyuna ilk başladığımda herkes gibi Ally açmıştım bende, sonradan arkadaş beni Horde başlattı. Horde genelde arkadaşla başlanır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

PvP'de daha çok Ally'i tercih etmeniz yararınıza olur. Genellikle Horde çoluk - çocuk ve ergenlerin "ben kötüyüm arkadaş Horde olcm tabkde" ve bunun gibi ego larının kurbanı insanlarla dolu. :) sanıyorumki 2004 Üniversite 1. sınıf güz dönemindeyken oyun daha yeni çıkmıştı ve açtığım hesabımın Ne yazıkki Horde olmasından dolayı şimdi anlıyorum ki Ergenlik pek öyle güzel birşey değilmiş :D

Tam tersini düşünüyordum bende. Oyuna ilk başladığımda herkes gibi Ally açmıştım bende, sonradan arkadaş beni Horde başlattı. Horde genelde arkadaşla başlanır zaten.

O zaman kişiden kişiye görece bir kavram diyelim bende kendimi düzeltmiş olayım :)

• bende tam tersini düşünmekteyim ki horde 'dan vazgeçmeyi düşünmüyorum fakat yanıtlar pek çözüme yönelik olmadı.
  • quote:

Çok yerinde bir tespit. Bazen fark ediyorum da horde tarafı neredeyse base de farmlasa bile yine Alliance kazanıyor. Çünkü üzerine heirloom set çeken sırf kill alma derdine düşüyor. Counter oynar gibi ya da knight oynar gibi Ally gördümü direkt üzerlerine koşuyorlar , ne bayrak kalıyor ne bir şey. Bazen 4 kişi 1 dakka beni kovalıyor sanarsın beni öldürünce oyunu kazanacaklar. Gerçi Humanların PVP skiili var fazladan onu da es geçmemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.