Şimdi Ara

Batum'dan (Gürcistan) iphone 6s almak! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
10
Favori
89.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta karadeniz turuna çıkacağım. Haliyle Batuma da geçiş yapılacak yani gidiş geliş harcamaları sorun değil her türlü olacak. Şu an ordan iphone7 ya da s8 almak mantıklı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogg

Arkadaşlar önümüzdeki hafta karadeniz turuna çıkacağım. Haliyle Batuma da geçiş yapılacak yani gidiş geliş harcamaları sorun değil her türlü olacak. Şu an ordan iphone7 ya da s8 almak mantıklı mıdır?

Hocam ne yaptın döndün mü turdan ? Alabildin mi telefonu?
  • mesut777 kullanıcısına yanıt
    Döndüm turdan ama almadım telefon. Elit electronic mağazına bakma fırsatım oldu 1800 lari iphone7 32 gb, s8 de aynı fiyat hemen hemen. Kaba bir hesap yaptım her şey dahil sanırım 2600 liraya geliyordu almamayı tercih ettim acelem olmadığından

• cogg C kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim sağolasın
  • Aradaki 500TL farkı Apple Türkiye garantisine değişmem.

Apple'ın son izlediği politikadan sonra sanada TR garantili cihaz almanı tavsiye ederim, Allah göstermesin Telefona bişey olursa başın çok ağrır.
  • Arkadaşlar bu konuyu güncellemek istiyorum.konu Batum'dan iPhone almak.şu an hepsi burada.com apple 6s 32 gb fiyatı 2949 tl.

Batum'dan telefon almak istediğim için bende araştırma yaptım önce internet üzerinden.yaşadıklarımı paylaşayım.internette Batum'da AppStore var yazıyor ve Batumi plaza adlı yeri adres gösteriyor.Batumda AppStore yok arkadaşlar.Ama batumi plaza telefoncular çarşısı gibi bir yer.farklı fiyatlar verebiliyorlar.,ama bana burası alışveriş yapmak için pek güvenli gelmedi.diğer seçenekleriniz 34.cadde üzerinde 2 farklı mağaza var.adları İtecnichs ve Apple city.her iki mağazaya da gidin ve istediğiniz telefonu sorup fiyat karşılaştırma yapın.ben apple city Den aldım 1445 lari(Gürcistan para birimi) idi.bizim paramızla 2190 tl ediyor.Ve alırken tax free fatura kestirin.bilmeyenler için tax free o ülkede kullanmayacağımız için vergi iadesinin geri alınması.vergi iadesi oranı 11.2 o da 164 lari ye tekamül ediyor.210 tl Türk parası. Önemli bir nokta daha istediğiniz telefonu bulmadan paranızı kesinlikle lari ye çevirmeyin.her yerde lari ye çevireceğiniz dükkan var.Bu apple city mağazasını Batum u bilmiyor iseniz bulamayabilirsiniz.taksi kullanın ama mutlaka binmeden önce ne kadara götüreceğini sorun.kazıklanmayın.gümrükte fatura kim adına kesilmişse o kişi gümrük ten tax free yazan yere giderek vergi iadesini alın. Lari olarak bu parayı size verecekler.eğer elinizde lari olarak kalsın istemiyorsanız free shop mağazasından alışveriş yapabilirsiniz veya Türkiye de bu lari yi bozabilirsiniz 1 e 1 alıyorlar yani 1 lari 1 tl. Not tl den lari ye 0.66 dan çevirdiler.yani onların parası daha değerli.

Türkiye ye gelince size girişte verilen kağıtla birlikte.(sakın kaybetmeyin).vergi dairesine gidin telefonu imei nosuyla vergisini ödeyin .150 tl .vergiyi ödedikten sonra e devlet şifresiyle btk üzerinden imei sini kaydettirin .yanılmıyorsam bu kayıt işlemi için 1 ay zamanınız var.VE YENİ TELEFONUNUZU GÜLE GÜLE KULLANIN

Bu yazı umarım faydalı olacaktır .

• selam.. mağazalarda kredi kartı geçiyor mu? sanırım lari almaktan daha ucuza gelir gibime geliyor.
  • Arkadaslar ben telefon almadim henuz fakat, arhavide oturdugumdan (15km kapiya) sıklıkla gezmek ve yakit almak için Batum a gitmekteyim. Öncelikle şunu söyleyeyim kredi kartı heryerde geçerli. Ben maximum kart kullaniyorum ve kotu olmayan bir kurdan alisveris yapabiliyorum. Bugun icin 0,705.

Benim sormak istedigim sey ise gurcistandan iphone alsam ariza durumunda yine gurcistana gotursem garantisi gecerli olmuyor mu? Taxfree yaptigimiz icin gecersiz olma ihtimali var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilocuk

Arkadaslar ben telefon almadim henuz fakat, arhavide oturdugumdan (15km kapiya) sıklıkla gezmek ve yakit almak için Batum a gitmekteyim. Öncelikle şunu söyleyeyim kredi kartı heryerde geçerli. Ben maximum kart kullaniyorum ve kotu olmayan bir kurdan alisveris yapabiliyorum. Bugun icin 0,705.

Benim sormak istedigim sey ise gurcistandan iphone alsam ariza durumunda yine gurcistana gotursem garantisi gecerli olmuyor mu? Taxfree yaptigimiz icin gecersiz olma ihtimali var mi?

Hocam sen bizim için de alışveriş yapar mısın :)

Cihazın garantisi burada geçer. Oraya götürmeye gerek yok (pasaport kaydı olacak).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:47:31 >
  • Garanti konusunda kimsenin fikri yok galiba? Gürcistan'dan alınan iphone'ların TR'de 1 yıl garantisi olur mu?
  • İyi forumlar önümüzdeki ay Gürcistan'a gitmeyi düşünüyorum Apple değilde xioami gibi markalar var mı Gürcistan'da bir kaç video izledim zte telefonları var xioami de var mıdır gidip gören arkadaşlardan bir yorum bekliyorum

• Merhabalr
    Arkadaşlar bilgisi olan var mı giriş çıkarlarla ilgili olarak kayıt yaptırma işinde değişiklik var mı ?
    fiyat bulamadım hiç bir yerde en azından 8 plus için
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:21:52 >
  • Batumda yasiyorum yardımcı olabilirim, plazadaki applea gitmeyin minimum 160 lira daha pahali, ve tax free%11 geri alırken de onun payi da var, yani 175 lira daha pahalı orası, modele gore ucuzluk gosteren yerleri biliyorum yani mesela 6s biyerde ucuzken orda 7 plus daha pahalı, model yazın fiyat veririm. 8 bugun 3050 lira, 8 plus bugun 3428 lira, tax free dahil fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratarslan1978

Batumda yasiyorum yardımcı olabilirim, plazadaki applea gitmeyin minimum 160 lira daha pahali, ve tax free%11 geri alırken de onun payi da var, yani 175 lira daha pahalı orası, modele gore ucuzluk gosteren yerleri biliyorum yani mesela 6s biyerde ucuzken orda 7 plus daha pahalı, model yazın fiyat veririm. 8 bugun 3050 lira, 8 plus bugun 3428 lira, tax free dahil fiyatlar.

En ucuz 6s - 7 ve 8 fiyatları ne kadar?

• dravdan kullanıcısına yanıt
    8 2250, 6s 1400, 7 1730 lari, %11 para iadesi alicaksiniz

Bugünkü kur 1 lira 0.67 lari yapiyor

• muratarslan1978 M kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba geçen hafta geldim iphone 7 aldım arkadaşa 1730 lariden zoommer mağazasından. haftaya pazarda kendim için 8 plus düşünüyorum gelmeden önce TL / Lari kurunu öğrenebilirmiyiz senden.
  • Sfa61 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:18:57 >
  • 1 kere daha gitsem aslında haritayı çizerim hocam plazayı biliyorsanız ordan deniz tarafı değilde ters istikamette gidince sağa doğru anayol üzerinde hemen döndüğünde orada oluyor yanlış hatırlamıyorum inşallah :D haritadan baktım orda gözüküyor evet
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.