Şimdi Ara

Batum' dan İphone İpad Almak 2017 !!! iphone 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
7
Favori
12.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ip 7 plus 32 gb için Güncel fiyat bilgisi verebilecek var mi ya da internet sitesi. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 27 Ekim 2017; 11:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü iphone 7 32 gb aldım. Yuzde 11 vergi geri alınca 2250 tl ye geldi. Mağaza olarak en uygun yer zoommer mağazasıydı. İnternet siteside var. Diğerleride iplus ve applecity.

• Sfa61 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:19:26 >
  • hocam benden önceki arkadaş tax free yi alırken kimlik verdi vergiyi geri aldı problem olmadı bende pasaport olduğu için onunla hallettim işlemleri ama tax free alırken ordaki görevli de kimliği ver diyor :) .. kimlikle girerken aldığım kağıt var onla beraber kayıt yaptırabilirsin. pasaport şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfa61 -- 28 Ekim 2017; 23:23:11 >
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:19:7 >
    Hocam kaç lari'ye aldınız o mağazadan internet sitesinde 1729 lari yazıyor o fiyata mı aldınız ?
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam internet sitesindeki fiyata aldım mağazada cihazın kutusu üzerinde iki fiyat yapıştırılmış birisi nakit diğeri fazla olan oluyor banka kredisi vs ödeme şekliyle. Diğer mağazalarda yaklaşık 100 lari fark vardı arasında.
  • İphone 8 alan var mı gürcistandan ?

Fiyat ne ?

sağolun hocam.hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn.usta

quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Yok kırılmadım ne demek hocam benim hatam siz k.bakmayın. Dediğim gibi tax freedeki kadın ve mağazadaki kisiler hep pasaport gerekli dedi o yüzden öyle belirttim bende ilginç doğrusu.

Ben 1.5 sene önce gitmiştim belki değişmiş olabilir yanlış yönlendirmek istemem gidecek arkadaşları ama ben gittiğimde gerekli değildi tax free için pasaporta dediğim gibi.

Son olarakda alacak arkadaşlar aldığı yerde tax free olup olmadığına kesinlikle dikkat etsinler yoksa alamazlar.Ben tax free almaya gittiğimde geç saatte çıktığım için türk lirası kalmadığını söyledi bana ve lari olarak vermişti tax freeyi yani herşey istediğiniz gibi gitmeye biliyor gitmeyi düşünen arkadaşlar bunlarıda mutlaka göz önünde bulundursun.Kırılmadığıza sevindim herkese iyi akşamlar :)

aynen hocam bende 2016 mayısda aldım pasaporta gerek yoktu...

• araçla çıkarken tax free alınabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.