< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Batumdan iphone 14 pro max alma rehberi (3. sayfa)
-
-
Zoomerdr 14 pro varmıdır şuan 128gb?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Türk gümrügü çıkışta telefon alanlardan 20 avro denk TL olarak trt bandrol ücreti almış geçen hafta sonu. Nedir bu bilen varmı. Neden daha önce alınmadı ve şimdi alınıyor ya da kaptırdıklarına mı kitliyorlar bu ücreti.var mı bilen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar önümüzdeki ay batum'a gezmek için gidecegim(daha önce hiç gitmedim) ankaradan uçakla gidip araç kiralamaktı amacım. 2 günlük bir turistik gezi ve alışveriş yapmak. Fiyata göre de 13 pro max yada 14 almak istiyorum. Birde begendiğim laptop olursa alıcagım.
İlk olarak
1.Pasaport yanımıza almalı mı sadece kimlik yeter li mi? Alışveriş kısmında sıkıntı olur mu?
2.forumdan bir arkadaş minibüslerle sınırdan sonra gidilebilecegini yazmış gidenler ne önerir acaba şimdiden teşekkür ederim
3. İphone stok sorunu oldugu söyleniyor onu nasıl hallettiniz nerden aldınız? Herhangi bir teknoloji marketten felan mı alıyorsunuz yoksa direk apple bayi mi?
4. Bir de dil nasıl anlaşıyorsunuz :)
Hiç gitmedim aydınlatırsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotaci51 -- 10 Kasım 2022; 20:5:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Kimlik yeterli
- Gümrükten sonra minibüsler 3-4 Lari arasına Batum merkeze götürüyor.
- Gürcistan Apple yetkili satıcısı iPlus. Batum'da iki tane mağazası var, bir tanesi CarreFour'un içinde. Ararsanız Türkçe bilen bir arkadaşı rica edebilir miyim deyip stok sorabilirsiniz.
- Genelde Türkçe'yi çat pat biliyorlar.
Uçağı Rize - Artvin havalimanına alın. Ben de Ankara'dan 29 Ekim'de gittim. Selamlar.
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın arayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam haberim olsaydı ben de sana eşlik ederdim. Bu sefer Jetta, i30 değil iPhone 14 Pro Max kutu açılış Batumdan alma rehberi videosu çekerdik:) Bizim o arabaları incelediğimizdeki fiyatlarıyla çünkü şimdi iPhone alabiliyoruz maalesef:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay Muratım aynen canım kardeşim ya. Bilsem öyle bir fikrin olduğunu, giderdik. Aldım ben 14 Pro Max 256. Döner dönmez de kaydı bitirdim.
Şimdi iyi ki yapmışım diyorum, TRT bandrole kadar bile almaya başlamışlar bazı arkadaşlardan 20 Euro civarı. Takvim yılından ötürü neredeyse 1 yıl da avantaj var.
Zaten 2025 Ocak'ta satarım inşallah yurtiçi 16 Pro Max alacak paramız olur. Daha Y.D da alınmaz hale gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 11 Kasım 2022; 9:14:54 > -
Bende gideceğim varsa gitmeyi düşünen beraber gidelim arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X