Şimdi Ara

Bau simulator 2012 yardım ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
39.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bu oyunu şimdi gördüm, başlayacağım. Güzele benziyor. Soruları öğrenince söylerim arkadaşlar

edit: Abi ne muhteşem bir oyundur bu

Abi ben bitirdim bau simulatörü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

quote:

Bu oyunu şimdi gördüm, başlayacağım. Güzele benziyor. Soruları öğrenince söylerim arkadaşlar

Bende diyorum ne kadar geç kalmış diye. 29 şubatta açılmış konu Yeni farkettim, ama 2. bölümde vinçteki uzun duvarı bir türlü yerleştiremedim

• Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

[qujavascript:void(AddText('[:\'(]'))ote]Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

Bende diyorum ne kadar geç kalmış diye. 29 şubatta açılmış konu Yeni farkettim, ama 2. bölümde vinçteki uzun duvarı bir türlü yerleştiremedim

vinç in ipi x ve y ile sağa veya sola dönüyor bende oyun bittikten sonra farkettim ilk bölümde çok zorlanmıştım

• Ilk once beton mikserini gotur sonra joystik (TAB la yapiliyo) yap.Sonra "D" duymesi ile MIKSERI dondur.Artik betonumuz yapiliyo.Betonumuz burda yapiliyoken biz beton dokme aracimizi temelin yanina getirelim ve bunuda joystik yapalim.Aracimizin kollarini acalim ve temele nisan alalim.Simdi beton mikserimize binelim ve mikserimizi beton dokme aracimizin hemen arkasina koyalim.Daha sonra mikserimizin hemen arkasinda bi boru olucakdi onu joystikde <> duymeleri ile hareket ettire biliriz.Botumuzu hareket etdirerek deton dokme arabamizin arkasinda bulunan dikdortgen gorunuslu depoya nisan alalim sonra ise "Q" harfi ile betonumuzu depoya ddolduralim.
    Sonra beton doken acamimiza binelim ve bosluk tusuyla betonumu temele dokelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergun0101

Ilk once beton mikserini gotur sonra joystik (TAB la yapiliyo) yap.Sonra "D" duymesi ile MIKSERI dondur.Artik betonumuz yapiliyo.Betonumuz burda yapiliyoken biz beton dokme aracimizi temelin yanina getirelim ve bunuda joystik yapalim.Aracimizin kollarini acalim ve temele nisan alalim.Simdi beton mikserimize binelim ve mikserimizi beton dokme aracimizin hemen arkasina koyalim.Daha sonra mikserimizin hemen arkasinda bi boru olucakdi onu joystikde <> duymeleri ile hareket ettire biliriz.Botumuzu hareket etdirerek deton dokme arabamizin arkasinda bulunan dikdortgen gorunuslu depoya nisan alalim sonra ise "Q" harfi ile betonumuzu depoya ddolduralim.
    Sonra beton doken acamimiza binelim ve bosluk tusuyla betonumu temele dokelim

Abi Allah razı olsun yazmıssın işe yarada fakat oyunun ana menüsünde "Drive to the gravel pit" yazısına basınca nereye dökmemiz gerek acıklar mısın ?

• Uzgunum arkadas bende alamanca oldugu icin sorunu cevaplayamayacayim
  • kardeşim beton mikserin boş heralde senin gid doldur .ondan sonra beton mikserini harç dökme aracına göre ayarla ondan sonra a-d tuşlarını ve x-y tuşlarını kullanıp betonu boşalt .sonrada harç arabasına bin q tuşuna bas boruyu aç ve boşluk tuşuna bas betonu dök
  • Önce temeli kazdıktan sonra beton arabasını alıp Fabrikaya gidip arabayı dolduruyoruz sonra geri inşaat alanına gelip arabayı parkedip beton dökme aracını alıyoruz. Onu temele yanaştırdıktan sonra "Y" tuşuna basıp denge parçalarını açıyoruz sonra beton arabasını alıp geri geri beton dökme aracına yanaştırıp "TAB" tuşuna basıyoruz "SAĞ ve ya SOL" ok tuşuna basıp arkadaki parçayı tam üstüne denk getiriyoruz sonra yine ok tuşlarına bastığımız kısımda ("TAB" tuşuna bastıktan sonra) W ve ya D tuşuna basıp beton aracının arka kısmının dönmesini sağlıyoruz böylece beton BETON DÖKME ARACIna dökülmüş oluyor sonra BETON DÖKME aracına binip "TAB" tuşuna basaraküst kısma geçiyoruz sonra "W-A-S-D" tuşları ile ana gövdeyi hareket ettirip ok tuşlarıyla ve Y (toplamak için X) tuşuyla iyice gövdeyi uzatıp Q ile uçtaki sallanan hortumu açıp SPACE (boşluk) tuşu ile de betonu döküyoruz...

Beton fabrikasını da sağ orta kısımdaki yere tıklayıp en altta en sağ kısımdaki harita simgesine tıklayıp haritaya göre bulabilirsiniz...

"HAYDİ KOLAY GELSİN"

• arkadaşlar bau simalaturda ekran mavi oluyor neden
    quote:

• ya ben oyunu internetten indirdim 1. görevi yaptım 2. göreve geçmiye 2. görev açılmıyo oyunu nası orjinal yaparım crack olan bana atsın olmayan da bi çözüm bulsun bana lütfen yardım
  • aslan403 A kullanıcısına yanıt
    aslan arkadaş bendede aynısı var ya ben de köy evini alamıyom ya
  • Bide ben 1. lvl bitirdim 2. levele geçemiom nie benimkisi demo ondanmı acaba ? yardım
  • izleseneye koyarım beyler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.