Şimdi Ara

Bavul.com-Tripadvisor Yorum Kampanyası -- Koşulsuz 50 TL- UÇAK BİLETİDE DAHİL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
16
Favori
7.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2-3 yorumum onaylandı, fakat bir tane çek geldi. Benim gibi başına gelen var mı bu şekilde. Nereye yazalım?
  • Ankara'dan 50 liralik actirmak istiyorum abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yorum onaylandı..... 1 çek geldi..... hala gelen gidien ... konuyu sıcak tutmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

6 yillik sicak firsatci olarak kendimi kiniyorum

+1
    20 liraya istanbul-adana bileti varmış
  • Benim yorumlar onaylandı fakat çek gelmedi
  • benimde gereksizlere düşmüş şimdi farkettim , güzel bir kampanyaydı keşke daha fazla yararlasabilseydik.
  • yanlıs mesaj :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 7 Nisan 2015; 11:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Benim yorumlar onaylandı fakat çek gelmedi

Gereksiz kısmını kontrol ettinizmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ettim. bavul@bavul.com a mail attım cevap bekliyorum.
  • Ben 2 yorum yapmıştım. Sadece bir tane gelmiş. Onu da uçak alımında kullanayım dedim. Pegasusla 270 lira çıkan biletleme bavulda 300 lira çıkıyor yani 20 lira indirim söz konusu. Eğer iki tane gelirse gidişe ayrı, gelişe ayrı kuponla mantıklı olabilir.

• Son katilim ayin 3üymüs

• Yani insanlar oradaki yorumlardan etkilenerek tatil planlaması yapıyorlar siz 20 30 lira kazanacaksınız diye insanlara aldatıcı bilgi vermeniz pek hoş olmamış.

Hangi otellere sahte yorum yaptınız bari soyleyin de dikkate almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

Yani insanlar oradaki yorumlardan etkilenerek tatil planlaması yapıyorlar siz 20 30 lira kazanacaksınız diye insanlara aldatıcı bilgi vermeniz pek hoş olmamış.

Hangi otellere sahte yorum yaptınız bari soyleyin de dikkate almayalım.

ben kız kulesine Google dan bakıp tarihi bilgileri yazdım :)
  • Enginturaman E kullanıcısına yanıt
    Acikcasi bunu hep dusundum ama buraya yazmamistim. Gercekten boyle bir sey hic iyi olmaz. Ben daha once gittigim iki yer icin yorum yazmistim. Ama eminim sirf kupon icin varligindan bile haberi olmadigi yer icin yorum yazan olmustur.

• Arkadaşlar yokmu kupon verebilecek olan ?

• tripadvisor un amaç dışı kullanımını sıkça gördüm . o yüzden oradaki yorumları okurken dikkatlice incelemeli özellilkle kullanıcı fotolarına bakmalısınız . yorum sayısının az olması da keza değerlendirminizi etkilemelidir. Para karşılığı yorum tedariği sağlayan çeteler dahi mevcut . En güzel sistemlerin bile illa ki bir kamburu bir bug ı bulunuyor maalesef.
  • amsterdam'daki bir otele şahane bir yorum yazdım. 50 liralık çek için sahtekarlığı kendine yakıştırabilenler de olmuştur mutlaka
  • yayınlanan yorumlara rağmen gönderilmeyen kuponlar için bavul.com'a mail attım
    saolsun geri dönüş yaparak hediye kodları gönderdiler.
  • Çeki kullanmayacak varsa gönderebilir mi? Otel rezervasyonu için çok işime yarayacak!!
  • çeki kullanmayacaklar gönderebilir mi acaba arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.