Şimdi Ara

BAY VE BAYAN UZUN KOLLU TERMAL İÇLİK FIRSATI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
7.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siparişiniz numaranızı alabilirmiyim ?

Bağlantı: http://www.egetoptan.com/fai-1046-unisex-uzun-kollu-v-yaka-termal-fanila-p154208
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin053

Arkadaşlar bende alt üst olarak bir tane aldım.Ürüne bir diyeceğim yok yanlız beden uymadığından dolayı iade etmek istediğimde kargo ücretini bana ödetmek istedi.Alacak arkadaşlar bu hususu göz önünde bulundursun.Aynı durumla karşılaşan arkadaşlar kesinlikle haklarını arasınlar."MESAFELİ SÖZLEŞMELER UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK" Madde 8'de Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya sağlayıcıya aittir. şeklinde açık bir ibare var.

Hüseyin Bey ,

Öncelikle görüşünüz olumsuz bile olsa herkesi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim .

Canlı destek hattında durumu bildirip değişim ücretini de bizim ödememizi istediğinizde bir bilgi verdik size . Almış olduğunuz ürün KUSURLU yada HATALI gelmemiştir. İstemiş olduğunuz beden kargoya verilmiştir.Yani Medium beden istediyseniz Medium gönderilmiştir. Forumda bir çok arkadaşın bildiği gibi ürünleri satın almadan önce arkadaşlarımıza boy ve kilo bilgilerini sorarak bir yanlışın önüne geçmeye çalışıyoruz.

Ancak siz önce canlı destek hattında DEĞİŞİM istediğinizi belirttiniz. Değişimi yapabileceğimizi yada dilerseniz iade alabileceğimizi söyledik. Kaldı ki iç giyim ürünlerinde İADE yada DEĞİŞİM hijyen şartları açısından mümkün değildir. Kargo ücretini sorduğunuz da DEĞİŞİM Bedelinin size ait olduğunu çünkü üründe bir hata olmaksızın sizin talebiniz olduğunu bildirdik.

Ancak Siz hem İADE kargoyu hemde GELECEK olan kargoyu bizim karşılamamızı istediniz. Size bunun mümkün olmadığını Çünkü kampanya çerçevesinde ürünlerin size zaten ÜCRETSİZ KARGO ile geldiğini söyledik. Değişim için size iki yol sunduk.

1. Ürünleri Aldıracağımız adresi iletirseniz ARAS KARGO yönlendirelim 3,85 TL ye gönderim yapabilirsiniz dedik.
    Siz kabul etmeyerek kargoya kendinizin vereceğini söylediniz. ( Böyle bir durumda anlaşma olmadan geleceği için muhtemel tutar 12,50 TL tutacaktır )
    2. Yine size yardımcı olmak adına değişecek ürünlere ait kargoyu gönderirken ödemeyiz siz yapın, Değiştirilenlerin bedelini biz karşılayalım dedik. KABUL ETMEDİNİZ.

Özetle Kampanya esnasında ÜCRETSİZ Yararlandığınız kargodan, keyfe keder değişimdeki KARGOYU da, yerine gelecek olan KARGOYU da bizim karşılamamızı istiyorsunuz :)

İnsaf Diyoruz ...

merhaba,

huseyin bey cayma hakkından bahsediyor, ayıba karşı tefekkülden değil. "iç giyim ürünlerinde İADE yada DEĞİŞİM hijyen şartları açısından mümkün değildir" ifadeniz doğru; ancak siz bir kampanya yaptınız ve bu kuralı tüketici lehine hafiflettiniz. uygulamanız satışlarınızın daha da artmasına vesile oldu. "normalde olmamasına rağmen biz değişimi kabul ediyoruz" tarzındaki ifadenizi doğru bulmuyorum.

ayrıca benim daha önceden de sormak istediğim bir sorum vardı, yeri gelmişken sorayım. size geri gönderilen ürünleri ne yapıyorsunuz? başka müşterilere gönderme ihtimalinizden şüpheleniyorum açıkçası.

Bağlantı: http://www.egetoptan.com/fai-1046-unisex-uzun-kollu-v-yaka-termal-fanila-p154208

• Uzun mesajlaşmalar sonunda ben de 1 adet v yaka uzun kollu, 1 adet de alt içlik aldım. Arkadaşa ilgisi için teşekkür ederim. Şu soğukta yürüyüş yaparken filan giyeceğim. Dur bakalım nasıl olacak.

• Sayın subseven3 ,

Hemen bir açıklama yapalım isterseniz. Elektronik bir ürün aldığınız da ürün kullanılmış ise dikkatli bakan birisi bile fark edebilir bu durumu . Kaldı ki satışını yapmaya çalıştığımız hijyen önem arz eden bir konu.

Termal ürünlerin en önemli özelliği vücut ısını koruması ve vücutta nem bırakmaması . Hal böyleyken 1 kere bile kullanılan üründe koku ve nem olmaması imkansızdır .

Bu tarz ürünleri değerlendirmenin iki yolu bulunmaktadır .

1- İlk Yol Dürüst olursunuz ve ürünü üretici firmaya iade edersiniz. Bu firmada benzer gelen ürünleri ( Defolu, kirli, yırtık v.b ) yeniden kullanılmak üzere işleme alırlar. İşlem önce tüm kumaşların yıkanması ( 40 derece ) ve yırtıkların dikilme işlemleri yapılır . Daha sonra temiz hale geldikten sonra tekrar satışı yapılır

2. İkinci yol en kısa ve kestirme yoldur . İlk seçenekti zahmeti göze almadan bu konunun üstünü örtersiniz ve bir başka kişiye bu ürünü satarsınız

Biz ilk yolu seçiyoruz . tabi ki kanaat sizin .

Ama şunu söylememiz gerekiyor. Şuana kadar bu kampanya da satılan ürünlerden emin olun para kazanmıyoruz. İnternet sitesine bir yoğunluk kazandırdığımız gibi yeni müşteriler de ediniyoruz . Böyle bir durumda da kullanılmış bir ürünü başka bir müşterimize göndererek tüm bu çabayı berbat etmemiz kendimiz adına intihardan başka bir şey olmaz .

yukarı da ki sorun biraz farklı bir durum . Müşteri gözüyle bakılınca haklı görmeniz normaldir. Ancak arkadaşımız sorunu çözmek için konuşmamıza bile izin vermeden görüşmeden ayrıldı :) Zaten ücretsiz gelen bir kargoda hem değişimde hemde yenisinde ücretsiz kargo istiyor .

Bilmiyorum bizim alışveriş yapan arkadaşlarımız bundan bahseder mi ama belki 10 dan fazla değişim yaptık bu ürünlerde . Karşılıklı iyinet çerçevesinde sorunları da çözdük.

Ama hüseyin beyin istediklerini yapmayınca hem şikayet edeceğim hemde forumda yazacağım sizden alışveriş yapmasınlar tarzında ki konuşması da hoş değil.

Sağlık olsun diyorum . her zaman olduğu gibi Müşterilerimiz her zaman haklıdır :)

• Merhaba,
    Konuya hakim olduğunuz için fikir alma anlamında sormak istedim.
    Yağmurlu, rüzgarlı ve uzun süreli (ortalama 8 saat) aktivitelerde sizin satışa sunduğunuz ürün mü yoksa
    % 54 Poliamid (PA)
    %37 Polipropilen (PP)
    %9 Elastan (EA)
    olan bir başka ürün mü daha avantajlıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

Merhaba,
    Konuya hakim olduğunuz için fikir alma anlamında sormak istedim.
    Yağmurlu, rüzgarlı ve uzun süreli (ortalama 8 saat) aktivitelerde sizin satışa sunduğunuz ürün mü yoksa
    % 54 Poliamid (PA)
    %37 Polipropilen (PP)
    %9 Elastan (EA)
    olan bir başka ürün mü daha avantajlıdır?

Sayın twofaced,

Yağmurlu, rüzgarlı ve uzun süreli (ortalama 8 saat) aktivitelerde Waterproof ve Windproof ürünleri seçmeniz gerekiyor .

yani ürünün Su geçirmez ve Rüzgar geçirmez olması gerekir. Siz içlik kısmında ne alırsanız alın bu özellikle bir iç giyim bulmanız zor . zaten o içlik değil başka bir şey olur . yani iç kısıma giydiğiniz ürünün su geçirmez olması içeride oluşan nemi dışarıya atmaya yetmez .

Waterproof ürünlerde verdiğiniz oranlar mevcut. Yani daha çok rzgarlık, mont, kaban gibi ürünlerde . Nefes alan ürünler genellikle Viloft ve Elestan kumaştan üretilir.

Özetle bizim ürünümüz su geçirir ve bu aktivite de verim alamazsınız . Ancak rüzgar kesme özelliği olduğundan iç kısıma giydiğiniz de rahat edersiniz

• Yanlış anlaşıldı sanırım. İçlik giyip dışarı çıkmayacağım :)
    Ben çok katmanlı giyinmeyi sevmeyen fakat üşümekten de nefret eden birisiyim. Hava şartlarına göre içlik üzerine polar, rüzgarlık veya mont giyeceğim.
    Amatör balıkçılıkla uğraşıyorum, tekneden veya kıyıdan beklemeli avlar yapıyoruz dolayısıyla terleme söz konusu değil.
    Katmanları en aza indirerek üşümemek derdindeyim özetle.
    Bu bağlamda bakarsanız hangi ürünü kullanmam daha doğru olacaktır?

• quote:

Siparişiniz numaranızı alabilirmiyim ?

pm sipariş no 5660048

• quote:

Sayın subseven3 ,

Hemen bir açıklama yapalım isterseniz. Elektronik bir ürün aldığınız da ürün kullanılmış ise dikkatli bakan birisi bile fark edebilir bu durumu . Kaldı ki satışını yapmaya çalıştığımız hijyen önem arz eden bir konu.

Termal ürünlerin en önemli özelliği vücut ısını koruması ve vücutta nem bırakmaması . Hal böyleyken 1 kere bile kullanılan üründe koku ve nem olmaması imkansızdır .

1- İlk Yol Dürüst olursunuz ve ürünü üretici firmaya iade edersiniz. Bu firmada benzer gelen ürünleri ( Defolu, kirli, yırtık v.b ) yeniden kullanılmak üzere işleme alırlar. İşlem önce tüm kumaşların yıkanması ( 40 derece ) ve yırtıkların dikilme işlemleri yapılır . Daha sonra temiz hale geldikten sonra tekrar satışı yapılır

2. İkinci yol en kısa ve kestirme yoldur . İlk seçenekti zahmeti göze almadan bu konunun üstünü örtersiniz ve bir başka kişiye bu ürünü satarsınız

Ama şunu söylememiz gerekiyor. Şuana kadar bu kampanya da satılan ürünlerden emin olun para kazanmıyoruz. İnternet sitesine bir yoğunluk kazandırdığımız gibi yeni müşteriler de ediniyoruz . Böyle bir durumda da kullanılmış bir ürünü başka bir müşterimize göndererek tüm bu çabayı berbat etmemiz kendimiz adına intihardan başka bir şey olmaz .

yukarı da ki sorun biraz farklı bir durum . Müşteri gözüyle bakılınca haklı görmeniz normaldir. Ancak arkadaşımız sorunu çözmek için konuşmamıza bile izin vermeden görüşmeden ayrıldı :) Zaten ücretsiz gelen bir kargoda hem değişimde hemde yenisinde ücretsiz kargo istiyor .

Bilmiyorum bizim alışveriş yapan arkadaşlarımız bundan bahseder mi ama belki 10 dan fazla değişim yaptık bu ürünlerde . Karşılıklı iyinet çerçevesinde sorunları da çözdük.

Ama hüseyin beyin istediklerini yapmayınca hem şikayet edeceğim hemde forumda yazacağım sizden alışveriş yapmasınlar tarzında ki konuşması da hoş değil.

Sağlık olsun diyorum . her zaman olduğu gibi Müşterilerimiz her zaman haklıdır :)

Sayın viva iyice terbiyesizleşmeye başlıyorsunuz.Kayıtları gosterınkı yalanınız ortaya cıksın.Ben sıkayet edecegım ve forum yazacagım dedım ancak sızden alısverıs yapmasınlar demedim.Ayrıca web sitenizde iade konusunda anlasmalı kargomuz ıle karsı odemelı bıze gonderebılırsınız dıye bıır ıbarenın oldugunu hatırlattım.Ekran goruntulerını alıp tuketıcı haklarına sıkayet edecegımı soyledım.

• quote:

quote:

Sayın subseven3 ,

Sayın viva iyice terbiyesizleşmeye başlıyorsunuz.Kayıtları gosterınkı yalanınız ortaya cıksın.Ben sıkayet edecegım ve forum yazacagım dedım ancak sızden alısverıs yapmasınlar demedim.Ayrıca web sitenizde iade konusunda anlasmalı kargomuz ıle karsı odemelı bıze gonderebılırsınız dıye bıır ıbarenın oldugunu hatırlattım.Ekran goruntulerını alıp tuketıcı haklarına sıkayet edecegımı soyledım.

Hüseyin Bey ,

Görebildiğim kadarıyla hem her şeyi bedava getirmeye çalışıp hemde üslup bozukluğuna gidiyorsunuz . Ortada bir cinayet varmış gibi delillerden bahsederek tehtit etmeyin . Size her durumda yardımcı olamaya çalıştık ama konuşmaya bile fırsat vermediniz canlı destek te . Kestirip atarak kendinizi haklı çıkarmaya da çalışmayın . Ürün size kampanyada ÜCRETSİZ KARGO geldi. Değişimde ÜCRETSİZ KARGO istiyorsunuz yerine gelende de ÜCRETSİZ KARGO olsun diyorsunuz . çok istiyorsanız burada paylaşım görüşme kayıtlarını . Haksız olduğunuzu bile bile tehditvari konuşmayın . İstiyorsunuz ki her şey sizin istediğiniz gibi olsun . Mümkün olan her türlü seçeneği size söyledik dinlemeden TÜKETİCİ MAHKEMESİNE gidiyorum diyerek baltalamaya çalışıyorsunuz .

Not : 5 kuruş kargo bedeli için konuyu buraya kadar getirip benim terbiyemi sorgulamayın . 5 kuruş için uyanıkla gerek yok .

• quote:

quote:

quote:

Sayın subseven3 ,

Hüseyin Bey ,

Görebildiğim kadarıyla hem her şeyi bedava getirmeye çalışıp hemde üslup bozukluğuna gidiyorsunuz . Ortada bir cinayet varmış gibi delillerden bahsederek tehtit etmeyin . Size her durumda yardımcı olamaya çalıştık ama konuşmaya bile fırsat vermediniz canlı destek te . Kestirip atarak kendinizi haklı çıkarmaya da çalışmayın . Ürün size kampanyada ÜCRETSİZ KARGO geldi. Değişimde ÜCRETSİZ KARGO istiyorsunuz yerine gelende de ÜCRETSİZ KARGO olsun diyorsunuz . çok istiyorsanız burada paylaşım görüşme kayıtlarını . Haksız olduğunuzu bile bile tehditvari konuşmayın . İstiyorsunuz ki her şey sizin istediğiniz gibi olsun . Mümkün olan her türlü seçeneği size söyledik dinlemeden TÜKETİCİ MAHKEMESİNE gidiyorum diyerek baltalamaya çalışıyorsunuz .

Not : 5 kuruş kargo bedeli için konuyu buraya kadar getirip benim terbiyemi sorgulamayın . 5 kuruş için uyanıkla gerek yok .

Benim söylemediğim sözleri söyledi diye gösteriyorsunuz.Mudahale ettığım nokta budur.Diğer hususlara değinmedim bile.Siz olayı surekli baska boyutlara goturmek ıstıyorsunuz

• huseyin053 H kullanıcısına yanıt
    GÜLÜYORUM SADECE

• ARKADAŞLAR KAMPANYA SONA ERMİŞTİR. İLGİ GÖSTEREN VE TÜM ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ. SORUN YAŞAYAN YADA YAŞAYACAĞINI DÜŞÜNEN HER ARKADAŞIM ÜRÜNLERİ KULLANSIN YADA KULLANMASIN İADE EDEBİLİRLER

• Sipariş vermeyi düşünüyordum. viva1903'ün agresif tavırları, müşteriyle sorunları vs vs. kısacası tavrı soğumama sebep oldu.

Müşteri satıcının(tüccarın) her zaman alternatifini bulur ama satıcı müşterinin alternatifini arama yoluna giderse eli boş kalır.

• Tamu Otobüsü kullanıcısına yanıt
    Değerli Dostum taktir senindir.

Kaldı ki Kampanya zaten sona erdi. Keşke tavırları konuşurken arkadaşın sarfettiği " TERBİYESİZ ve YALANCI " kelimelerini de görebilseydin .

Sağlık olsun

• Ürünler bugün ulaştı. Sahada çalıştığım için sürekli içlik giyerim, Decathlon vb. yerlerde yakın fiyatlara satılan ürünlerden çok daha kaliteli, arkadaşın beden tavsiyesi de tam oldu. Bu fiyata polyester içlik almaktan çok daha iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum, ilgi ve kalite için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibari ile 2 adet sipariş verdim. Kampanya bitmesine rağmen çok yardımcı oldu arkadaş. Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Ürünler bugün ulaştı. Sahada çalıştığım için sürekli içlik giyerim, Decathlon vb. yerlerde yakın fiyatlara satılan ürünlerden çok daha kaliteli, arkadaşın beden tavsiyesi de tam oldu. Bu fiyata polyester içlik almaktan çok daha iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum, ilgi ve kalite için teşekkür ederim

Memnun olmanıza çok sevindik. Umarım tekrar görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Bugün itibari ile 2 adet sipariş verdim. Kampanya bitmesine rağmen çok yardımcı oldu arkadaş. Çok teşekkür ederim

İlgin için teşekkür ederim dostum. Güzel günlerde kullanman dileği ile.

Not : Arkadaşım kampanya öncesinde talep ettiği için biten kampanyadan faydalanmıştır

• 2 hafta önce 3 adet termal boxer aldım, ürünler gerçekten çok kaliteli çıktı, güvenle alınabilir, hatta yıkadım tekrar denedim, yıkanmadan sonra bir yıpranma vs durum söz konusu olmadı. blackspade marka var onlar ile aynı kalite de, sadece marka olarak bilinmiş değil, çok memnun kaldım ben. atletlerini de almayı düşünüyorum kampanya denk getirip :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.