Bildirim
BAYAN ARABASI ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Polo olabilir mi bizde var memnunuz fakat biraz fazla yakıyor otomatik benzinli bizim ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi tabi, Hyundai düşünmeyin siz.
Milletin 10-15 yaşındaki Honda Jazz, VW Polo, Opel Corsa araçlarını alın, alın ki, bir daha ikinci el araç almaya tövbe edin
Hocam 1.4 2008-2009 hata boya yok Punto Dualogic bulursunuz kullanıcıları çok memnun.
Makyajlı kasa Colt hem performans açısında sizi memnun eder hem de az yakmasıyla ailenizi -
2007 civarı otomatik benzinli grande punto bulunabilir -
Yarı otomatik araba almayın, aldırmayın.
O fiyat bandında ben olsam hyundaiye felan bulaşmazdım
quote:
Orijinalden alıntı: Klorf
2009 Ustu tertemiz sorunsuz Getz alinir.
Neyse siz gidin teee kac yasindaki arabalari alin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airapper -- 22 Eylül 2015; 0:25:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: Airapper
quote:
Getz dediğiniz araba ne kadar sağlam ve sorunsuz acaba ona da açıklık getirin
quote:
quote:
quote:
Baska alacagin araba ne kadar saglam olacak?? Sanki 130 Bin lira dedinizde adam akilli araba onermedik
Arabanin bir sorunuda yok gayet guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Baska alacagin araba ne kadar saglam olacak?? Sanki 130 Bin lira dedinizde adam akilli araba onermedik
Hyundai kendini yeni yeni toparlamaya başladı.İnsanlara 6 senelik hyundai önermeyin hocam.
Ayrıca o paraya Yaris,Polo gibi araçlar bakılabilir.Belki 3-4 yaş daha vardır arada ama kesinlikle daha sağlam ve daha sorunsuzdur ona eminim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hyundai kendini yeni yeni toparlamaya başladı.İnsanlara 6 senelik hyundai önermeyin hocam.
Ayrıca o paraya Yaris,Polo gibi araçlar bakılabilir.Belki 3-4 yaş daha vardır arada ama kesinlikle daha sağlam ve daha sorunsuzdur ona eminim.
Yeni model alirsa o kadar iyi olur. Ama bu şartlarda o arabalar bile zor.
-
yaris. -
Belli bir markaya düşmanlığı olan (örneğin Hyundai, Dacia vs) ve bunu da sosyal platformlarda açıkça dile getiren insanlar, sadece marka imajı güçlü diye eski araçlar aldıklarında ve bunun arızalarıyla uğraştıklarında İNANILMAZ DERECEDE MUTLU OLUYORUM.
"Bir musibet, bin nasihattan yeğdir"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 22 Eylül 2015; 8:50:48 >
arkadaşlar merhaba, ilandaki aracım acil satılıktır..sıfır araç alıyorum ve kapoRamı verdim..ancak bu aracı elimden çıkarmam lazım..aracı alırken eski sahibinden kaynaklı marşpiyelde park ederken bir sürtme var..kasko delinmesin diye yaptırmamış..bende yaptırmadım..300-400 TL lik masrafı var..ancak bu şekilde de binilebilir..ben biniyorum.
araba 2012 model, otomatik Mitsubishi COLT elegance..full modelidir..sadece 26binde..kazası, değişeni boyası yoktur..ilgilenen arkadaşlara, aldığım fiyatında altında vereceğim..fırsat aracı..dosta gidecek bir arabadır..ağzına kadar dolu bir arabadır.
eşimin acemiliğini atması için almıştım..benim için bir geçiş aracıydı..aracın yakıtı çok uygundur..bu gece 5.6 lt/km yi gördüm..LPG taktırmaya bile gerek yok..düşük bütçeli, kredi çeken ancak kötü arabaya binmek istemeyen dürüst ailelerin binebileceği arabadır. .İzmire dışardan gelecek arakadaşlara güzel birde yemek ısmarlarım..eksperde dediğimden farklı birşey çıkarsa özür diler bütün masraflarını karşılarım..
benim ağzım 2.elde çok yandı..ortalık üçkağıtçı kaynıyor..kazalı pert arabaları sağlam diye satanlar, randevu verip gelmeyen öküzler yüzünden sıfır araç almaya karar verdim..
Ekimin 2.haftası aracım teslim ediliyor..ilanı kaldıracağım ve bayiiye zararına bırakacağım..enazından nasipli kısmetli birine gitsin..
sahibinden ilan no:231152978 ciddi alıcılara fiyatta yardımcı olacağım..ihtiyacı olan kaçırmasın..
-
jazz- getz ikilisi diyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X