Şimdi Ara

Bayan için araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eşim için aracı yenilemek gibi bir düşüncemiz var.

Araç çoğunlukla şehir içi kullanılacak (Bursa), yılda 10 bin km civarı kullanılacak, otm vites şart. Daha çok şehir içi kullanılacağı için geniş bagaj, arka diz mesafesi gibi şartlar şu an için çok önemli değil. Bir çocuklu bir aileyiz. Şu an kullandığı araç 2008 corsa 1.4 otm. Onun aklında Juke almak var. 1.6 tekna cvt liste fiyatı 55bin civarı. Bütçe olarak 55 bin lirayı baz alarak başka önerisi olan var mı?

Mesela ; 2. el BMW 1 serisi veya Audi A3 (1.4 tfsi lerin s-tronikleri de dsg gibi riskli mi?);
    Lancia delta nın 1.6 dizel otm leri de benzer fiyatlarda sanırım.
    Tabi bir de yeni olmasına rağmen Renault Captur.

VW Golf 'ü ise dsg riski ve sıra bekleme gibi nedenlerden dolayı pek düşünmüyoruz.

Şimdiden öneriler için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_uslu -- 29 Mayıs 2013; 15:14:26 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzer durumdayiz.bizde de 2007 1.4 otm corsa var.
    Bagaja puseti koyunca hic yer kalmiyor.
    Benim araştirdigim araçlarda bayan kullaniciya hitap eden tasarimlar ve boyutlar ön planda.
    Şimdilik bakilabilecek modeller bence,
    Fiat 500l dizel otm 1.3
    C4 dizel otm 1.6
    Captur
    Astra yeni kasa sedan otm 1.4t
    B.max guzel ama esim kapilari begenmedi
    Yeni meriva olabilir
    Bir de peugeot 2008 sonbaharda gelecek sanirim.capturdan da juke dan da daha oturakli gozukuyor.
    Juke a baktim bagaji bana corsadan farksiz geldi.corsa yerine degistirmeye degmez.
    Ben 2. El dusunmuyorum...

• Abi yenge iyi kullanmıyorsa Bmw falan alıp yazık etme, Seat Leon al, ama bayan arabası değil. Toyota Yaris gibi modeller daha bir bayan arabası.
  • @ burock1997---Dostum, otm vites olunca sıkıntı yaşamaz, ufak tefek çizik yaptırsa da kazası yok maşallah, ben aynı arabayla 2 kaza yaptım :)

@Gogicis---Juke'u eşim tipinden ve yüksekliğinden dolayı istiyor, yoksa bagajı genişletelim diye bir düşünceden değil. Fiat 500L'yi incelemedim, hiç düşünmedim otm vites benzinlide yok galiba. Acele etmiyoruz, bu hafta Juke la test sürüşü yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_uslu

@ burock1997---Dostum, otm vites olunca sıkıntı yaşamaz, ufak tefek çizik yaptırsa da kazası yok maşallah, ben aynı arabayla 2 kaza yaptım :)

@Gogicis---Juke'u eşim tipinden ve yüksekliğinden dolayı istiyor, yoksa bagajı genişletelim diye bir düşünceden değil. Fiat 500L'yi incelemedim, hiç düşünmedim otm vites benzinlide yok galiba. Acele etmiyoruz, bu hafta Juke la test sürüşü yapacağız.

merhaba, bence captur 'uda bi deneyin ben fransada görmüştüm ilk olarak renault hiç sevmesemde hoşuma gitmişti TR de yok falanda demiştim yeni getirmişler.
  • Hocam annemde juke vardı 49da almıştı 2. el. Kaza yaptı, pek büyük bi kaza değil çok şükür ama aracın sağ tarafı göçmüştü. Aracı yaptırıp sattık. Kia sportage aldık 60a. Ve çok daha memnun. Biraz daha ucuza alınabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Hocam annemde juke vardı 49da almıştı 2. el. Kaza yaptı, pek büyük bi kaza değil çok şükür ama aracın sağ tarafı göçmüştü. Aracı yaptırıp sattık. Kia sportage aldık 60a. Ve çok daha memnun. Biraz daha ucuza alınabilir tabi.

Hocam sportage'ın 1.6 benzinlisinde otm vites yok
  • ikinci el piyasası uygun genelde nissan juke'un. madem alacaksınız, bari istediğini alın tam olsun
  • Eğer iyi araba kullanıyor ise, A3 1.2 TFSI S-tronic tavsiye ederim. Hem az yakar, hem inanılmaz konforludur. S-tronic aslında bir nevi DSG şanzıman ama arıza çıkardığını duymadım. Kendimde A3 1.4 TFSI S-tronic kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Eğer iyi araba kullanıyor ise, A3 1.2 TFSI S-tronic tavsiye ederim. Hem az yakar, hem inanılmaz konforludur. S-tronic aslında bir nevi DSG şanzıman ama arıza çıkardığını duymadım. Kendimde A3 1.4 TFSI S-tronic kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.

Hocam öneri güzel ama arıza riski dsg kadar olmasa da var gözüküyor. Risk almak istemiyorum, nezaman patlar korkusu yaşamak istemem

• Fiat Punto olabilir mi ?
  • auris
  • Juke bayan için guzel tercih olacaktir ama iç kabini biraz darmis diye duydum..

• Kia picanto tam bayan arabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

auris

Bana kalırsa çok mantıklı ama eşim daha çok görünüşle ilgileneceği için pek tercih edeceğini düşünmüyorum ama gidip incelemeye karar verdim.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrThunComb

Juke bayan için guzel tercih olacaktir ama iç kabini biraz darmis diye duydum..

Ben 1.97 boy ile denedim, çok geniş gelmedi bana haliyle ama yetersiz de değildi. Bana yeterli gelen arabanın yetersiz geleceği bayan sayısı pek fazla değildir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Orijinalden alıntı: MrThunComb

Juke bayan için guzel tercih olacaktir ama iç kabini biraz darmis diye duydum..

Ben 1.97 boy ile denedim, çok geniş gelmedi bana haliyle ama yetersiz de değildi. Bana yeterli gelen arabanın yetersiz geleceği bayan sayısı pek fazla değildir :D

Arkası geniş değil, bagaj da küçük. Gogicis arkadaşın dediği gibi corsa'dan yükseklik dışında (genişlik anlamında) pek farklı degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.