olum bir tane telefon var madem 500 ü gözden çıkardın gideceksin alacaksın lg prada'yı yapacaksın karizmanı... inan hala prada dan haberi olmayanlar var.
bide forumda millet sevgilisine pahalı hediye almaya pek bi meraklı vallaha ben öğrendim beyler, artık çiçek bile almam...
aynen katılıyorum şıklık istiyorsan lg modellerine bakacaksın
LG alacaksan özellik aramayacaksın ama şıklık için alınabilecek bir telefon
u9 için katılıyorum, kızlar beğeniyor ayrıca sadece netten bulabilirsin ama moto pebl u6 20-250 civarında kapaklı, açılışı tarz, kız arkadaşıma ondan aldım, yurtta kalıyo, tüm kızlar çok beğendi. farklı olsun diyosan yukardaki samsung modeli güzel...
Herkese teşekkürler arkadaşlar ben 1 Ağustosta E950 aldım Herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim, bu kızlar samsung u seviyor evet
quote:
Orjinalden alıntı: iagartan
Herkese teşekkürler arkadaşlar ben 1 Ağustosta E950 aldım Herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim, bu kızlar samsung u seviyor evet
Hayırlı olsun... İyi bir seçim yapmışsın.
quote:
Orjinalden alıntı: iagartan
güzel tercih
w350 tasarımı baya iyidir
sony e z610i tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme