Şimdi Ara

Bayan ıcın Kayserı de spor salonu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
11.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Bu konu sayesinde baya blokladığım oldu.

Neden ne oldukı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bayan ıcın Kayserı de spor salonu?
  • geleln cevapların tuhaf ve saygısız olduğunu düşünüyorum.burada birçok konu hakkında bilgi paylaşılıyor ve gerektiğinde insanlara yardım ediliyor.forumda bayan istemeyenlerin ne çeşit bir zihniyet taşıdığına da anlam veremiyorum.

hemşehrim birçok yerde spor salonu var ama sizin aradığınız kriterlerde bir yer vardı.hatta yalnızca kadınlar gidiyor diye biliyorum.kayseri parkın yakınlarındaydı yanılmıyorsam çok özel serhat dersanesinin oradaydı.bir tane de powerhouse var yalnız orasının fiyatı bayaa tuzlu.ipeksarayda vardı bir de fuzuli de özay spor salonu var ama ilk dediğim yer yalnızca bayanlar içindi eğer ki yanılmıyorsam
  • Kimse birbirini kandırmasın bunu bir erkek sormuş olsaydı hiçkimsenin umrunda olmazdı olsa olsa 1-2 mesaj gelirdi ama şu konuya bakki2 sayfa oldu bile devamıda geliyor. Bütün forum birlik olup bu bayana spor salonu ayarlamaya çalışıyor. Dağılın şimdi
  • Mesajları okumadım,belki yazılmıştır ama İpeksaray'ın üstünde Planet var gidip görebilirsin,nezih bir yer.
  • premiumdan giriyorum nick pembe saldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

adı:aslı
    soyadı:şafak
    yer:kayseri

hadi saldırın ifşa timleri...

Nasıl buldunuz

yoksa sen bumusun?

http://www.facebook.com/ut

yaptığın kurallara göre aykırı biliyorsun değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Bu konu sayesinde baya blokladığım oldu.

Neden ne oldukı

Evet blok listemiz guzelce kabardi arada ac boyle konular iyi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

geleln cevapların tuhaf ve saygısız olduğunu düşünüyorum.burada birçok konu hakkında bilgi paylaşılıyor ve gerektiğinde insanlara yardım ediliyor.forumda bayan istemeyenlerin ne çeşit bir zihniyet taşıdığına da anlam veremiyorum.

hemşehrim birçok yerde spor salonu var ama sizin aradığınız kriterlerde bir yer vardı.hatta yalnızca kadınlar gidiyor diye biliyorum.kayseri parkın yakınlarındaydı yanılmıyorsam çok özel serhat dersanesinin oradaydı.bir tane de powerhouse var yalnız orasının fiyatı bayaa tuzlu.ipeksarayda vardı bir de fuzuli de özay spor salonu var ama ilk dediğim yer yalnızca bayanlar içindi eğer ki yanılmıyorsam

Cok tsk ederım hemserım ılgın ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Kimse birbirini kandırmasın bunu bir erkek sormuş olsaydı hiçkimsenin umrunda olmazdı olsa olsa 1-2 mesaj gelirdi ama şu konuya bakki2 sayfa oldu bile devamıda geliyor. Bütün forum birlik olup bu bayana spor salonu ayarlamaya çalışıyor. Dağılın şimdi

Dıkkat edersen yarısı bana laf sokmayla dolu yardım etmeye calısanlardan da Allah razısı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Kimse birbirini kandırmasın bunu bir erkek sormuş olsaydı hiçkimsenin umrunda olmazdı olsa olsa 1-2 mesaj gelirdi ama şu konuya bakki2 sayfa oldu bile devamıda geliyor. Bütün forum birlik olup bu bayana spor salonu ayarlamaya çalışıyor. Dağılın şimdi

Dıkkat edersen yarısı bana laf sokmayla dolu yardım etmeye calısanlardan da Allah razısı olsun

Sende ortalığı karıştırmayı bırakta git burdan spor salonuyla uğraştırma milleti. Ne zaman bi olay çıksa arkasında hep bir kadın vardır. Millet senin yüzünden birbirine düştü şimdi terket burayı başka forummu kalmadı

• Ben söyleyeyim.

Acıbademin karşısındaki caddede foruma doğru giden yolda (muhtemelen alt geçitin karşısında-düşün salonu vs var) orda bir tane olacaktı nezih bir yere benziyordu orası.
  • http://m.youtube.com/#/watch?v=Ca-xzn0o1jo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DCa-xzn0o1jo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcao1905 -- 29 Mart 2013; 22:16:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

dikkat çekme çabaları vol 134242.hem kayseride yaşıyorsun hem kalkıp foruma kayseri hakkında bilmem ne varmı diye soru soruyorsun.çık dışarı dolan bak biz nerden bilelim kayseride ne var ne yok.

Fake bile olsa dişi karşısında böyle laf koyan erkek kaldı mı loğ elal olsun

Hala bayana laf sokmanın marıfet oldugunu zannedıyorsunuz yazık genclıgın halıne

Hala kadınları uzaylı yada üstün varlık gibi görüp iltifat edilip yalakalık yapılması gerektiğini sanan bir nesil var yazık ne diyim. Halbuki kadın erkek eşittir öyle değil mi

Buraya ıltıfat edılsın dıe konu acacak degılım zaten ama daha ozenlı cevap verılmesı benı cok mutlu eder

mutluluğu forumun cevaplarında arıyorsan durumun baya kötü sanırım.google varken kalkıp forumda soruyorsan dikkat çekmeye çalışıyorsun demektir.canın sıkılıyordur maksat birileri laf atsında can sıkıntım gitsin diye yazmışındır.yaşadığın ilde ne var ne yok bilmiyorsan o zamanda hafızandan şüphe ederim.en uyuz olduğun bayan tipi kendini akıllı sanıpta öyle geçinen tipler.

Vela havle

yav he he olacak o.

• quote:

Arkadaslar Kayserı de bıldıgınız guzel spor salonu var mı?

ne tarafdasın talas kayseri park ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Arkadaslar Kayserı de bıldıgınız guzel spor salonu var mı?

ne tarafdasın talas kayseri park ?

kayseri park tarafındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

Ben söyleyeyim.

Acıbademin karşısındaki caddede foruma doğru giden yolda (muhtemelen alt geçitin karşısında-düşün salonu vs var) orda bir tane olacaktı nezih bir yere benziyordu orası.

tsk ederim forumda ne kadar cok kayserili varmıs ya
  • quote:

quote:

Ben söyleyeyim.

erciyes mezunuysan okulun havuzuna git. fitness ta var içerde.mezunlar gelebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

quote:

Ben söyleyeyim.

erciyes mezunuysan okulun havuzuna git. fitness ta var içerde.mezunlar gelebiliyor

cumhuriyet ünv. mezunuyum tsk ederim yinede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

quote:

Ben söyleyeyim.

cumhuriyet ünv. mezunuyum tsk ederim yinede

rica ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.