Şimdi Ara

Bayan Kullanımı İçin Navigasyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sabah kız arkadaşımın Ankara'nın ana yollarında kaybolmasıyla navigasyon ihtiyacımız acil olmaya başladı.

Yaptığım bir kaç saatlik araştırmalar sonucunda harita olarak Başarsoft kullanan cihazları tercih etmeye karar verdim. Bunun yanında marka olarak, uzun yıllar kendi aracımızda kullandığımız Piranha ve araştırmalar sonucu listeme eklediğim Next daha çok aklıma yattı.

Navitech, Navking gibi markalara da baktım ancak karşılaştığım bazı eleştiriler bu markaları liste dışı bırakmama neden oldu.

Sizlerden de kullanımı kolay, fiyatı az-performansı bol bir de mümkünse ömür boyu güncellemeli cihaz tavsiyeleri alabilirsem oldukça sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar..

• Hocam ben daha önce next 4624 kullandım ekran kırıldı kırılan cihaza hanımda alışkındı next 5015 aldım gayet memnun hanımla ortak kullanıyoruz haritası başarsoft,donanımıda iyi ekran görünürlüğü tatmin edici. Şu an fiyati hepsi burada.comda 180 tl kısacası tam f/p ürünü. Yakında blt olanı çıkacakmış ondan alıp bu 5015 i hanımın arabada bırakacağım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Fiyatı en fazla 150 TL olarak düşünüyorum esasen; hatta oralara da çıkmasak çok daha iyi olur. Fiyat düştükçe de seçeneklerimiz azalıyor anlaşılan :)

• Piranha neyse tavsiye edilmiş artık,tavsiyem piranha yerine karayollarının bastığı harita en azından servis sorunu olmaz. Ama 1-2 dakkaya ucuz tabletçiler basar konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.