Barzo sürümü iyi gidiyor doğru diyorsunuz 👏👍Konuştuğum bir vardı “ kızlar bizi ağlatan kötü erkeklerden hoşlanır “ demişti . İyi davranmamı bünyesi hazmedememişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13CC89C26 -- 22 Ekim 2020; 20:21:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bayan Şöför Bana El Kol Hareketi Yapıp Küfür Etti. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13CC89C26Barzo sürümü iyi gidiyor doğru diyorsunuz 👏👍Konuştuğum bir vardı “ kızlar bizi ağlatan kötü erkeklerden hoşlanır “ demişti . İyi davranmamı bünyesi hazmedememişti.
barzo ve piskopat adam seviyorlar evet yıkık meriçlerin hiçbir şansı yok..
-
Kesinlikle dogru 👏👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seri köz getır tiplere bakıyorum taş gibi kızlar . Ben de sümüklü kezbanlara yalvarıyorum . Ne demişler armudun iyi ayılar yer diye
Dostum bacımız o anlık öfkeyle kime saldıracağını bilememiş bu iş böyledir. Sinirlenirsin sonra hiç olmadık birisine patlarsın hayat bu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13CC89C26seri köz getır tiplere bakıyorum taş gibi kızlar . Ben de sümüklü kezbanlara yalvarıyorum . Ne demişler armudun iyi ayılar yer diye
Köz getirleri erkeksi ve daha yakışıklı buluyorlar hacım hatta rus kızlar falan bile köz getirlerden ho$lanıyor
-
peki siz neyle diye sordunuz mu?
-
Yine g-tten sex uydurma hikayesi yazmıi barzo evladı kobra trollünün fake hesabı olan anasınısikerim nickli moloz. şuna inanıp da cevap yazmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZapaistYine g-tten sex uydurma hikayesi yazmıi barzo evladı kobra trollünün fake hesabı olan anasınısikerim nickli moloz. şuna inanıp da cevap yazmayın.
Sen kimin fake hesabısın peki kobra mı neyse acın var galiba sana kobra gibi girmiş galiba mabadından..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenimAdimKerim -- 23 Ekim 2020; 22:28:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X