Şimdi Ara

bayana uygun notebook netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba.benim maximum 800 tl bütçem var.bilgisayar meraklisi biri değilim çok anlamam zaten.film izleyeyip basit oyun oynayabileceğim sarji iyi bi netbooka ihtiyacım var.biraz araştırdım hızları 1.6 ben daha hızlı bise istiyorum.laptop da olabilir.iki üç sene beni idare etsin yeter.dediğim gibi çok anlamam ve çok yormam netbooku.bana öneride bulunup tavsiye verecek olan var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevgi06

arkadaşlar meraba.benim maximum 800 tl bütçem var.bilgisayar meraklisi biri değilim çok anlamam zaten.film izleyeyip basit oyun oynayabileceğim sarji iyi bi netbooka ihtiyacım var.biraz araştırdım hızları 1.6 ben daha hızlı bise istiyorum.laptop da olabilir.iki üç sene beni idare etsin yeter.dediğim gibi çok anlamam ve çok yormam netbooku.bana öneride bulunup tavsiye verecek olan var mi??

şu model işinizi görür

http://www.notebookadresi.com/asus_x200ca-kx011d_notebook

• x-kerem yorumun için teşekkür ederim.linkini verdiğin site güvenilirmi ve cd room lu bi kaç model tavsiye edebilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgi06

x-kerem yorumun için teşekkür ederim.linkini verdiğin site güvenilirmi ve cd room lu bi kaç model tavsiye edebilir misin

Cdromlu netbook da ultrabook da olmaz. Mutlaka eline al, klavyesini test et. Notebook da ergonomi çok önemlidir.

• sevgi06 S kullanıcısına yanıt
    cdrom usb 30 tl hocam sen kaliteye bak cdrom mu kaldi

• 800tlni çöpe atma derim,
    ya biraz çık ya da biraz in.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/137098/lenovo-ideapad-flexa10-59-397887-touch.aspx
    sırf internet ve film için bunu al mesela, hdd düşük ama kart takarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.