Şimdi Ara

Bayandan Araç Muhabbeti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için bayan erkek farketmez. Sonuçta alacağın arabayı almadan önce huyunu suyunu araştıracaksın, ekspertiz vs. Temiz buldun mu kaçırmamak gerekir.
  • Aynalarda ruj koltuklarda fondoten olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sinir olduğum özellikleri bütün yol kendilerininmiş gibi kullanmaları. "O dikkat etsin banane" "Az beklesin acelesi ne" "Yandan geçsin gitsin işte" Bu yüzden kazalı olma ihtimalleri çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Erkeklerin evi dökük dağınık olur , arabası tertemiz bakımlı olur.

Bayanların evi tertemiz bakımlı olur , arabaları dökük dağınık olur .

+1
  • Daha demin bir kadın sürücü mahallemizde yerde bulunan inşaat demirlerinin üstüne çıktı. Arabanın ön tamponunun altını vurdu. geri gelmeye çalışarak arkada bulunan yüksek kaldırıma arka tamponunu dayadı. Hiç istifi bozmadan, bozuntuya vermeden manevrasını yaptı ve gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hocam sorunun cevabı içinde

kadından aldığın arabanın içi dışı temiz olur ama motoru pert :)

ya bağırtırlar arabayı vites artırmazlar yada çok düşük devirde kullanırlar :) tabi genelde

valla bayandan alınan arabanın sadece ıcı temız olur onun dısında kaportası park cızıgınden gezılmez motoru sagırlasmıs bır araba almıs olursun.sanzımanı otomatık degılse muhtemelen dıslıler de zarar gormustur.
  • bayandan araba alan ya salaktır , ya abazandır .... Bayandan araba alınır mı ? satılık bayandan araba olunca kaçıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

bayandan araba alan ya salaktır , ya abazandır .... Bayandan araba alınır mı ? satılık bayandan araba olunca kaçıyorum ben.

Diyelimki eşinizin kullandığı aracı satmak istediniz.

Bu aracı alacak olanlar gözünüzde öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

ön yargılı olmayın. bazı bayanlar erkeklerden 5 kat daha iyi bakıyor arabasına. yeter ki kullanmayı o arabada öğrenmemiş olsun.

• Ailemdeki bayanların hepsi 10 numara araç kullanırlar. Erkeklere adeta taş çıkarırlar benim hatun hariç Hatun otobanda 2 viteste kullanır aracı, hız yapmaz yani

Gözümün önünde yaşanan bir hadise: Kadının biri otoparka girmesi lazımdı. Caddeden sağa girişli ancak giriş biraz dar. Dönerken açıyı geniş almayınca arka tekeri kaldırımın üstüne çıkarttı tabii altı sürttü biraz. Yani kimi kadınlar teoride düşünmüyor. Burayı geniş açıdan almalıyım diye kurgulamıyor kafasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

bayandan araba alan ya salaktır , ya abazandır .... Bayandan araba alınır mı ? satılık bayandan araba olunca kaçıyorum ben.

Diyelimki eşinizin kullandığı aracı satmak istediniz.

Bu aracı alacak olanlar gözünüzde öyle mi?

eşimin üzerine neden araç bırakayım ki ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

annemin arabasından son kullanma tarihi 2006 olan gofret çıkardım geçen gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Arkadaşlar nedir bu bayandan araba alma hevesi ?

Bayandan alınan arabalar temizdir derler ama ben hep korkarım aracın daha çok yıpratılacağını ve yorulacağını düşünüyorum.

Bazı kadınlar çok güzel kullanıyor amacım cinsiyet ayrımı yapmak değil ama bazılarınında nasıl kullandığını hepimiz biliyoruz

Sizin görüşleriniz nelerdir

Esimin polo 80.000 km devirdi 1.5 yildir bizde bayandan aldik

Degisen boya yok tertemiz araba

Yedek lastigi fabrika cikisi

Daha yerinden cikmamis

Araba piril piril masallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 24 Şubat 2013; 1:24:13 >

• İlanlarda başlığa ''bayandan'' yazmaları iyi oluyor,hiç bakmıyorum bile o araçlara.
  • arkadaslar bende uno var bnde bayandan aldim 8 ay fln oldu bayanin ilk sahibi 95 model orjinal istepne duruyor :) terttemiz aldim 30. km yaptn tik yok massallah ama sunu diim aldigim bayan sarisin guzeldi aldiktan 10 gun sonra koltuk altindan aralara sksmis orkid buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Aynalarda ruj koltuklarda fondoten olur

Hocam biz 10 küsür sene önce bir tandığın akrabasından bir şahin almıştık. Aldıktan sonra öğrendik ki adam pavyoncuymuş işte bizim arabanın koltuk aralarından onlar çıkmıştı Arabanın kaderi midir bilmem yine aynı tanıdık vasıtasıyla satıldı 3 sene önce sanırım yine bi pavyoncuya gitmiş

edit: bizim tanıdık da ne mübarek adammış düşündüm de hep pavyoncuymuş çevresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecEngineer -- 24 Şubat 2013; 4:33:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MecEngineer

quote:

Hocam biz 10 küsür sene önce bir tandığın akrabasından bir şahin almıştık. Aldıktan sonra öğrendik ki adam pavyoncuymuş işte bizim arabanın koltuk aralarından onlar çıkmıştı Arabanın kaderi midir bilmem yine aynı tanıdık vasıtasıyla satıldı 3 sene önce sanırım yine bi pavyoncuya gitmiş

Bizim arkadasta bı Honda vardı sadece arka koltuğun dili olsada konuşsa aynada ruj,makyaj yaparken yanan unutulan sigara arkaya takmadan açılan kapı

• quote:

quote:

Bizim arkadasta bı Honda vardı sadece arka koltuğun dili olsada konuşsa aynada ruj,makyaj yaparken yanan unutulan sigara arkaya takmadan açılan kapı

• quote:

quote:

• Bayandan araba riskli iş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.