taner espiri yapmayamı çalıştın eğer öyleyse daha çok çalışman lazım
karpuz3 giyim tarzımı bence resimdekiler gayet şık ilk resimdeki beyaz kolsuz tişört kapşonlu ve ön,ndede anlamlı bir yazı yazıyodu ama unuttum 2. resimdede okul formam var üstündeki mvi mont isee gene arkasında kocaman resim vardı bilemiyorum neresini beğenmedin sağol yinede
quote:
Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.
quote:
Orjinalden alıntı: gestopa
sağolun var olun dostlarım sizin sayenizde ayaktayım bugünlere geldim falan dermişim yaa 2 gün önce kızın biri teklifimi kabul etmedi de biraz kendimde değilim galiba
her yakışıklının teklifi kabul mu ediliyorki hey Allah'ım arkadaşım herkes herkesten hoşlanacak diye birşey yok
bilemiyorum bizim sınıfta tipi idare eden bir çocuk var çok fazla salak salak espiriler yapıyo kızlarında güldüğünü çok görmedim kendi yapıyo kendi gülüyo bizde sınıfça ona gülüyoz ama çıkmadığı kız kalmadı püf noktası ne olabilir sence
quote:
karpuz3 giyim tarzımı bence resimdekiler gayet şık ilk resimdeki beyaz kolsuz tişört kapşonlu ve ön,ndede anlamlı bir yazı yazıyodu ama unuttum 2. resimdede okul formam var üstündeki mvi mont isee gene arkasında kocaman resim vardı bilemiyorum neresini beğenmedin sağol yinede
@taner senin abin yaşında bilmiyosun tabi (baba olmaz dimi)
quote:
quote:
@taner senin abin yaşında bilmiyosun tabi (baba olmaz dimi)
yahu sanal ortamın yaşımı olur. isteyen istediği gibi hitap etsin ve yazsın
ciddi değildim maksat karmaşa oluşsun
zaten ortalık karıştı neyse ne yapalım her topal satıcının kör alıcısı olur demi öyle derler hep bende bir espiriyle topiğin boşa gitmesini önleyim bari
kadının biri gece yolda yürüyomuş hamile kalmış neden?
yıldız kaymış hemde kuyruklu yıldız
quote:
zaten ortalık karıştı neyse ne yapalım her topal satıcının kör alıcısı olur demi öyle derler hep bende bir espiriyle topiğin boşa gitmesini önleyim bari
kadının biri gece yolda yürüyomuş hamile kalmış neden?
yıldız kaymış hemde kuyruklu yıldız
bundan sonra dalga geçeceğim
quote:
bundan sonra dalga geçeceğim
dalda denizde olur senin dalgayı geçebilmen için daha zamanın var
ayrıca saçmalanmaz saçtaranır
Arabalar namaz kılar mı?
ama Renault Clio ?!?!?!?!
karpuz3 bu araba espirisini kızlara yaptım bir b.k anlamadılar ama erkekler iptal oldular kızların hepsi kazma mı yaa sence ne tür espiriler yapsam açık saçık ayıp sayıp fıkralar anlatılamıyo zaten hepsi ay uy diyip kaçar heralde edepli fıkralarda komik olmuyo ne yapcam ben
rüyamda görsem bidaha çocuğum olmaz
la olm hakkaten gereksiz olmuş yani topic amacına ulaşmış bravo
ee herşeyin hakkını veririm
quote:
karpuz3 bu araba espirisini kızlara yaptım bir b.k anlamadılar ama erkekler iptal oldular kızların hepsi kazma mı yaa sence ne tür espiriler yapsam açık saçık ayıp sayıp fıkralar anlatılamıyo zaten hepsi ay uy diyip kaçar heralde edepli fıkralarda komik olmuyo ne yapcam ben
sen ciddi ciddi o espriyi kızlaramı yaptın?
quote:
Orjinalden alıntı: HazzaR
quote:
sen ciddi ciddi o espriyi kızlaramı yaptın?
evet ne olmuş reno kliyo yu bilirler sandım bizim komşunun karısı araba markalarını bırak arabayı bile söküp takacak bilgiye sahip
Kaşlarının ortasını al,bi de yiycek gibi bakma belki bi şansın olabilir.
Kızlara da böyle bakıyorsan kabul etmemeleri normal.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim önceki sayfadaki bazı esprimsiler iğrençlik sınırlarını aşmış tebrikler...
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Ekranın çözünürlüğünü tazeleme hızını değiştirdim. Ekran kartının sürücüsünü de güncelleştirdim. Yetmedi biosı güncelleştirdim. Anladım ki sorun bilgisayarda değilmiş.
/>
quote:
Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
Ekranın çözünürlüğünü tazeleme hızını değiştirdim. Ekran kartının sürücüsünü de güncelleştirdim. Yetmedi biosı güncelleştirdim. Anladım ki sorun bilgisayarda değilmiş.