Şimdi Ara

baylar matematik okunur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asıl komik olan bu soruya esenlerin ortasındaki ytü diye cevap vermek xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

matematikte iyi para var diyorum

• EnesC05 E kullanıcısına yanıt

Hocam matematiğin ders planını biraz inceleyin yazılım dersleri azımsanmayacak kadar fazla eğer matematiksel düşünmenize güveniyorsanız bence boğaziçini yazın bölümde görüşelim  

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt
    Seçmeli olarak alacağınız giriş derslerinde iki printf yazmak size iş bulmakta bir udemy kursundan daha faydalı olmayacaktır hocam yıldız bilgisayar müfredatına bakarsanız computer engineering üzerine hakimiyet sağlayacağınız bir müfredatı seçmeli dersler var diye kıyaslamak çok da mantıklı olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pazgedal1421 P kullanıcısına yanıt

Tabii ki bilgisayar mühendisliği kadar yok ama bir yüksekle aradaki fark kapatılabilir gibi yine de yazılım aşığı bir insanın matematikle boğuşmak yerine ceng yazması daha mantıklıdır belki de dediğiniz gibi

Boğaziçi matematik zorluğuyla nam salmış bir bölüm. bölüm dersleriyle uğraşırken diğer hobilere vakit kalacak mı, bir risk. izlediğim bir videoda 2.5 üstü ortalaması olana genius gözüyle bakıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesC05 -- 27 Haziran 2023; 0:4:56 >

Dediğim gibi hocam biraz hastasına bir bölüm ama alnının akıyla çıkanlar çok iyi yerlere geliyor linkedinden görebileceğiniz gibi yine de matematik hastası olmayan bir insan için gereksiz zorlayıcı olur nefret ederek okuyacağınız bir bölüm okumanızı istemem sizin tercihiniz

net ytü ceng

şahsen düz mantıkla düşünsek, ytu ceng okuyup kendine bir şeyler katan adam son 1 sene çalışmaya rahat başlar. sonra yoluna devam eder. mat mezunu adam o zor bölümden mezun olmaya çalışırken az buçuk yazılım öğrenir hadi kötümser olmayalim mezun olur olmaz işini bulsun. yüksek yapması lazım 2 yılını alsa ytu ceng okuyan biri ondan 3 sene önde başlıyor okul olarak denklemiş olsalar bile.

Benim yönelmeyi düşündüğüm alan yazılım olmadığı için biraz taraflı bir yorum yaptım başta ve katılıyorum böyle konularda en önemlisi tecrübe tabii ki.

Ytüde okurken bir yandan freelance işler de alabilirsiniz o da cvnizi gayet etkiler diye düşünüyorum her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum hocam iyi geceler.  

oda arkadasım teknoparkta çalısıyo 2. sınıf ytu ceng. sadece yetiştirmeye alan sirketler var biraz ucuza çalışırsın ama öğrencisin sonucta

• yazılıma falan çok rahat kayılabiliyor hatta boun math'da ceng ile çap imkanı var. daha ne yapsın bölüm

• Kral ne anlatıyon a ya

Bölümdeki elemanların hepsi ucube gelmeyin ama bölüm fena değil zevkli

1. sınıf oldun değil mi?
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt

Evet

Nasıl gidiyor

Güzel 111de arada betül bi sıkabiliyor ama zevk alıyorum

Şunu ekleyeyim ama bölümdeki ortam aşırı sıkıcı birkaç tane elemanla arada takılsam da hiç kafa insan olduğunu düşünmüyorum o yüzden dersten çıkınca koşturarak sınıftan uzaklaşmaya başladım. Matçılara sayısalcı asosyalliği üstüne matematikçi asosyalliği eklenmiş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 13 Ekim 2024; 1:37:35 >
  • Boun bence evet. Benim pek de parlak olmayan arkadaş 1. Sınıfta 3.5 ortalama yaptı şu an econ çap yapıyor. Odtü'de econ çap yapamıyorsun direkt yok. Keza ceng çapı yapanlar da vardır kesin boun math'da odtü'de o da bayağı sıkıntı.

Ciddili boun math yaz ilgiliysen, sonra keyfine bak.

Of o zaten ya. Okuldaki en ölü bölüm bizim bölüm muhtemelen. Geçen seneye kadar bölümün %40ı oy vermediği için ÖTK başkanı bile seçilmiyordu bizde hani o kadar. Bölümdeki insanların %90'ı sadece derse girip eve gidip ders çalışıyor başka hiçbir şey yapmıyor. Fizikçi bul onlarla takıl mümkünse. Hem akademik anlamda aktif adamlar çoğu sana bir şeyler katar hem de kafalar bayağı.

111'de kardinaliteye gelince çok fantastik örnekler verilebiliyor onlara dikkat etsen yeter herhalde. Ama 111 hocadan hocaya çok değişen bir ders, ilk 4 konusu aynı geri kalanı hoca istediğini anlatabiliyor. Bizde okulun ayrık matematik hocası (Ümit hoca) verdiğinden 111 bitince ayrık matın grapha kadarki kısmının tamamını görmüştük neredeyse. Ama number theory falan görmedik mesela, diğer hocalar gösteriyor bayağı. Şu an 222 alıyoruz modulo n bilmiyor musunuz 111'de göstermediler mi dedi hoca :D. Çok temel olduğu için birileri bir ara vermiştir gibi düşünüyor hocalar.

Cidden ben hiç bu kadar asosyal bir sınıfta bulunmamıştım geçen yanımdaki çocuklar qr koddaki pikselleri sayıp bunun muhabbetini yapıyorlardı. Fizikçiler harbi kafa insanlar bu arada hiç muhabbeti sarmayan fizikçiyle karşılaşmadım.

111 güzel ders de betül tanbay konudan çok sapıyor konudan sapması sıkıntı değil ama 5 dkda bir konudan sapıp 10 dakika boş konuşunca derste dikkatim kayboluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.