Şimdi Ara

BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
33.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında çok basit bir arıza arkadaşlar çözümü yok diyor ama halbuki çok basit arkadaşlar ateşleme arizasiyla karşı karşıya kalanlar söylediğimi yapsın sorunu çözülecektir baymak kombide soğuk suyun içeri girdiği siyah bir süzgeç var alttan üstten onu sökün temizleyin içine en ufak bir parça girse calismiyor çıkardıktan sonra suya tutun ve iyice ufleyin ve yerine takın arizaniz çözülmüş olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Bahsettiğiniz siyah süzgeç nerede? Cihazın altında mı?
  • revese R kullanıcısına yanıt
    Sıradaki hort da benden...
    Baymak bh 11 var evde. Su sıcaklığında dalgalanma bizimkinde de vardı ve nerdeyse yeni şofben alacaktım. Son çare "revese" nick li forumdaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi.
    Çok sağolasın. İşin rast gitsin..
    Bu da çıkan parça...
     BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI

• quote:

Orijinalden alıntı: tekelimustafa

Sıradaki hort da benden...
    Baymak bh 11 var evde. Su sıcaklığında dalgalanma bizimkinde de vardı ve nerdeyse yeni şofben alacaktım. Son çare "revese" nick li forumdaşın dediğini yaptım ve sorun düzeldi.
    Çok sağolasın. İşin rast gitsin..
    Bu da çıkan parça...
    Bu parçanın adı fan kısma pulu. Eğer bacanız 1 metreden daha uzunsa zaten bu parça takılmaması gerekiyor. Takılıysa hata yapılmış demektir ve sökülmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 1 Mayıs 2020; 21:53:13 >

• malesef biz de araştırma yapmadan eşe dosta güvenerek aldığımız bh 13 ten müzdaribiz. sıcak su bir anda soğuğa geçiyor.

en iyi çözüm öneriniz nedir? bu parçayı söktürmek mi?

ya da başka öneri?

BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI
  • Bh11 isimli aptal aleti bende kullanıyorum servis su basıncından deyip sıyrılıyor girişinde basınç regülatörü var halbuki, suyu kafasına göre ısıtıp soğutuyor bazen kısıp açıyor

Baymak pişmanlıktır kesinlikle uzak durun

• ben çözdüm muslugu sıcak tarafa acın gaz vanasında 48 dereceye ayarlayın öyle kalsın gaz vanası

• selamun aleyküm dostum cidden çözüm oldu mu yahu 48 dereceye nasıl getirdin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.